Καλημέρα φίλε μου, επίσης ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Είναι πολύ σωστά τοποθετημένη η απάντησή σου και χαίρομαι που μου έκανες την τιμή να μου απαντήσεις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον CHRIS79, απλά με ενοχλεί το ότι προσπαθούμε ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι να βρούμε συνωμοσίες. Ναι, στην πραγματική ζωή ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο συνωμοσίες, γεμάτο ανθρώπους που προσπαθούν να μας καρφώσουν πισώπλατα για ίδιους λόγους. Το ΣΥΣΤΗΜΑ το ίδιο είναι παραπλανητικό, ψεύτικο και απατηλό. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να μπω στη λογική ότι εδώ υπάρχουν τέτοιες πρακτικές. Ίσως παλαιότερα ναι, τώρα δεν το νομίζω.
Με ενόχλησε απλά αυτό που είπε ότι ψήφισα συγκεκριμένο άτομο, αν και του είπα ότι εγώ δεν ψήφισα καθόλου. Εντάξει δικαιολογώ τα νεύρα του καθενός μας, μιας και η ψυχολογική κατάσταση πολλών εδώ -χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου- είναι πολύ άσχημη, τα προβλήματα πολλά και δυσεπίλυτα και η κατάσταση ενώ σου λένε ότι βελτιώνεται πάει ραγδαία πρός το χειρότερο. Ελπίζω ο φίλος Μάνος να μας βγάλει ασπροπρόσωπους, διότι το παιχνίδι αυτό έχει μείνει μια από τις λίγες χαρές μας πλέον. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ φίλε και ελπίζω να έχεις μια πολύ καλή σεζόν στο παιχνίδι.