BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X

Καφενείο η Ωραία Αίγα X (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241958.721 in reply to 241958.720
Date: 1/1/2014 12:14:03 PM
Overall Posts Rated:
7070
Χρόνια πολλά και από εμένα, ευτυχισμένο το νέο έτος και τέλος στα προβλήματα!

The enemy of good is...the better!
From: harry21
This Post:
00
241958.722 in reply to 241958.721
Date: 1/1/2014 12:41:07 PM
Overall Posts Rated:
5151
xronia polla me ugeia xara kai polu tuxh aderfia

From: harry21
This Post:
00
241958.724 in reply to 241958.723
Date: 1/2/2014 1:02:00 PM
Overall Posts Rated:
5151
θελω οταν βαζω εναν παικτη να παιζει σε μια θεση για 48 λεπτα να μην γινεται αλλαγη εκτος και αν παθει ανακοπη η γινει επιθεση αυτοκτονιας στον αγωνιστικο χωρο.. τοσες σεζον περασαν πια... γερασαμε ..

From: Smarqie
This Post:
00
241958.725 in reply to 241958.724
Date: 1/2/2014 3:31:50 PM
A.R.I.S
III.3
Overall Posts Rated:
3737
Καλή χρονιά και απο εμένα!!! Ήθελα να πω κάτι που θα μου άρεζε στο παιχνίδι. Να υπάρχει "ομαδικότητα". Π.χ. εγώ κράτησα την ίδια ομάδα απο την προηγούμενη σεζόν. Γιατι να μην παίζει καλύτερα απο άλλους που πήρανε 5 μεταγραφές όταν είναι μικρη η διαφορά στον μισθό. Να μην θέλει πολλές εβδομάδες απλα θα είναι πιο ρεαλιστικό. Σιγά σιγά θα αποκτήσουν ομαδικότητα και θα παίζουν καλύερα και αυτοί. Ή έχω δει ομάδες να κρατάνε χαμηλά το μπάτζερ και στα play off να κάνουν 2-3 καλές μεταγραφές. Αν υπήρχε "ομαδικότητα" δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν έτσι οι άλλοι μάνατζερ που είχαν απο την αρχή τους παίκτες θα ήταν "καλυμμένοι". Ομάδες που ανεβαίνου επειδή είναι λογικό να κάνουν μεταγραφές να έχουν μια μέση ομαδικότητα. Όπως και κάποια ομάδα αν έχει παίκτη πάνω απο 3 σεζόν π.χ. να παίρνει ένα μπόνους στους αγώνες επειδή δέθηκε με την ομάδα. Ενα τελευταίο που θα ήθελα να γίνει είναι να αλλάξει η κατάσταση με τα φιλικά. Κάθομαι ψάχνω ομάδες να κάνω φιλικό, κάνω 15 προσκλήσεις κ.τ.λ. Είναι δύσκολο να γίνει μια κλειρωτίδα? όποιος θέλει να δηλώνει συμετοχή να γίνεται μια αυτόματη κλήρωση και τέλος. Και όποιος θέλει ας κανονίζει φιλικό με τον "φίλο" του.
Και μια βοήθεια θα ήθελα απο όποιν ξέρει και μπορεί να θέλει να βοηθήσει. Η αποτελεσματικότητα επίθεσης πως ανεβαίνει? Την δείνουμε σημασία? Γιατι εγώ παίζω στρατιγική με τους καλους τους παίκτες μου εσωτερικά, εχω καλά ποσοστά και μου λέει αδέξιος, βάζω στρατιγική κίνηση π.χ., χαλια η περιφέρια μου, άσχημα ποσοστά ευστοχίας με βγάζει αποτελεσματικότητα μέτριος και δεν καταλαβαίνω τι παίζει.
Ευχαρηστώ πολύ. Καλή χρονια και πάλι!

This Post:
00
241958.726 in reply to 241958.725
Date: 1/2/2014 5:45:21 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Και μια βοήθεια θα ήθελα απο όποιν ξέρει και μπορεί να θέλει να βοηθήσει. Η αποτελεσματικότητα επίθεσης πως ανεβαίνει? Την δείνουμε σημασία?

Η αποτελεσματικότητα επιθεσης αφορά το πόσο καλά κυκλοφορεί η μπάλα (και όχι το πόσο καλά σκοράρεις) και πρέπει να της δίνεις σημασία...!

(Σχετίζεται άμεσα με την περιφερειακή άμυνα της αντίπαλης ομάδας....Αν η αντίπαλη ομάδα έχει για παράδειγμα 7 στην περιφερειακή άμυνα (αξιοσέβαστος) τότε εσύ με το 4 (αδέξιος) θα δυσκολεύεσαι να κυκλοφορείς την μπάλα με αποτέλεσμα να μην βγάζεις πολλές ασσιστ και να κάνεις αρκετά λάθη...Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αρκετό το 4 (αδέξιος)... )

Ανεβάινει αυξάνοντας την πάσα και τον χειρισμό στους περιφερειακούς σου (είτε προπονώντας είτε αλλάζοντας τους παίκτες με καλύτερους σε αυτούς τους τομείς...)

This Post:
00
241958.727 in reply to 241958.726
Date: 1/4/2014 2:20:25 PM
A.R.I.S
III.3
Overall Posts Rated:
3737
Κατάλα τι εννοείς. Απλά μου φαίνετε παράξενο οταν παίζω κοίτα μέσα έχω καλήτερα ποσοστά ευστοχία και αδέξιος(4) αποτελεσματικότητα και όταν παίζω κίνηση έχω πολύ χειρότερα ποσοστά και μέτριος(5) αποτελεσματικότητα. Ποιος ο λόγος να προτιμήσω να παίζω κίνηση αφού έχω χειρότερα ποσοστά και ας είναι η αποτελεσματικότητα μεγαλύτερη?(με τους παίκτες που έχω τώρα). Γι''αυτό έκανα την ερώτηση. Πάντως η μηχανή αγώνων νομίζω είναι πολυ ρεαλιστική, σχετίζετε με την πραγματηκότητα και μου αρέσει πολύ αυο. Κάτι άλλα μαναζερ'ς παιχνίδια είναι ότι να'ναι.

This Post:
11
241958.728 in reply to 241958.727
Date: 1/4/2014 2:43:06 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Κατάλα τι εννοείς. Απλά μου φαίνετε παράξενο οταν παίζω κοίτα μέσα έχω καλήτερα ποσοστά ευστοχία και αδέξιος(4) αποτελεσματικότητα και όταν παίζω κίνηση έχω πολύ χειρότερα ποσοστά και μέτριος(5) αποτελεσματικότητα...

Το πόσο καλά πάει η επίθεση σου το δείχνει η αξιολόγηση για το εσ.σκοράρισμα όταν παίζεις κοίτα μέσα και το περ.σκοράρισμα όταν παίζεις κίνηση....

Αυτό που δείχνει η αποτελεσματικότητα είναι το πόσο καλά κυκλοφορεί η μπάλα και όχι το πόσο καλά σκοράρεις....

Στο αν η αξιολόγηση στην αποτελεσματικότητα είναι 4 ή 5 (βέβαια έχει και άλλες διαβαθμίσεις όπως χαμηλό-μεσαίο-υψηλό) παίζει ρόλο πέρα από το πόσο καλούς παίκτες έχεις σε πάσα-χειρισμό ,η αγωνιστική τους κατάσταση και αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας και όχι η επιθετική τακτική που επιλέγεις (κοίτα μέσα ή κίνηση)....Αυτό σημαίνει ότι μπορεί σε έναν αγώνα να βγάζεις 4 υψηλό εκτός έδρας στην αποτελεσματικότητα και στον αμέσως επόμενο να βγάλεις αξιολόγηση 5 χαμηλό επειδή ήταν εντός έδρας...Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το άν έπαιξες κίνηση στο ένα παιχνίδι και κοίτα μέσα στο άλλο....

Μπορεί να σε μπερδεύει η λέξη αποτελεσματικότητα και είναι και λογικό αλλά η αποτελεσματικότητα επίθεσης είναι ουσιαστικά η ''κυκλοφορία μπάλας'' και όχι τα ''ποσοστά ευστοχίας''....

This Post:
22
241958.729 in reply to 241958.727
Date: 1/4/2014 2:53:28 PM
Overall Posts Rated:
6464
Μερικες διευκρινησεις μονο:

1)Η αποτελεσματικοτητα επιθεσης ΔΕΝ εξαρταται απο την αμυνα του αντιπαλου..Αυτο ειναι η ροη επιθεσης οπως την εχει ορισει ο sarithin..
2)Εξαρταται απο πασα-χειρισμο των παιχτων σου,με (σημαντικα) μεγαλυτερη βαρυτητα στην πασα..Επισης μεγαλυτερη βαρυτητα στον πλει μεικερ,μετα στον SG και παει λεγοντας..
3)Καθε συστημα δινει διαφορετικη σχετικη βαρυτητα στα σκιλ αυτα μεταξυ των παιχτων..Το κοιτα μεσα δινει τη μεγαλυτερη βαρυτητα στον PG απο καθε αλλο συστημα,η κινηση στον SG (οχι παραπανω απο τον PG,αλλα παραπανω απο οτι τα αλλα συστηματα στον SG)..Η βασικη στον SF..Ετσι για καθε συστημα βγαζεις διαφορετικη αποτελεσματικοτητα με τους ιδιους παιχτες..

Εν τελει εσενα σε ενδιαφερει πως θα παει καλυτερα η επιθεση σου,οχι μονο η αποτελεσματικοτητα..Φυσικα κι αυτη ειναι πολυ σημαντικη,ομως θα προτιμας το συστημα που συνολικα σου δινει καλυτερα αποτελεσματα..:)

From: Smarqie
This Post:
00
241958.730 in reply to 241958.729
Date: 1/4/2014 3:55:45 PM
A.R.I.S
III.3
Overall Posts Rated:
3737
Σας ευχαρηστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Και αυτο με την βαρύηα τον σκιλλς πολύ χρίσημο. Ευχαρηστώ.

Advertisement