ha fiatalon (gondolom ez 18-20 év) 3 hét alatt lépett, akkor kizárt, hogy öregen (számszerűsítem az elképzeléseimet mert nem jutunk dűlőre 24 év felett) 4 hét alatt lépjen valaki.szóval én a 4 hetet keveslem.
az, hogy pár héttel ezelőtt 213 cm-vel lépett 3 alatt nem mérvadó.ha azt mondod, hogy a következő 3 edzéstől is lép, akkor azt mondom okés.lehet, hogy x,8-en állt és annak a 0,2 nek a meglépéséhez kellett a 3 edzés.
azt meg schärnál tapasztaltam, éppen a hetekben, hogy mennyi a különbség a 18 éves 203 cm magas kv lépésénél, és a 203 cm 20 éves között.ebből kiindulva tartom fizikai képtelenségnek, hogy egy 24+-os 210+ cm-vel rendelkező játékos 4 hét alatt lépjen szintet kv-ból.lehet az én 5-ös edzőm rosszabb mint a másé, ha így van lecserélem azonnal
, ez saját tapasztalat.gondolj bele, ha ez így lenne akkor egy hasonló korú 183 cm magas 2 hét alatt lépne idős korba.most vagy az edzés táblázat egy rakás szar, és a benti emberek szorzói+az életkor szorzó sem ér semmit, vagy valamire nagyon rosszul emlékezhetsz.30% edzés alatt van a 24 éves 211 cm magas emberke, ami annyit jelent, hogy ha egy szint normál esetben 2 edzés, azt ő 7 edzésből lépi meg.nem tuti üzlet.(remélem nem számoltam el magam)