BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > ΣΕΖΟΝ 26

ΣΕΖΟΝ 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251962.72 in reply to 251962.71
Date: 1/14/2014 1:30:54 PM
Overall Posts Rated:
138138
Τελικά τα 4/8 τα πέτυχα.

Έχασα όλα τα μπλε (και το δικό μου) και έπιασα όλα τα κόκκινα.

Τα παράσημα που τα δίνουν?

This Post:
22
251962.73 in reply to 251962.70
Date: 1/14/2014 1:32:13 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
εύκολη νίκη και αναμενόμενη.

From: akage14
This Post:
00
251962.74 in reply to 251962.73
Date: 1/14/2014 5:28:23 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Εγώ 6/8 εχασα τα ΠΑΟΚια :)))))

From: Shanks

This Post:
00
251962.75 in reply to 251962.74
Date: 1/14/2014 9:55:03 PM
Overall Posts Rated:
99
Λοιπον μιας και εχω καυλιτσες βραδιατικα-πρωινιατικα ας γραψω δυο πραγματα... Δυστυχως η ομαδα μου περναει μια οικονομικη κριση και τα βγαζω ισα ισα ευτυχως να ναι καλα και το κυπελλο.. Δεν ειχα παρα πολυ χρονο να ασχοληθω με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μου εφερε πολλες ηττες.. Η ομαδα σιγα σιγα βρισκει τις δυναμεις τις και εφερε την πρωτη της νικη επιτελους.. Σκοπος μου ειναι να σας τρελανω με τα συστηματα ωστε να μην μπορειτε να βρειτε τιποτα...ΓΑΤΑΚΙΑ.. :P Θα ειμαι πιο τακτικος στο φορουμ και Παρασκευη-Σαββατο θα δωσω καλα προγνωστικα σαν της προηγουμενης σεζον να αναψουν λιγο τα αιματα..

This Post:
11
251962.76 in reply to 251962.75
Date: 1/15/2014 12:22:26 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
μπράβο σε όλους τους παοκτσιδες για τις εκοφαντικες νίκες τους, τα πράγματά είναι πολυ δύσκολα διότι αναγκάζομαι να συντηρώ μια ομαδα με πολλα έξοδά με αποτέλεσμά να ειμαι ίσα βάρκα ίσα πανιά και να παλεύω στις τελευταίες θέσεις. αναγκάστηκα λοιπόν να κτύπησω το ματς διότι δεν με επερνε άλλο, μάλιστα μέρα την αποτυχία του κυπέλλου ήμουν πολυ χάλια οικονομικά. χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι με τον σκαλλ (μισητο αντίπαλο) και δεν υπήρχαν περιθώρια.γενικά σαν σύνολο νικων είμαστε μία νίκη πίσω απο οτι υπολογίζαμε εξ αρχής. ..

This Post:
33
251962.77 in reply to 251962.1
Date: 1/15/2014 1:55:03 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Επόμενη αγωνιστική & τελευταία για την πρώτη φάση του ομίλου.

Λίγα πράγματα για το που βρίσκονται οι ομάδες σύφμωνα με τα στατιστικά επίθεσης-άμυνας κάθε αντιπάλου:

Lukos Vs Rhino Warriors

78,8 μ.ο πόντων έχουν οι γηπεδούχοι με θετικά στοιχεία τις 18,3 ασίστ.
Πρόβλημα στα ριμπάουντ με 41,2 η 2η χειρότερη ομάδα στον όμιλο σε αυτό το κομμάτι.
Οι φιλοξενούμενοι 90,7 πόντους έχουν το καλύτερο ποσοστό σουτ Ε.Π με 43,3%.
Λίγες βολές θέλουν οι παίχτες για να βελτιώσουν το 58,8 μέχρι στιγμής.

Kentauroi Cholargou Vs Peristerians

Ο Κένταυρος επιθετικά έχει καλά στοιχεία με μοναδικό πρόβλημα στις βολές πρέπει λίγο να βελτιώσει το 66,1%.
Στην άμυνα ισοδύναμες οι δύο ομάδες αλλά οι γηπεδούχοι κάνουν πολλά φάουλ.
Εκεί ο κόουτς πρέπει να βρει τι φταίει γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.

Πολλά θετικά στοιχεία για τους φιλοξενούμενουςς. 90,7 μ.ο πόντων + 42,7 σουτ Ε.Π + 24,2 ασιστ + 106 αποδοτικότητα ανά παιχνίδι την χρίζω φαβορί για πλει οφ & ίσως τελικό στους Υπέροχους.

Inuvik Club Vs Fantasmata

H ομάδα μοιράζει ασίστ αλλά οι πόντοι μ.ο είναι στο 73 ανά παιχνίδι.
Στα συν της ομάδας τα 15,7 επιθετικά ριμπάουντ εκεί που τα παιδιά να δίνουν όλα για δεύτερες επιθέσεις.
Μισό κλικ καλύτεροι από τους γηπεδούχους παρουσιάζονται τα fantasmata .
Μεγάλη μάχη θα δώσουν οι δύο προπονητές να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ Vs monarxes

Ελα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!! Αν ανεβάσει την αποδοτικότητα που θα βοηθήσει στο σκοράρισμα ο κόουτς έχεις ελπίδες να μπει σφήνα στα πλει άουτ. Ενα από τα φαβορί των πλει οφ.55,5 ριμπάουντ ανά αγώνα + ότι έχει πολλά θετικά στοιχεία & την καλύτερη άμυνα με 67,3 μ.ο πόντων παθητικό τα πλει οφ τα έχει με ευκολία.

Αυτά τα λίγα για τους Υπέροχους....

Last edited by kavala44 at 1/15/2014 1:59:53 PM

This Post:
22
251962.78 in reply to 251962.77
Date: 1/15/2014 2:26:30 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Οι Μεγάλοι 8

PAOKavalas Vs Famous B.C

77.5 η αποδοτικότητα της ομάδας για τον Παοκ θέλει βελτίωση στα ριμπάουντ 42 μ.ο , τις τάπες 2,8 μ.ο, τα φάουλ 20,3 μ.ο.
Στα συν τα 7,2 κλεψίματα μ.ο.Θα έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί για τα πλει άουτ & να παλέψει για την σωτηρία.
Οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκουν στόχο από το τρίποντο με τίποτα.
Χρειάζονται βελτίωση σε αρκετούς τομείς με το 4-2 μέχρι στιγμής να είναι θετικότατο για την συνέχεια.

xorafa-4- Tiptoners

Ο πρόεδρος έβαλε το χέρι στην τσέπη τελικά & έφτιαξε ένα σχετικά καλό σύνολο.
Περιμένουμε πολλά στην συνέχεια . Το 76,8 μ.ο πόντων / 84,8 αποδοτικότητα / 16,8 φάουλ
αν θέλει να χτυπήσει τα πλει οφ πρέπει να τα βελτιώσει μέχρι το τέλος της επόμενης φάσης.
Οι Tiptoners με μόλις 68,5 μ.ο πόντων / 69 αποδοτικότητα/ 41,8 ριμπάουντ ανά αγώνα πάντα & 13,7 λάθη ίσως η πεντάδα να είναι μακριά στο τέλος της σεζόν.

Asteries Vs Skulltrailers

Το ντέρμπι της αγωνιστικής

Αν δεν παώ να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ θα το παρακολουθήσω σίγουρα αυτο το παιχνίδι.
Μειονέκτημα τα 16.5 φάουλ των γηπεδούχων μέχρι στιγμής.
O skull όπως λέει ο πρόεδρος( kouklos) τον έχει φαβορί για τελικό!!!
5,1 % στα τρίποντα - 85,7 % στις βολές / 51,7 ριμπάουντ - 7,8 κλεψίματα σαν να έχει δίκαιο τελικά...

TaPaidiaThsLilith Vs ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

To 80 % στις βολές - οι 17.2 ασιστ τα μόνα θετικά στοιχεία για τους γηπεδούχους.
Λογικά με προτεραιότητα το κύπελλο για τον κόουτς.
Για τον kouklo τώρα θέλει δουλειά τίποτα άλλο δεν περιγράφω...
Πήρε μεγάλη νίκη με αντίπαλο τους asteries γράφει στο facebook είμαι έτοιμος για Α1 κ.α - τα like πάνε σύννεφο από κάτω!!!!

Πλάκα κάνω παίδες !!!

Αυτά λοιπόν δεν ξέρω αν σας άρεσαν & αν πήρατε μία ιδέα που βρίσκεται ο κάθες κόουτς.

Καλή τύχη στο κύπελλο αύριο σε όλα τα παιδιά..

This Post:
11
251962.79 in reply to 251962.78
Date: 1/15/2014 3:27:16 PM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
χα ΧΑ .ειναι αληθεια λοιπον σχολιασμος με ουσια απο τον ιωαννη εδειξε οτι εχει μια εικονα αρκατα καλη απο ολους τους αντιπαλους ...
ξερει να αναλυει τα παιχνιδια και να βρισκει τα τρωτα σημεια του αντιπαλου .
O skull όπως λέει ο πρόεδρος( kouklos) τον έχει φαβορί για τελικό!!!

ειναι αληθεια για τον σκαλλ επιτρεψτε μου να εχω μια σφαιρικη εικονα τον ειχα στην 3η κατηγορια και απ[ο την στιγμη που ανεβηκα στην 2η τον βρηκα παλι μπροστα μου ...

ο σκαλλ κυριες και κυριοι ειναι ο ψυχραιμοτερος μανατζερ που εχω βρει εως τωρα μπροστα μου .υπηρχε μια σεζον που επαιζε με την πλατη στο τοιχο ειλικρινα φαινοταν οτι ψυχοραγουσε ,οτι ηταν ενα βημα πριν τον γκρεμο και ομως με στοχευμενα παιχνιδια και με ενα οικονομικο πλανο οπως φανηκε εκ τον υστερων καταφερε να διμιουργισει ενα συνολο πολυ δεμενο και φυσικα πρεπει να εχει και στην ακρη ''μαμουνια'' αρκετα .

τωρα θα ηθελα να του ζητησω να μου στειλει τον τραπεζικο του λογαριασμο να του καταθεσω 10 ευρω να παει να ψωνισει μια paysafe card να γινει υποστηρικτης για να βαλει στο hall of fame 2 κατ εμε τυτανοτεραστιους παικτες ..τον bohar και τον αντωναρα !!!!

ειλικρινα οσες φορες τον αντιμετωπισα με εριξε σφαλιαρα ...!!
και καθε χρονο τα ιδια............... μισητος αντιπαλος ο σκαλλ ......

για σου ρε σκαλλ μεγαλειο !!

This Post:
00
251962.80 in reply to 251962.79
Date: 1/15/2014 3:49:30 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Επειδή κάποιες ομάδες έχουν κατέβει με πολλές αλλαγες στους αγώνες του πρωταθλήματος ίσως η εικόνα να μην είναι 100%
αληθινή αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον στο 70% μας δείχνει περίπου την γενική εικόνα των ομάδων.

Για κάποιες προβλέψεις κατάταξης ομάδων τις έκανα σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά παίδες μην έχουμε παρεξηγήσεις δεν ήμαστε για τέτοια. 7/16 μάνατζερ συμμετέχουν στο φόρουμ περιμένουμε & τα υπόλοιπα παιδιά...

This Post:
44
251962.81 in reply to 251962.80
Date: 1/16/2014 2:56:32 AM
Overall Posts Rated:
138138
Σε ομίλους με ισοδύναμους αντιπάλους οι εκτός έδρας νίκες όπως και οι εντός έδρας ήττες μετράνε πολύ. Εχοντας παίξει όλες οι ομάδες του ομίλου από 3 παιχνίδια εντός και εκτός έδρας για να δούμε μια αλλιώτικη βαθμολογία η οποία μετράει μόνο αυτά:

Εκτός έδρας νίκη~1 βαθμός
Εντός έδρας ήττα~ -1 βαθμός
Για όλα τα υπόλοιπα δεν δίνονται βαθμοί

Μπλε

monarxes---------------> 2 β.
Kentauroi Cholargou--> 1 β.
Peristerians-------------> 1 β.
Rhino Warriors--------> 0 β.
Lukos ------------------> 0 β.
Fantasmata-----------> -1 β.
Inuvik Club------------> -1 β.
Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ ---------> -2 β.

Κόκκινοι

Asteries ----------------> 2 β.
Skulltrailers-------------> 2 β.
Famous----------------> 1 β.
xorafa-4---------------> 1 β.
Tiptoners--------------> 0 β.
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ-> -1 β.
PAOKavalas-----------> -2 β.
TaPaidiaThsLilith------> -3 β.

Συμπεράσματα για τους μπλε: Οι μονάρχες έχουν πάρει δυνατό προβάδισμα και ο ΠΑΟΚ έχει μειονέκτημα που πρέπει να ιδρώσει για να το ξεπεράσει. Όλοι οι υπόλοιποι, σχεδόν στο ίδιο καζάνι

Για τους κόκκινους φαίνονται να διαμορφώνονται 3 γκρουπ δυναμικότητας. Αλλά όπως έγραψες έχοντας και το κύπελλο μέσα αυτό που φαίνεται είναι μια πρώτη εικόνα. Στο τέλος του δεύτερου γύρου θα έχουμε ξακάθαρα τις τάσεις των ομάδων.

This Post:
11
251962.82 in reply to 251962.80
Date: 1/18/2014 10:51:23 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Ξανά supporter?? το σκεφτομαι και γω....:)

Lukos Vs Rhino Warriors : δυο κτηνοι συγκρούονται...ο ρινοκερος εχει πιο ειδικό βάρος...;)

Kentauroi Cholargou Vs Peristerians : οι αντίπαλοι μας ειναι φαβορί για την πρώτη θεση. Με την σημερινή μας νικη, ισως αναπροσαρμόσουμε τους φετινούς μας στόχους

Inuvik Club Vs Fantasmata: καιρός για διπλό για τα φαντάσματα γιατί αλλιώς θα αρχισει να αισθάνεται αβολα κοντά στη ζώνη του υποβιβασμου...

Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ Vs monarxes : ελα Παοκια καντε νικη σημερα και βαλτε φωτιά στον ομιλο....δυσκολα αλλα ποτέ δεν ξέρεις...

PAOKavalas Vs Famous B.C: απο τα παιχνίδια που μπορεί να σπάσει η εδρα...οι γηπεδούχοι παντα ηταν ένα μυστήριο...και το πως διαχειριζονται την ομαδα...νομιζω οι φιλοξενούμενοι θα τοπαρουν το παιχνιδι και θα μπουν στα χιαστι πιο ηρεμοι...

xorafa-4- Vs Tiptoners:ο κοουτς πραγματικά επεστρεψε....

Asteries Vs Skulltrailers: χλωμό να ξανακάνει δώρο σημερα...

TaPaidiaThsLilith Vs ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ: vamos Παοκ...(καλά πόσα Παοκια εχουν μαζευτεί εδωμεσα...? υπολογιζω τουλαχιστον 3... Αχχχχ βρε Pikaso που να σαι.....)

Advertisement