Sto se tice fudbala...sta Miha radi i dobro je. Nikada nisam bio covek koji veruje u teorije zavere, ali u Srbiji nista nije onako kako izgleda i uvek ima neki skriveni motiv ispod povrsine. Ni ja nisam verovao u "menadzersku rep." ali polako verujem u to.
Da zanemarimo to da je taj Miha najveci licemer koji postoji. Deca mu ne govore srpski, a on isteruje pravdu za himnu. (ne kazem da ne treba da se peva, ali on nije covek koji to moze da "trazi") Isto tako ne moze da trazi da niko ne dobije crveni, jer nas je on vecno ostavljao na cedilu. To mi lici na onu pricu kada roditelji traze od klinca da dobije 5 iz matematike, a kad im on da neki zadatak ne mogu ni sami da rese.
Izbor igraca - katastrofa. Opste poznato je da u Srbiji postoji bar milion selektora, ono sto je tuzno jeste da bi bar 95% tih "selektora" izabralo bolji sastav da ima informacije o igracima kakve je imao Miha. Nije mi jasno sta je on mislio ko ce da mu drzi loptu u sredini? Ko ce da poveze napad i sredinu? Ako smo vec isli na bunarenje lopte na spica - ubaci Djurdjica, jasno kao dan. A ne on ubaci coveka koji ne moze da se ogradi, a ni da skoci. Ako to vec nisi mogao predvideti pre pocetka, imao si dovoljno vremena da skontas kako igramo i da ga ubacis na poluvremenu.
Cini mi se da je Miha igrao na kartu - "Ubacicu kombinovan sastav i ako dodje dobar rezultat, sve zasluge idu meni. A ako izgubimo, pa to je i ocekivano...igramo protiv boljih od nas"
Sve u svemu, jako lose... I mi i Hrvati.