πω μιλαμε αφου σε αγχωσε η διαφορα των ποντων να στην δωσω για να μπορεις να κοιμασαι τα βραδια.
Θα σε παρακαλούσα αν έχεις την καλοσύνη,μιας και είσαι τόσο large και τόσο μάγκας,να την δώσεις!!
Πως θα την στείλεις?Με courier ή με ταχυδρομικό περιστέρι????
και για να καταλαβεις εχω μπατζετ 5-6 μυρια πισω μου .αλλα θελω να παιδευτω και ας πεσω .δεν μ αρεσουν τα τερατα και οι ευκολες λυσεις.
Ένα μεγάλο respect από μένα!!Σεβασμός και στον κόπο σου,αλλά και στο γεγονός ότι απαρνήθηκες τις εύκολες λύσεις!!Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι!Σου βγάζω το καπέλο!!!
υ.γ. τι κριμα που δεν ξεβρακωσα και τελευταιο δευτερολεπτο εφαγα 2 τριπονταρες απο την υπερομαδα.
Κρίμα!!Πραγματικά πολύ κρίμα,γιατί δεν θα αναγκαζόσουν να συμμετέχεις σε ένα ματς παρωδία στη συνέχεια!
Τελικά δεν με ξεβράκωσες,αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο!Και δεν εννοώ στο ματς........ XD
ανεργεια φοιτηταριο αν ειναι και οικογενειαρχισσα η μανατζαρεα κατι μου θυμιζει απο το παρελθον.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο για το πως χειρίστηκες την συνέχεια!!Εικασίες και προσβολές για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις!Όπως είπα και παραπάνω,σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια ποιότητα χαρακτήρα!!Σου ξαναβγάζω το καπέλο....
ΥΓ: Το πρόβλημα είναι βαθύτερο από αυτό το ματς!Και δεν είναι μόνο ένα ή 2 άτομα οι ''κακοί''!!Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!Όλοι ξέρουν,αλλά σχεδόν κανένας (για διαφορετικούς λόγους),δεν μιλάει!Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση έχει εδραιωθεί πολύ καιρό πριν ανέβω στην Α1 και θα συνεχιστεί και όταν δεν θα είμαι στην Α1!
Ο Μάτσας μου απάντησε με ''εμπάθεια'' στο μήνυμα του!Δεν εκπλήσσομαι!!Εγώ θα του μιλήσω με συμπάθεια!!
Φίλε μου Μάτσα ....Όποιος τολμάει να μιλήσει,γίνεται αντιπαθής!
Αν ομως έκανα τον Κινέζο,όλοι θα με έβλεπαν με συμπάθεια!!Θα λέγαν....''Κρίμα τον καημενούλη!Εντάξει..ήταν άτυχος...''Τώρα με αντπαθούν...
Η Α1 είναι η βιτρίνα του ελληνικού μάνατζερ και οι μερικοί μάνατζερ-Θρύλοι είναι πηγή έμπνευσης για άτομα που ξεκινάν το παιχνίδι και θέλουν να προοδεύσουν!('Οπως ήταν για μένα ο Μάτσας!)Το ερώτημα που θέλω να θέσω σε όλους ανεξαιρέτως τους μάνατζερ,όχι μόνο της Α1 αλλά και όλων των άλλων κατηγοριών είναι το εξης:
''Είναι πραγματικά το πρωτάθλημα της Α1 αυτό που θέλουμε?Δεν θα ήταν καλύτερα αν επικρατούσε η ευγενής άμιλλα,το ευ αγωνίζεσθαι και ο σεβασμός προς τον αντίπαλο?Δεν θα ήταν καλύτερα να επικρατούσε χαβαλες αντί να τρωγόμαστε μεταξύ μας στο φόρουμ?Είμαστε χαρούμενοι με το παράδειγμα που δίνουμε στους νέους χρήστες???
Αυτά για την ώρα.......