קודם כל לפני הסיכום: משחק מדהים, הכי טוב שראיתי, עם סיום מתוק, עכשיו לסיכום, צדדים חיוביים ושליליים ביחד
קודם כל- לפי שחקן
יפת שוהם
ללא ספק, השחקן הטוב היום על המגרש, טריפל דאבל,הגנה מעולה,אם מחפשים צד שלילי, איבד 2 כדורים ברבע האחרון ופספס 2 עונשין ברגע מכריע, אבל בכל זאת הוא היה המצטיין על המגרש והוא ימשיך לקבל קרדיט
אדי רובינשטיין
התחיל את המשחק בצורה לא טובה, בסופו של דבר סים עם דאבל דאבל ובזכות הנסיון שלו הוא היה מעולה ב2 דקות האחרונות וניצח לנו את המשחק
עמית טולדנו
אין מה לאמר, ריכז היום בצורה מעולה, כמעט סיים עם טריפל דאבל, נתן תפוקה טובה בהתפקה, צד שלילי- חוסר נסיון
מעיין שטנגל
בא מהספסל היום באטרף, בלעדיו אני לא יודע אם היינו מנצחים, הוא היה פשוט גדול, הוא הוכיח את עצמו היום, כל הכבוד
שלומי עידן
נתן טריפל דאבל באחוזים טובים, החלק הלא טוב, קיבלנו עליו כמעט 60 נקודות, הוא מי ששמר על זה שקלע את ה40, וזה שקלע ז17, זה היה המחליף שלו, בהחלט חייב לשפר את ההגנה שלו במהירות
טובל צ'ליקה
פתח בחמישייה בעיקר בגלל ההגנה שלו, הסתבך בעבירות מוקדמות, בדקות שהוא כן שיחק הוא שמר טוב מאוד,חלק שלילי-בדקות שהוא היה על המגרש היינו פחות טובים בריבאונד, וזה גם מתבטא בנתונים שלו ושל מעיין שטנגל,כללי אבל-הוא שיחק לא רע בכלל, יש הרבה מקום לשיפור אצלו
----------------------------------------------------------------------------------------------------
אני יוסיף משהו כללי על הנבחרת-אני מרוצה מההתקפה, לא הפצצנו שלשות כמו היוונים, הלכנו יותר קרוב לסל וסחטנו פאולים, זה כדורסל נכון, הראינו אופי שאי אפשר לתאר, הם הובילו בסוף הרבע הראשון ב8, והרגנו אותם ברבע השני, ברבע הרביעי הם ברחו כבר ל8 לדעתי או 9 ועשינו קאמבק ענק פשוט והראינו אופי למרות שהיה בולט שחסר לנבחרת נסיון
חבל לי על המחליפים שלא שיחקו אני באמת לא מבין למה זה, אני ישאל את היוצרים לגבי זה