Já chápu macrosovu poznámku k tomu aby mělo víc lidí přehled o rozhodování v NT. Ale varianta, že by se vše řešilo tady na fóru (myslím tím taktiku a sestavu) mi nepřijde úplně ideální. Nemůže se vše hodit jen tak do světa a doufat, že si to nikdo ze soupeřů nepřečte a nevyužije v zápase proti nám. Dalo by se tu jistě něco řešit ale návrhy sestavy a taktiky od trenéra NT určitě ne. To bude muset být vždy někde skryté. Alespoň z mého pohledu. Mohlo by se zkusit, že by zde na výzvu NT trenéra proběhla určitá diskuze, do které by mohli přispět všichni co nechtějí chodit na externí fóra a pod. a nemají až takový zájem se podílet přímo na chodu NT. Mohlo by to být formou, že zde napíší své názory a trenér NT si je přečte a na jejich základě může ovlivnit své rozhodování.
Dál bych také neřekl, že vajns nějak prohlubuje propast mezi manažery, co se o NT starají a mezi ostatními manažery. Tím ale také neříkám, že tam ta propast není. Tedy přiznávám, z pozice manažera, který se o chod NT nějakým způsobem stará, že na tomto bychom měli zapracovat. Zkusím se nad tím zamyslet a s něčím konstruktivním přijít. Je to všechno o dialogu. Ze strany NT je potřeba přesně vyjádřit, co od manažerů z komunity očekává a co by NT nejvíce pomohlo, na druhou stranu od ostatních manažerů bychom také potřebovali slyšet nějaké ohlasy a připomínky. Pak je také důležité udržet nějakou demokratickou hladinu diskuze, aby se to zase nezvrhlo jenom k nějakému napadání manažerů mezi sebou.
V tomto případě vyjádření macrose a Hafana, že by přivítali komunikaci ohledně taktiky a sestavy zde na fóru mi tedy přijde jako dobrý příklad pro další dotazy a připomínky. Nyní je tedy prostor pro hledání kompromisu, který by byl prospěšný pro obě strany.