BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
124401.724 in reply to 124401.722
Date: 11/16/2010 10:19:04 AM
Overall Posts Rated:
2727
Μπραβο Kajabbar για την νικη και σε ολους οσους βοηθανε.Μια απορια εχω,ο Τσοκανης δεν εχει καλη εμβελια?και στο τελευταιο ματς αλλα και γενικοτερα απο οτι ειδα εχει πολυ χαμιλα ποσοστα στα 3ποντα και με τετοιο μισθο δεν μπορω να φανταστω ποσο χαμιλη μπορει να ειναι η εμβελια του.

This Post:
00
124401.725 in reply to 124401.724
Date: 11/16/2010 11:04:39 AM
Overall Posts Rated:
112112
17 σουτ και 15 εμβέλια φίλε μου.
Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά με την μηχανή σχετικά με τον Τσόκανη στα τελευταία τρία παιχνίδια. Με 9 αγωνιστική κατάσταση και DMI σταθερά πάνω από 2.600.000 δεν έπαιξε καλά ούτε στις δύο μας ήττες, αλλά ούτε και στη χθεσινή μας νίκη.
Ή πάει καλά η μηχανή, αλλά είναι κάποιοι παράμετροι που αγνοώ ακόμη.
Ειλικρινά θα έπρεπε να πάρει πάνω του και τους τρεις αγώνες. Ειδικά το 3/17 εντός με το Ισραήλ είναι ποσοστό για παίκτη υποδεέστερων χαρακτηριστικών και μάλιστα σε σύστημα εσωτερικής επικέντρωσης.
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την απόδοση του Ιρανού Ασγκάρι στον επόμενο μας αγώνα όταν πάνω του είχε αμυντικό με 17 περιφερειακή και αναπληρωματικό με 18 περιφερειακή!
Τέλος πάντων μελέτησα πολύ τους 2 αγώνες που χάσαμε γιατί ειλικρινά δεν πιστεύω πως είμαστε υποδεέστερη ομάδα από το Ιράν και το Ισραήλ. Με τη Γερμανία πχ δεν έδωσα καθόλου σημασία μιας και η διαφορά μας ακόμη είναι μεγάλη.
Πίστευα πως θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον μία νίκη ακόμη για να είχα περιθώριο να χάσω από την Ολλανδία. Ή να χτύπαγα δυνατά την Ολλανδία και να έχανα από Ρωσία.
Τώρα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ένα προς ένα. Όσο ακόμη έχουμε μαθηματικές πιθανότητες πρόκρισης ελπίζουμε.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
11
124401.729 in reply to 124401.721
Date: 11/17/2010 1:48:01 AM
Overall Posts Rated:
303303
Γιατί ρε μάγκες δεν μιλάτε για την εθνική τώρα που κερδίζει?και μάλιστα μια τέτοια νίκη εναντίων χώρας που είναι 10 θέσεις πάνω στην παγκόσμια κατάταξη. Δηλαδή μόνο για κριτική το έχουμε αυτό το ρημάδι το πληκτρολόγιο?Προσωπικα ενα μεγαλο μπραβο στον Kajabbar και στην πορεία του μέχρι τώρα.

Προσωπικα να δωσω ενα σωρο μπραβο στον κοουτς για την ενασχοληση του, για τις ωρες που τρωει για την εθνικη ομως δεν μπορω να πω μπραβο για τα αποτελεσματα που εχει φερει και πιστευω οτι ειμαι αντικειμενικος .

From: Thor

This Post:
1111
124401.730 in reply to 124401.729
Date: 11/17/2010 3:39:58 AM
Overall Posts Rated:
291291
βασικά γραφικός γίνεσαι.....όταν αποφασίσεις να σχολιάσεις θα μεμψιμοιρείς βρίσκοντας μόνο τα αρνητικά και όταν θα σου ζητηθεί βοήθεια θα είσαι γεμάτος υπονοούμενα και θα βγάλεις στον αλλον την ψυχή μέχρι να του πείς αυτό που θέλει να ακούσει....
Και για να πείς ένα καλό λόγο θα πρέπει να ακολουθεί και αρνητικό σχόλιο...μπάς και χάσεις την αντικειμενικότητα σου...
Σαν τους γέρους στο Muppet Show ένα πράγμα...
:))

Υ.Γ.1: Αν σου λείπουν και δόντια ίδιος ο Γεωργίου θα είσαι όλο αρνητισμό και ξερολαγνία...

Υ.Γ.2: Φαντάσου ότι ασχολούμαι σχετικά λίγο με το φόρουμ...θα ψάξω να βρώ τον έταιρο γκρινιάρη γέρο του Muppet να κανετε παρέα....

Υ.Γ.3: Πάντως για να μην στεναχωρεθείς να ξέρεις ότι ο Γεωργίου και οι Muppet έχουν μεγάλο κοινό...το ίδιο και εσύ/

From: Kajabbar

To: Thor
This Post:
00
124401.731 in reply to 124401.730
Date: 11/17/2010 4:13:10 AM
Overall Posts Rated:
112112
Δεν μπορώ να μη δώσω μπαλάκι!
Από τα πιο απολαυστικά post που έχω διαβάσει.
Συμπαθώ τόσο τους γέρους του Muppet και πράγματι ο Νίκος τις περισσότερες φορές τους θυμίζει έντονα.
Θα τον προτιμούσες όμως αλλιώς?
Τουλάχιστον είναι ο Εθνικός μας επικριτής, αλλά ξέρει το παιχνίδι. Περάσαν άλλοι που με έκραξαν χωρίς να το ξέρουν, απλά για να το κάνουν.
Αν βέβαια διόρθωνε το θέμα με τα υπονοούμενα, θα ήταν πιο ουσιαστική η συνεισφορά του.
Αντικειμενικά λοιπόν από τη δεύτερη σεζόν μου και κατόπιν η Εθνική μας έχει κερδίσει τα παιχνίδια που έπρεπε και μπορούσε και έχουμε κλέψει και κανά δύο παιχνίδια με καλύτερες ομάδες.
Θέλω να πηγαίνω την Εθνική μας καλύτερα κάθε χρόνο και γι' αυτό θεωρώ τη φετινή σεζόν αποτυχημένη, αλλά δεν είναι αντικειμενική άποψη αυτή. Δεν ξέρω τι αποτελέσματα περίμενε ο Νίκος, αλλά αντικειμενικά με τη συγκεκριμένη κλήρωση η πρόκριση θα είναι υπέρβαση.
Θα ήθελα όμως να μου πει ποια παιχνίδια θεωρεί πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα έχασα, ώστε να ήταν ευχαριστημένος και από τα αποτελέσματά μου.

The secret of communication lies in defeat...
From: nikos64

To: Thor
This Post:
00
124401.732 in reply to 124401.731
Date: 11/17/2010 4:25:31 AM
Overall Posts Rated:
303303
και όταν θα σου ζητηθεί βοήθεια θα είσαι γεμάτος υπονοούμενα και θα βγάλεις στον αλλον την ψυχή μέχρι να του πείς αυτό που θέλει να ακούσει....

εδω εισαι λαθος , δεν υπαρχει ατομο που μου ζητησε βοηθεια και την αρνηθηκα ακομα και απο τους κατα καιρους ομιλους που βρισκομουν αν ηταν.

στον κατζα οταν πρωτοανελαβε αρνηθηκα γιατι πιστευα οτι με τις γνωσεις που ειχα περισσοτερο κακο θα εκανα παρα καλο , οταν του ειχα βαλει ενα "προχειρο διαγωνισμα " τις απαντησεις μπορει να μην τις ειπα δημοσια αλλα του εστειλα ενα πμ .

κατα τα αλλα δικιο εχεις γραφικος γινομαι αλλα να σου πω κατι ? προτιμω αυτον τον χαρακτηρισμο (απο διαφορους κομητες σαν του λογου σου ) απο το να γινω χειροκροτητης στο καλο αποτελεσμα και στο ασχημο να πω ενα δεν πειραζει με ενα "φιλικο χτυπημα στην πλατη του κοουτς".

This Post:
00
124401.733 in reply to 124401.731
Date: 11/17/2010 4:34:56 AM
Overall Posts Rated:
303303
Αν βέβαια διόρθωνε το θέμα με τα υπονοούμενα, θα ήταν πιο ουσιαστική η συνεισφορά του.

σου το εχω ξαναπει δημοσια σε πολυ λιγα πραγματα δινω σαφη απαντηση , αν μπορεις να το καταλαβεις αυτο το γιατι , θεματα ομως για να ψαχτουν ναι το κανω κατα καιρους.

δεν ειναι τι παιχνιδια εχασες η κερδισες αλλα απο αυτα που γραφεις πολλες φορες δεν σου βγαινουν αυτα που εχεις σχεδιασει αυτο ειναι η οποια γκρινια μου. θελω να ξερεις το γιατι και ας μην κανεις ουτε μια νικη .... (που λεει ο λογος δηλ. :))) )

From: Thor

This Post:
11
124401.734 in reply to 124401.732
Date: 11/17/2010 4:51:09 AM
Overall Posts Rated:
291291
.....
http://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I&feature=re...

θα το βρώ το alter ego σου....

Υ.Γ σε πληροφορώ ότι έχω κοντά μαλλιά....

Στην αρχαία ελληνική γλώσσα κομήτης σήμαινε εκείνος που άφηνε μακριά μαλλιά, ο «καρηκομόων».

Advertisement