A Phillynél is csak hülyék dolgoznak, de ez legalább nem meglepő.
A phili ugy hülye ahogy van. Mcw brutál játékos még ha dobni nem.is tud. Lesz ő 20 pont 8 pattano 9 assist átlagon az azért meg nem rossz. milyen játékost akarnak ezek? Fiatal multis ügyes. Egyszerűen nem.értem
Szerintem mindketten tévedtek. Egyrészt elküldték a tipikusan semmire sem jó KJ-t, akit folyamatosan akkora tehetségnek harangoznak be, hogy ki sem látszik a nagy semmittevésből. Totál kuka, de persze lehet, hogy rámcáfol a sors. A magam részéről jobban szeretem az olyan játékosokat, akik szép csendben teszik a dolgukat, mint hangosan nem csinálnak semmit. 9 pontos átlaga volt egy olyan csapatban, amelyikben kis túlzással bárki bármikor azt dob rá, amit akar, leginkább mellé. Beleértve őt is.
Na MCW, aztán meg a másik, akit úgy vágtam volna ki a keretből, ha én vagyok a GM, mint a macskát sz.ni. Bocs, hogy ezt mondom, de nálam egy irányító pattanó statja lényegtelen, mert az nem az ő dolga. Megszedik azt a többiek, ezzel nálam nem nagyon tud villantani. Emellett az intelligencia szintje olyan szinten veri az eget, hogy 15 (!) mezőnykísérlete van meccsenként (nulla önkritika) ezzel a dobószázalékkal, fejlődés ebben a nulla (vagy inkább a mínusz 1). Nem mondom, hogy nem lehet ráncba szedni, de attól, amit írsz róla, nagyon messze van (én szerintem ha statban hozza is majd ezt a szintet, több megy majd el a réven, mint ami a vámon bejön). A bőven 4 feletti eladott labdáról már nem is beszélve. Annyi legyen a mentségére mondva, hogy egy olyan csapatban dob így, ahol nem verdesi az eget a dobóteljesítmény amúgy sem. Természetesen csak saját vélemény, de ő nem fogja azt beváltani, amit sokan várnak tőle. A Bucks várhatott volna még egy kicsit, amíg beérik a kerete, Middleton, Henson, (Parker?) elég ígéretesek, és még ha Knight nem egyszer Shaqtin' esélyes is volt, szerintem jobb játékos, mint MCW. Ebbe én nem nyúltam volna bele egyelőre.
McGee a szükséges rossz, őt ki kell majd vágni, ráadásul sokat keres.
Ellenben a Sixers megszerezte Canaan-t, aki szerintem őstehetség, és éppen most készült a Rockets teljesen elásni. Érdekes, hogy másodszor húz a Sixers bele a Rockets által kínált borítékos sorsjegyekbe, az első nyert feliratú Covington volt... Ez is az lehet, ha Canaan bokája egészséges, az nálam sokkal nagyobb kérdőjel, mint a tehetsége.
Összességében McGee nyilván baromság volt, de így, hogy MCW elment és Canaan jött a helyére (már ha oda szánják, remélhetőleg igen), akkor a hozzá jövő pickekkel a Sixers nagyon nagy nyertese lehet ennek. Aztán persze ki tudja, lehet, hogy Kidd keze alatt MCW-ből MVP lesz, Canaan-ból meg semmi, de nem törnék pálcát ennyire egyértelműen ezek felett trédek felett, mint ti.
Last edited by kaygee at 2/20/2015 7:33:13 AM