BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Nagyválogatott/u21 átigazolás-4

Nagyválogatott/u21 átigazolás-4 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
00
208068.725 in reply to 208068.724
Date: 6/23/2012 7:14:43 PM
Overall Posts Rated:
146146
szegény srác jol össze-vissza van:-))

(26915991)

From: Wolwerine

To: Cimi
This Post:
00
208068.726 in reply to 208068.725
Date: 6/24/2012 2:49:39 AM
Overall Posts Rated:
190190
Igen, őt egy életpálya felnevelni. Csak igen kitartó embernek ajánlom.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
208068.727 in reply to 208068.726
Date: 6/24/2012 3:58:30 AM
Overall Posts Rated:
411411
max otthoni használatra ajánlom. minden másra esélytelen szerintem.

This Post:
33
208068.728 in reply to 208068.716
Date: 6/25/2012 6:08:52 AM
Na kedves BB társadalom,

Egy kicsit túlzásnak érzem, hogy GM-eknek és NT mittudomén kiknek mindent szabad a játékban....

Én eladtam egy játékost, aminek bár nem volt kiírva értékbecslése levontátok majdnem a felét az átigazolási összegből...GM általi büntetés...hozzáteszem teljesen tiszta tranzakció ment végbe, eladó listán volt egy játékos és valaki kifizette az árát és megvette, pont úgy mint amikor bemegyek a botlba és veszek valamit...Nem reklamálok a pénztárnál h én csak a felét fizetem ki...
Ezzel szemben ti Dzsevasz és Choosen előre megbeszélés alapján - és ráadásul még a forumon is közölt formában - majd kétszeres áron vesztek egymástól játékost...

Na hogy is van ez? Azzal az ürüggyel hogy bajban van a csapat?

1) Kit érdekel hogy bajban van? Szarul menedzselsz és bajban vagy? Ha én bajban vagyok engem ki segít meg?
2) Akkora bajban vagy, hogy egyből veszel két játékost akiknek összfizetése majdnem utoléri azt akit eladsz...

Többször kerültem már szabályos játékkal hátrányba a buzzerbeateres pályafutásom során, de azt gondoltam ezeket a MÁSOKNAK FELÁLLÍTOTT tulzottan is szigorú szbályokat nem ilyen nyíltan hágjátok át...

Remélhetőleg az erre az ügyre érkező több feljelentés(közte az enyém is) megtette a hatását és nem tusoltátok el az ügyet, bár szerintem a legkorrektebb az lenne, ha mindkettőtöket letörölnének az oldalról, mert többeket sikerült már ok nélkül is...

Mit képzeltek ti magatokról?

Kinek kell titeket feljelenteni, hogy történjen is valami szabályszerű eljárás?

From: Mikhail

This Post:
00
208068.729 in reply to 208068.728
Date: 6/25/2012 6:38:27 AM
Overall Posts Rated:
188188
Nyilvános a fórum ezért beleszólnék. Közöm minimális (csak egyszerű felhasználói volnék) és nem is ismerem a konkrét esetet.
Az átigazolásokat tudtom szerint a GM-k ellenőrzik. Az, hogy reális-e az ár vagy sem Ők döntik. Amennyiben nincs ár a játékosnál akkor egyénileg oldják meg. Nem ismerem a teljes történetet, viszont csak ennek ismeretében lehet majd döntést hozatni.

Amennyiben meg GM titulusú személlyel van gondod abban a BB- előjelű játék adminisztrátorok az illetékesek.
BB-Charles BB-Forrest BB-Mark
BB-Edju BB-Patrick BB-Marin
BB-Raymund
Erről leírást a Fejlesztőcsapat menürészben találsz. (http://www.buzzerbeater.com/community/bbstaff.aspx)

Nem örülnék, ha el kellene veszíteni a magyar nemzeti GM-t. Régebben más volt és egy időben senki. Aztán nagy huza-vona után lett megint.

Gondolom minden tisztázható és vádlott(ak) addig nem elítélendők amíg a bíró ki nem szablya az ítéletet az ügyben. Panasza lehet bárkinek az itteni dolgokat illetően. A GM-k majd a BB-k az illetékesek sorrendben.

Ezek mellett, ne a válogatott részbe legyen egy ilyen dolog, hanem segítség vagy a kérdés és csevegő vagy egyéb topikban. Elindít egy hosszú Off topik hozzászólás sorozatot. Csak nem ide kellene. Kérném másikban írjátok a véleményeteket. Köszönöm szépen.

This Post:
00
208068.730 in reply to 208068.728
Date: 6/25/2012 6:40:35 AM
Baracskai Betyárok
II.1
Overall Posts Rated:
154154
Szégyen és gyalázat - nem az általad csúsztatva leírt dolgok, hanem az, amit írsz! Nálam okosabbak mondták, hogy a stílus maga az ember - de ha megengeded ezt nem kívánom rád vonatkoztatni, mert ennyire megkeseredett, üldözési mániával terhelt, frusztrált, rosszindulatú ember csak nem lehetsz - vagy mégis, de akkor szerencsénk, hogy nem ismerjük egymást személyesen...

Igazad, van, tiltsanak ki mindenkit, te meg menj a homokozóba, és játssz azzal, amivel egykorú vagy - remélem kellően szalonképesen fogalmaztam meg.

Hányinger kerülget az ilyen mentalitású emberektől -elnézést kérek, ha megbántottam valakit. :(

This Post:
00
208068.731 in reply to 208068.728
Date: 6/25/2012 7:29:28 AM
Overall Posts Rated:
6060
/Off Nem mintha nagyon sok közöm lenne, de 93k+38k az mióta 180k? Heti 50k iszonyú sok pénz...

Az átigazolás ettől még lehet gyanús persze, de ezt majd eldönti valaki. Chosen érintettsége folytán remélhetőleg nem ő maga, bár erre valószínűleg vannak hivatalos (GM)szabályok.

This Post:
11
208068.732 in reply to 208068.728
Date: 6/25/2012 7:57:15 AM
Overall Posts Rated:
411411
Az ilyen emberek és pillanatok miatt volt érdemes tönkre tennem a csapatomat, és nevelnem egy 180k-t kereső Magyar Felnőtt Válogatott játékost csak azért, hogy a jövőben jobban tudjon szerepelni a nagy csapat!

Ilyenkor érzem azt, hogy a munkámnak megvan a gyümölcse, és megérte 8.100.000-t kidobni a fizetésére.

Köszönöm neked, hogy keményen a dolgok mélyét fogtad meg és rendesen bele ástad magad a témába.

Mit csinálnánk az ilyen emberek nélkül nem is tudom.

A hozzászólásod meg külön színt vitt a mai napomba.

Neveljen mindenki az NT-nek látjátok nagyon megéri és kifizetődő, hiszen vannak ilyen kedves, megértő, segítőkész, korrekt emberek is kis közösségünkben.

Köszönöm neked Brian_Griffin

From: kaygee

This Post:
11
208068.733 in reply to 208068.728
Date: 6/25/2012 8:25:53 AM
Overall Posts Rated:
173173
Én eladtam egy játékost, aminek bár nem volt kiírva értékbecslése levontátok majdnem a felét az átigazolási összegből...GM általi büntetés...hozzáteszem teljesen tiszta tranzakció ment végbe, eladó listán volt egy játékos és valaki kifizette az árát és megvette, pont úgy mint amikor bemegyek a botlba és veszek valamit...Nem reklamálok a pénztárnál h én csak a felét fizetem ki...

Ha konkrét esetben támadsz valakit, akkor lehetne benned annyi gerinc, hogy te is konkrét esetet írsz. Melyik játékosról van szó, mekkora volt az átigazolás összege, és annak majdnem fele a büntetés, stb. Könnyű úgy hivatkozni bármire is, hogy eladtam egy játékost...

Ezzel szemben ti Dzsevasz és Choosen előre megbeszélés alapján - és ráadásul még a forumon is közölt formában - majd kétszeres áron vesztek egymástól játékost...

Vicces lenne, ha egy olyan játékban, ahol átigazolási lista van, ne lehetne ajánlatot tenni egy játékosra. Te mindig katalógusból rendelsz mindent?

Többször kerültem már szabályos játékkal hátrányba a buzzerbeateres pályafutásom során, de azt gondoltam ezeket a MÁSOKNAK FELÁLLÍTOTT tulzottan is szigorú szbályokat nem ilyen nyíltan hágjátok át...

Már bocs, de a játék szabályai rám ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra, attól függetlenül, hogy "NT" vagyok. Csak az összeesküvés elméleteket szövögető, másokat pocskondiázó, egyébként pedig játékszabályokat sértő sosem látott fórum hozzászólók szokása azt gondolni, hogy egyes kiváltságos rétegek a háttérben csak azon törik a fejüket, hogyan lehetetlenítsék el mások szórakozását. Jaj, mamám, hol élsz te...

Remélhetőleg az erre az ügyre érkező több feljelentés(közte az enyém is) megtette a hatását és nem tusoltátok el az ügyet, bár szerintem a legkorrektebb az lenne, ha mindkettőtöket letörölnének az oldalról, mert többeket sikerült már ok nélkül is...

Na, ezért a kijelentésért pedig téged kellene feljelenteni, mert ez nyílt spekuláció, és semmi más. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkit is azzal vádolj meg, hogy ok nélkül zár ki másokat a játékból?

Bár nincs kétségem affelől, hogy soha nem látunk többet a fórumon, ettől függetlenül be lehet fejezni az alaptalan vádaskodást.

UI: Ha vetted volna a fáradtságot arra (amit nem tettél meg), hogy tájékozódj a tényekről, akkor láthattad volna, hogy Dzsevasz pontosan ugyanannyiért adta el Aczélt, amennyiért megvette. Azóta felnevelte, és válogatott kerettag lett belőle, ráadásul még fiatal és edzhető is. Tehát semmi alapja sincs annak, amit írsz, még ha azt is hiszed magadról, hogy tudod, hogy melyik játékos mennyit ér vagy mennyit nem.

From: W.I.

This Post:
11
208068.734 in reply to 208068.733
Date: 6/25/2012 8:36:41 AM
W.I. team
III.12
Overall Posts Rated:
77
Nem igazán értem,hogy min is van kiakadva a "kedves" felhasználó.Tisztán le van írva,hogy ha túl magas összegért cserél gazdát egy játékos akkor azt úgyis vizsgálni fogják,ha itt ilyen lett volna akkor már réges rég levontak volna pénzt,mint ahogy tették azt nálam.Az én magyar irányítóm eligazolásánál is ez történt.1,2 milláért vették meg,2 külföldi idióta tolta a licitet végig felfelé,tudtam,hogy közel sem ért annyit a játékos és tisztában voltam vele,hogy úgyis levonnak lóvét tőlem.Pár napra rá jött is a levél:)
Ez ilyen egyszerű!!!Nagyon remélem,hogy nem lesz ebből a feljelentésből semmi,mert nem érdemelné meg Dzsevasz!

Az egész beírásról pedig ez a véleményem:"A stílus maga az ember."

From: Bereny

This Post:
55
208068.735 in reply to 208068.733
Date: 6/25/2012 8:46:54 AM
Szerintem ha Dzsevasz ezt a mondatot nem írta volna bele a hozzászólásába, akkor nem lett volna semmi para ebből:
"Aczélt szeretném értékesíteni jóval áron felül. Nem érdekel, hogy nem ér ennyit, ne írjátok be, hogy sok érte meg stb.! Ez az a pénzösszeg, amivel a csapatom megmenthető a biztos haláltól. Ha nem lesz jelentkező ennyiért, akkor hatalmas szarba kerülök, és a másik két neveltemet is piacra kell dobnom."

Így Brian_Griffin hozzászólás kicsit valóban túlzó lett, de ettől még érezheti úgy, hogy más elbírálásban részesül azért valaki, mert köze van a válogatotthoz.
Ismerem az ő konkrét esetét(nem is bánja szerintem ha leírom): 900-ért értékelte a BB a játékosát, ő megpróbálta eladni játékosát kicsit áron felül és egy hülye brazil megvette 1.2-ért, majd megbüntették fél millára.

Ő ennyit látott, hogy Dzsevasz kiírja, hogy totál áron felül el akarja adni a játékosát, akit végül megis vett Choosen, aki két hónappal korábban őt megbüntette egy ugyan ilyen miatt....

Szóval meg lehet érteni a felháborodását, de nyílván túlzásokba esett.

Advertisement