Ismerem a játékot és tudom a fentebb leírt dolgokat.
Az aránytalan szót nem a 13 pontos vereségre értettem, hanem arra, hogy csinálhatsz bármit idegenben nem nyerhetsz. (persze, ha mérföldekkel jobb csapatod van...)
A hozzáállás, meg a hazai pálya nem érdekel. Ez látszon meg akkor az értékelésekben és akkor elfogadom.
Így gyakorlatilag minden második héten hülyeség leülni a gép elé. De a hazainál is hülyeség ,mert ha elfelejtek taktikát állítani, otthon ugyanúgy akkor is nyerek.
Azért írtok itt furcsaságokat: a két centerem kipontozódott!?
Ez nem furcsaság, de "A 3-2 meg megfogja a 2pontos erőltetését, ha tetszik, ha nem." Mondjuk, hogy adom a dolgot,de akkor megint ott vagyunk fölösleges az értékelés. És miért nem inkább a 2-3 zóna fogja a 2 pontos erőltetését?
"pont nem jó taktikát választottál szerintem" - Hát más taktikával még ennyi esély se lett volna. Mentem volna a falnak Fuss és tüzeljel? És az smafu, hogy megfogom a támadását és dob 100 pontot?
" ritka ha a döntőben egy katlanban a vendég csapat győzedelmeskedik" :) Nem döntő volt.
"Főleg ha olyan a manager, amit te nem tudhatsz!" Ezt meg szimplán nem értem, ha valami titok, akkor meg kár itt feszegetni.
Pipiitáá és Encibenci hsz-árá, meg annyi , hogy így igaz, ez most sajnos a helyzet.
Mondom továbbra sem dühös vagyok, csak kezd így untatni a dolog. :S
Köszönöm szépen, hogy ennyien reagáltatok. Én is ilyesmiket tudnék írni, ha más dobna föl egy ilyen lasztit, de sajnos pont ez a jelenlegi helyzet nem tetszik nekem.
Sok sikert srácok!
És persze Boldog Új Évet Kívánok, ha addig "nem cserélnénk több eszmét". :)