Itt nem azzal van a baj, hogy lapátra tetted, ezt meg is mondtad előre. Ennek nagyon örültem. Nekem a meccsértékeléssel van a bajom. A szabály azt írja, hogy az kapja a legjobb értékelést a csapatban, aki a legjobban játszott. Még akkor is, ha az a csapat egyébként legrosszabb tagja. Ebből nekem az következik, hogy a legjobb értékelést az kapja, aki a legrosszabbul játszott a mérkőzésen. Na mármost Hunor kapta a legrosszabb értékelést holtversenyben a csapatból. És mint írtam, nálam a60%-os mezőnydobás, és a 100% büntető, megfejelve a csapatból a legtöbb (14) pattanóval, nem a legrosszabb teljesítmény, még akkor sem, ha ezért 36 percet játszott. És még azt sem lehet mondani, hogy a védekezése húzza le ateljesítményt, mert az ellenfél centerei nem dobálták halálra magukat. (6, ill. 8 pont), És támadólepattanót sem szedtek annyit, hogy ezt a szemére lehet hányni. Na mármost. Vagy a meccsértékelés szar úgy, ahogy van, vagy pedig a szabályzatban van szarul fordítva. Ez utóbbi esetben javítani kellene a szabályzatot. Az előbbi esetben viszont azért van baj, mert a hírekben valami olyasmi van leírva, hogy ezentúl a reklámbevételek nem a fizetésektől fognak függni, hanem a teljesítményértékeléstől. Márpedig szerintem az úgy szar, ahogy van. Vagy van egy harmadik lehetőség is, miszerint én vagyok elfogult, és tényleg szar a 6/10 és 4/4, dupla-dupla teljesítmény 36 perc alatt. Ebben az esetben lapát, és talán az egész csapatnak lapát. Hiszen neki van a 2. legmagasabb fizetése. Szóval tényleg nem az egymeccses behívóval volt a gond, nem is veled, csak sajnálatos módon pont neked címeztem a hozzászólást. Ha megbántottalak, akkor elnézést.
Tudi