BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
272435.72 in reply to 272435.70
Date: 9/7/2015 4:22:19 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
А не, као што си ти то рекао, истакао сам да су сви Срби само да бих показао да је све исто тј. да је иста ТЛ.
Панчев је испао као добра фора, у том тренутку сам имао супортер и самим тим могућност да променим лични опис играчима које сам добио на драфту.

П.С.
Нисам прочитао тај пост, повукао сам се са форума, али бих могао да се реактивирам. Прошло је пар година...

No guts, no glory!
This Post:
00
272435.73 in reply to 272435.72
Date: 9/8/2015 5:17:10 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Само да ЗаштоНеу честитам на победи... Пресудила је лоша форма мојих високих играча који ни против добро постављене тактике нису успели да зауставе противника нити да погоде понеки шут...

Свака част још једном

No guts, no glory!
This Post:
11
272435.74 in reply to 272435.73
Date: 9/9/2015 12:43:31 PM
Overall Posts Rated:
1111
Hvala. Bitna i pomalo neočekivana pobeda za mene, kojom sam se iskupio za nesrećni poraz od Reala. I ovom prilikom da se zahvalim magičnom na svim pohvalama.
Nego, da skrenemo malo temu. Šta kažete na (ne)očekivani rasplet oko trenera KK Partizan? Dul(o)e, Kec, Pera, Nikola, pare, neko je Vujošević, a neko Lovernj...

This Post:
00
272435.75 in reply to 272435.74
Date: 9/9/2015 2:50:16 PM
Overall Posts Rated:
1616
Pa realno dulo je gurao nos tamo gde mu nije mesto i bilo je ocekivano da ga maknu,a treba uzeti u obzir i da je on ozbiljno bolestan i da zbog secera ne vidi dobro,ima probleme sa bubrezima i veliko je pitanje sa zdravstvene strane koliko je on stari dule.

This Post:
00
272435.76 in reply to 272435.74
Date: 9/9/2015 5:06:31 PM
Overall Posts Rated:
5757
E nemas pojma koliko mi je drago sto si se KONACNO oglasio na forumu....Samo cekam da stavis neke igrace na TL da vidim o kakvim je to zvertinama rec i kako takve igracine oce da igraju za tako skromne plate

Sto se tice ovog pomenutog mene su sokirali samom idejom da dodje Pekovic na mesto predsednika.Covek ima jos dosta do penzionisanja i kako uopste misle da odrzavaju to rukovodstvo ako se ostvari.
Pokazalo se da je veliki grobar,oprostio dug,za vreme lok aut iako je imao dobre ponude od evropskih klubova igrao je za partizan cini mi se za dzabe i caki iako stalno pusta podrsku svom lubu i kako kazu da daje finanijsku pomoc klubu opet mi ne ide da bude predsdnik.Ajde kada zavrsi karijeru moze naravno ali sada ne nikako

Duleta mi nije zao vec sam pomenuo zasto,a ocekujem Danilovica a ne Bozica kako mediji najavljuju.

Last edited by Cone 94 at 9/9/2015 5:12:48 PM

From: Cone 94
This Post:
00
272435.77 in reply to 272435.76
Date: 9/10/2015 6:08:43 PM
Overall Posts Rated:
5757
Plavi se i dalje drze jako dobro u kupu..Gledao sam naredne protinivke i rekao bih da i u sledecem mecu vecina nas moze da se nada prolazu u narednu fazu.
Jedini mucenik ce biti najverovatnije nas lider koji nije imao srece i docekuje naseg proslogodisnjeg sampiona Psiha.Videcemo ako resi da napadne prolaz bice to spektakularan mec.

From: MADZZ

This Post:
00
272435.78 in reply to 272435.77
Date: 9/11/2015 12:11:01 AM
Overall Posts Rated:
2727
.. dobar nam je forum u odnosu na npr. II.4 ligu

sto se tice Kupa imao sam 2 prvaka III. lige i jedan tim iz II.jedva ga dobih posle prod. i sada sled. protivnik iz IV. bar da rasporedim malo trening forma mi je na nivou 1 1/2 cetvrtine posle toga me gazi ko stigne..
prvenstvo za sada nisam mogao bolje i ovako je dobro nisam zadnji pa ako ostanem sto bih jako voleo, da se stabilizujem a ako ispadnem sta da se radi..
... za trenera KK Partizan bi voleo ili Dzigija ili Miloja jer mi se kod obojice dopada kako rade a sto se tice UO prinudna je ova situacija jer neko mora da stabilizuje klub svezim novcem koji je dil izmedju Pekovica i ostalih ljudi to je nepoznato videcemo ali verujem da njemu par milki zelenih novcanica nije prob. Duletu kapa dole za do sada ucinjeno i ako je u stanju da radi treba ga ostaviti svakako na neku poziciju u klubu kao savetnika i sl. Jedino sto me plasi je to da jos uvek nemamo tim dostojan da igra reg. ligu nadam se da dovedu par igraca makar da se obezbedi opstanak..
.. sta kazete za repku kako vam se cini do sada.. najjace mi je bilo kad je na tajm autu protiv nasih Novicki rekao sta vam je pa neigramo protiv Kineza... :D

This Post:
00
272435.79 in reply to 272435.78
Date: 9/11/2015 2:40:19 AM
Overall Posts Rated:
5757
Pa dobar je koliko toliko kada pola postova postavljam ja....ako ovako nastavim postacu kao legendarni tetka-cetka

Ne daj se da ispadnes obrni okreni svakako ti se vise da ostati ovede pre svega zbog prihoda a samim tim i napretkom tima.Kup ko kup guras pa koliko doguramo,samo da se ne ide dole.Mada ne vidim ja tebe nikako da ispadas ove sezone.

Inace jel zna neko kako bese ide onaj nivo prihoda za kup.Koliko do 6-7 kola se dobija 50k....pa posle koliko skacu po kolu ?...ja sam skroz zaboravio ?

Last edited by Cone 94 at 9/11/2015 2:42:10 AM

This Post:
00
272435.80 in reply to 272435.79
Date: 9/11/2015 2:51:05 AM
Overall Posts Rated:
5757
Kada je rec o nasima, iznenadili su me skroz nisam ocekivao da se ovako poigravaju sa protivnicima.Ove poslednje dve utakmice kada je proradio teo znaci igrali smo se macke i misa sa turcima,italijanima i naravno islandjanima.

Ja se samo plasim kako nas je do sada hteo kos da ne dodje neka utakmica da sve zivo mashimo.

Jel gledao neko sinoc one cigane spance,kako su ipak prosli.Mrzim svabe ali juce sam navijao za njih zbog ovih zmija spanaca.Onom ljulju i fernanderzu (i navaru i rubiju koji nisu u timu) bih noge polomio koliko su bezobrazni.
Onaj shreder vukao nemce celu utakmicu i na kraju onakav fenomenalan faul i onda kiks na bacanjima...zasluzili su da prodju nemci.Jedna od boljih utakmica do sada na prvenstvu.

Da da i da ne zaboravimo Mirotica cigana koji je izabrao da igra za furiju.Toliko je govno ispao da je to strasno.Koliko su samo crnogorci mogli sa njim da se ojacaju ali ne mora devojcica da igra za najjace.
Neka su mu nabili zastavu na nos i treba da ga provociraju svi zivi kada je govno od coveka.

This Post:
11
272435.81 in reply to 272435.80
Date: 9/11/2015 5:40:17 AM
Overall Posts Rated:
353353
Ja isto ne volim Špance ali su juče zasluženo prošli jer sudije su ipak mnogo navlačile za Nemce, pogotovo taj poslednji faul je bio napravljen još na prvoj polovini terena, ali je sudija tačno čekao da svira pri šutu za tri jer je to bila jedina šansa Nemcima. Da se ne lažemo Nemci su protiv svih imali debelu pomoć sudija, ali jednostavno nemaju kvaliteta, osim Šredera koji je izvanredan svi ostali su dosta slabi, a Dirk je mnogo opao nivoom igre i možda čak nije ni trebalo da dolazi na prvenstvo jer je samo gušio protok lopte a u odbrani bio rupa.

Naši su najbolji tim za sada, da li će to biti dovoljno za najsjajniju medalju videćemo, dobro je što su proigrali i centri jer kako si dobro primetio ako stane šut mučićemo se kao protiv Nemaca a to u eliminacijama neće da valja. Ipak naš najveći kvalitet je timska igra i odbrana, imamo mnogo asistencija i vršimo strašan pritisak sa preuzimanjima svi-sve, a to jeste oproban recept za uspeh.

U Partizanu se za sada stvari odvijaju dobro, treba dati podršku Peri Božiću i kako se priča svaki član upravnog odbora se obavezao da unese određeni novac u klub (pominje se i neka cifra od 50.000 evra), koliko je da je, samo nek se obaveze ozvbiljno shvataju. Dule ne bi trebalo da tuži za svoja dugovanja jer se nakrao on na transferima mnogo više od toga. Biće sve ok iako naravno ne treba očekivati ove sezone nikakve rezultate, ali je važno makar da se stabilizuje poslovanje jer je situacija postajala psihotična.

This Post:
00
272435.82 in reply to 272435.81
Date: 9/11/2015 9:52:59 AM
Overall Posts Rated:
5757
E da jel jos neko to primetio ili je samo rec do mene.U pitanje je forma i sve teze njeno efektivno odrzqavanje.

Naime recimo ovaj moj litvanac vec dve nedelje ima minutazu preko 80 pa cak i blizu 90 a forma mu skace na odican nivo ,dok sa druge strane ima slucajeva gde forma pada onim igracima koji drze minutazu na zeljenom nivou.
Nzm jel su podigli tu normu za nedelju minutazu znam da je do sada bila otp od 65-75 ...sada se to delimicno promenilo ili se to meni cini samo ?

Advertisement