Κατάλα τι εννοείς. Απλά μου φαίνετε παράξενο οταν παίζω κοίτα μέσα έχω καλήτερα ποσοστά ευστοχία και αδέξιος(4) αποτελεσματικότητα και όταν παίζω κίνηση έχω πολύ χειρότερα ποσοστά και μέτριος(5) αποτελεσματικότητα...
Το πόσο καλά πάει η επίθεση σου το δείχνει η αξιολόγηση για το εσ.σκοράρισμα όταν παίζεις κοίτα μέσα και το περ.σκοράρισμα όταν παίζεις κίνηση....
Αυτό που δείχνει η αποτελεσματικότητα είναι το πόσο καλά κυκλοφορεί η μπάλα και όχι το πόσο καλά σκοράρεις....
Στο αν η αξιολόγηση στην αποτελεσματικότητα είναι 4 ή 5 (βέβαια έχει και άλλες διαβαθμίσεις όπως χαμηλό-μεσαίο-υψηλό) παίζει ρόλο πέρα από το πόσο καλούς παίκτες έχεις σε πάσα-χειρισμό ,η αγωνιστική τους κατάσταση και αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας και όχι η επιθετική τακτική που επιλέγεις (κοίτα μέσα ή κίνηση)....Αυτό σημαίνει ότι μπορεί σε έναν αγώνα να βγάζεις 4 υψηλό εκτός έδρας στην αποτελεσματικότητα και στον αμέσως επόμενο να βγάλεις αξιολόγηση 5 χαμηλό επειδή ήταν εντός έδρας...Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το άν έπαιξες κίνηση στο ένα παιχνίδι και κοίτα μέσα στο άλλο....
Μπορεί να σε μπερδεύει η λέξη αποτελεσματικότητα και είναι και λογικό αλλά η αποτελεσματικότητα επίθεσης είναι ουσιαστικά η ''κυκλοφορία μπάλας'' και όχι τα ''ποσοστά ευστοχίας''....