BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Israel - I.1 > הדובדבן
Back to the Sneak Peek
Israel - I.1
בחירות לנבחרת
6
סוף עונה 8
8
שחקו נהדר למכירה מתאים לליגת ה...
2
דרפאט עונה 8
20
MVP הימורים
16
הדובדבן - סיבוב שני
36
יום ראשון הגדול
27
גישה למשחק - טור דעה
61
איפה הג'י אם?
12
בעית אימונים
25
הדובדבן
81
המנה העיקרית
39
draft
16
סיכום עונה סדירה - מספרים
8
סקופ!
30
גמר גביע
54
יום שלישי הגדול - הימורים
56
שינוי ראוי בסקר האוהדים
1
סיכום עונה סדירה
22
הימורים מחזור אחרון
26
<
>
Favorite Folders
הדובדבן
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
adomole (4)
arthur11 (2)
Warrior (3)
Ehud (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
arthur11
To:
The Glove 20
This Post:
0
91461.72
in reply to
91461.71
Date: 5/27/2009 6:10:13 PM
Overall Posts Rated:
5
יהודה כל מילה במקום!
מבחינתי הדיון הזה הגיע למיצוי!
תודה ולילה טוב וברכות לברצלונה!!!!!!!!!!!!!!!!
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
arthur11
This Post:
0
91461.73
in reply to
91461.72
Date: 5/27/2009 7:47:24 PM
Overall Posts Rated:
2
חבר'ה, לקחתם את הדיון רחוק מדי.
אתם שוכחים ש4 דק' לפני הסוף המשחק היה בשוויון.
אם ארתור היה לוקח את זה-הרי כולם היו משתתקים ולא אומרים כלום על הבחירת טקטיקות של ארתור.
אתם שוכחים שארתור משחק בגמר מול יריב שגם לא מרבה לשנות טקטיקות ואני מודה בזה על עצמי. למה אני לא מקבל ביקורות? כי ניצחתי?
עופר-תבדוק בבקשה ביני לבין ארתור מי שינה יותר טקטיקות במהלך העונה. אני מבטיח לך שהתוצאה תהיה חד משמעית-ארתור.
ארתור מאמן חכם, מבריק, ואחד המנוסים פה-הוא יודע את העבודה שלו ומכיר את הקבוצה שלו טוב יותר מכולכם-עזבו אותו בשקט ותנו לו לעבוד.
כשאני אומר אתם זה במקרה הספציפי הזה בעיקר עופר, אז בשביל ליצור שוויון פה אני אגן על ארתור כי זה נראה לי לא בסדר מה שקורה פה.
עופר-סוף עונה קודמת ותחילת העונה הזו-אתה בנית קבוצה שמשחקת אך ורק ראן אנד גאן.
עכשיו, בנית קבוצה שמבוססת על 4 גבוהים איכותיים אותם אתה משלב ב3 עמדות ומשחק פנימה.
איפה הגיוון שלך בדיוק? היית קבוצת חוץ ושיחקת החוצה, עכשיו אתה קבוצת פנים ומשחק פנימה. במקרים מסויימים שילבת פוש. גם שם בלטו פעם השחקני פנים ופעם השחקני חוץ.
איך שאני רואה את זה-ארתור יותר מגוון ממך. הוא משחק פוש, הוא משלב גם קליעות מבפנים וגם מבחוץ, מה שלך לא היה ב2 עונות האחרונות אם אני זוכר נכון. כל ביקורת שנתת על ארתור-אתה צריך לתת אותה גם על עצמך.
אגב- למקרה שאני לא ברור, אני לא אומר שאי-שינוי טקטיקות זה דבר שלילי.
אני בראיית כדורסל שלי מאוד מאמין בשיטה. אם שיטה עובדת רצים איתה,
אגב- לפני שתגיד שאני יוצא מולך בדברים שליליים, אם זה נחשב בעיניך שלילי: אני מודה ב"חטא" של אי שינוי טקטיקות, יותר מכולם פה.
אם ארתור היה מפסיד לי ב20-30 הפרש אז מילא לאמר שהוא צריך לשנות משהו, הוא הפסיד על חוט שערה במשחק חוץ ויש לו תסגל הכי טוב בארץ-תנו כבוד. תנו עוד 2-3 משחקים כאלה ובדוק שאני מפסיד באחד מהם.
שוב-אין פה שום ביקורת או שום ירידה אישית כי בכל זאת אני לא נגד אי שינוי טקטיקות אני בגישה שלי לא אמרתי שום דבר שלילי על אף אחד. אני לא אוהב שמורידים פה מכבודו של משתמש מסויים, לא משנה מי זה, הפעם ראיתי לנכון להתערב. תודה ולילה טובה.
Mark Unread
Ignore User
From:
Warrior
To:
adomole
This Post:
0
91461.74
in reply to
91461.73
Date: 5/27/2009 9:02:49 PM
Overall Posts Rated:
10
ואחרי כל המגילה,
אני ביכלל לא רשמתי משהו על הטקטיקות של ארתור..
Last edited by Warrior at 5/27/2009 10:39:53 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Warrior
This Post:
0
91461.75
in reply to
91461.74
Date: 5/28/2009 3:31:17 AM
Overall Posts Rated:
2
לא באופן ישיר. אבל אתה יודע על מה אני מדבר.
אמ... אני שמח לראות שיש עוד פריקים כמוני שרואים אן בי איי בלילה..
וכן.. יצר המגילה נכנס גם בי לפעמים:)
אני בעד שנרד מכל הנושא.
ארתור יהיה בשלו ואני יהיה בשלי. נהמר על משחק 2, נדבר על משחק 2, כי משחק 1 כבר הסטוריה ובשבת יש סיפור חדש לגמרי לדבר עליו.
אגב-רק אליפות אחת בישראל הוכרעה ב2 משחקים. כולם הוכרעו ב3. מה שאומר שכל אלופה שהייתה לך חוץ מפעם אחת הפסידה משחק חוץ. אפשר להפסיד משחק חוץ ולזכות, זה מה שארתור יקווה לעשות.
Mark Unread
Ignore User
From:
Ehud
To:
adomole
This Post:
0
91461.76
in reply to
91461.75
Date: 5/28/2009 3:39:55 AM
Overall Posts Rated:
274
סופסוף מישהו מדבר על לעבור לנושא החדש שאין בו תגובות למרות שהוא נפתח לפני כבר אתמול
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Mark Unread
Ignore User
From:
arthur11
To:
adomole
This Post:
0
91461.77
in reply to
91461.76
Date: 5/28/2009 5:33:44 AM
Overall Posts Rated:
5
עומר ברכות על התגובה הענינית!
תודה וחג שמח!
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
arthur11
This Post:
0
91461.78
in reply to
91461.77
Date: 5/28/2009 6:01:28 AM
Overall Posts Rated:
2
any time:)
חג שמח לכולם חבר'ה. יאללה להתחיל להגיב בנושא של אהוד, הוא עוד ירגיש מקופח:)
Mark Unread
Ignore User
From:
Warrior
To:
adomole
This Post:
0
91461.79
in reply to
91461.75
Date: 5/28/2009 3:32:31 PM
Overall Posts Rated:
10
גם באופן עקיף לא דיברתי על זה.. שי כתב על זה .. אז ייצא שסתם תקפת ואם הייתי אובר דרמטי כמו חלק מהאנשים פה גם הייתי פותח על זה וויכוח עד מחר..
אבל לא.. בסך הכל אמרת את דעתך, שחוץ מזה אני גם מסכים איתה.. אבל עדיין אין לשכוח שהסגל הנוכחי הוא מהטובים בארץ ביום נתון אז מה אכפת לי אם הוא יהיה קבוע החוצה או פנימה כל עוד הוא מביא תארים..
וסתם לידע כללי, אני חושב שאנחנו מאוד שונים בגישה שלנו לטקטיקה כי נכון שלא גיוונתי יותר מידי בטקטיקות שלי עד היום וזה בעיקר כי בניתי סגל לטקטיקה מסויימת שיותר עדיפה מהשאר אז לא הייתה ברירה, כמו גם עכשיו..
זה לא שאני פשוט לא אוהב לגוון או מפחד לשנות את השיטה מול קבוצות מסויימות כמו ארתור לדוגמא שהצהיר על זה כבר כמה פעמים בעבר.. וגם לך יש קבוצה מאוד מאוזנת ואתה לרוב על פוש גם מול קבוצות שאפשר לתקוף בצורה עדיפה יותר..
אני בטוח שאם היה לי את הסגל שלו הייתי עולה כל משחק כמעט בטקטיקה אחרת אבל אני עדיין לא מעיר לו על זה כי זאת קבוצה שלו וכל אחד וההשקפה שלו בסך הכל..
וכן אני בהחלט פריק של אנביאי רק שנראה שאתמול נרדמת בסוף אם התגובה הייתה רק ב9 וחצי, אבל גם ככה תוצאות מאכזבות עד כה, בעיקר מצד קליבלנד .. כנראה שגמר קובי מול לברון כבר לא יהיה =[
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Warrior
This Post:
0
91461.80
in reply to
91461.79
Date: 5/28/2009 4:26:41 PM
Overall Posts Rated:
2
לא נרדמתי... פשוט יצא שקמתי מוקדם היום. אני בד"כ יושן מעט אז אני רגיל לזה בערך.... השלמתי שעות בצהרים אם זה מעניין אותך..
אמ... ממי שנשאר האמת אני בעד אורלנדו. יצא לי לראות סך הכל אולי 3-4 משחקים שלהם בעונה הסדירה ובפליאוף הם פשוט משחקים כדורסל שכיף לראות. מבחינת כדורסל הם משחקים הכי טוב בין הרביעייה שנותרה. אני עם בארקלי בהימור על האלופה הבאה אם ככה:)
Mark Unread
Ignore User
From:
Warrior
To:
adomole
This Post:
0
91461.81
in reply to
91461.80
Date: 5/28/2009 4:48:34 PM
Overall Posts Rated:
10
גם אם יהיה גמר לייקרס-אורלנדו, קשה לי לראות את אורלנדו גונבים את האליפות בלי ביתיות.. אומנם מול קליבלנד זה עובד, וגם מול הלייקרס לא בטוח שיש מי שיעצור את האוורד אבל בטח יש מי שיעצור את השלשות המטורפות שהם מרביצים בינתיים בסדרה הזאת.. וביינום וגאסול זה בטח עדיף הגנתית מאשר אילגה ווראג'ו ..
גם לדעתי הם משחקים ממש יפה אבל עדיין קשה לראות איך קובי מפסיד עוד אליפות פעם שנייה ברציפות והפעם עם ביתיות .. הלייקרס שיחקו יותר טוב לאורך העונה, יש שם שחקנים יותר מנוסים שיותר רעבים ויותר מגיע להם..
באורלנדו הרכיבו קבוצה מדהימה בזמן קצר מאוד,רובם צעירים וזה עוד בלי נלסון שהוא שחקן משמעותי ביותר(למרות שאם ככה הם משחקים בלעדיו אז אולי הוא קצת פוגע בהם אפילו)
בקיצור, אני בכל זאת אתבאס אם לא יהיה גמר של קליבלנד - לייקרס כי זה מה שכולם רצו לראות.. אבל כנראה שקליבלנד עדיין לא מוכנה.. לברון מאוד מוכן אבל הצוות המסייע שלו לא עוזר וממש לא יציב..
דרך אגב גם דנבר משחקת ממש יפה מול הלייקרס בסדרה הזאת ועושים להם חיים ממש קשים, לדעתי בסדרה מול אורלנדו דנבר הייתה לוקחת ככה שלך תדע אם זה יהיה יותר קל ללייקרס או יותר קשה..
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images