BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.726 in reply to 244403.725
Date: 2/20/2015 5:22:25 AM
Overall Posts Rated:
2222
A Detroit nagyon is jól járt. Jennings sérülése elég súlyos,az ilyen után nagyon ritkán tudják a játékosok ugyanazt hozni,mint előtte Reggie Jackson meg potenciálisan akár jobb is lehet,mint Jennings. Bármikor lehet találni olyan kiegészítőket,amiket kiküldött SVG.
A Bucks,Boston,OKC jól járt szerintem is. A Philly 2016-ra építkezik.

Nálunk elég nagy jövés-menés volt. Dragic sokat esett a Suns szurkolók szemében,és nem elsősorban a miért miatt,hanem a hogyanért. Knight még csak 23,szerintem be fog válni. Thomasért kaphattunk volna többet is,az a trade kicsit el lett kapkodva,de valószínűleg nem volt már elég idő.

From: Cimi

This Post:
00
244403.727 in reply to 244403.725
Date: 2/20/2015 6:19:37 AM
Overall Posts Rated:
146146
A phili ugy hülye ahogy van. Mcw brutál játékos még ha dobni nem.is tud. Lesz ő 20 pont 8 pattano 9 assist átlagon az azért meg nem rossz. milyen játékost akarnak ezek? Fiatal multis ügyes. Egyszerűen nem.értem

From: kaygee

To: Cimi
This Post:
11
244403.728 in reply to 244403.727
Date: 2/20/2015 7:19:23 AM
Overall Posts Rated:
173173
A Phillynél is csak hülyék dolgoznak, de ez legalább nem meglepő.

A phili ugy hülye ahogy van. Mcw brutál játékos még ha dobni nem.is tud. Lesz ő 20 pont 8 pattano 9 assist átlagon az azért meg nem rossz. milyen játékost akarnak ezek? Fiatal multis ügyes. Egyszerűen nem.értem

Szerintem mindketten tévedtek. Egyrészt elküldték a tipikusan semmire sem jó KJ-t, akit folyamatosan akkora tehetségnek harangoznak be, hogy ki sem látszik a nagy semmittevésből. Totál kuka, de persze lehet, hogy rámcáfol a sors. A magam részéről jobban szeretem az olyan játékosokat, akik szép csendben teszik a dolgukat, mint hangosan nem csinálnak semmit. 9 pontos átlaga volt egy olyan csapatban, amelyikben kis túlzással bárki bármikor azt dob rá, amit akar, leginkább mellé. Beleértve őt is.

Na MCW, aztán meg a másik, akit úgy vágtam volna ki a keretből, ha én vagyok a GM, mint a macskát sz.ni. Bocs, hogy ezt mondom, de nálam egy irányító pattanó statja lényegtelen, mert az nem az ő dolga. Megszedik azt a többiek, ezzel nálam nem nagyon tud villantani. Emellett az intelligencia szintje olyan szinten veri az eget, hogy 15 (!) mezőnykísérlete van meccsenként (nulla önkritika) ezzel a dobószázalékkal, fejlődés ebben a nulla (vagy inkább a mínusz 1). Nem mondom, hogy nem lehet ráncba szedni, de attól, amit írsz róla, nagyon messze van (én szerintem ha statban hozza is majd ezt a szintet, több megy majd el a réven, mint ami a vámon bejön). A bőven 4 feletti eladott labdáról már nem is beszélve. Annyi legyen a mentségére mondva, hogy egy olyan csapatban dob így, ahol nem verdesi az eget a dobóteljesítmény amúgy sem. Természetesen csak saját vélemény, de ő nem fogja azt beváltani, amit sokan várnak tőle. A Bucks várhatott volna még egy kicsit, amíg beérik a kerete, Middleton, Henson, (Parker?) elég ígéretesek, és még ha Knight nem egyszer Shaqtin' esélyes is volt, szerintem jobb játékos, mint MCW. Ebbe én nem nyúltam volna bele egyelőre.

McGee a szükséges rossz, őt ki kell majd vágni, ráadásul sokat keres.

Ellenben a Sixers megszerezte Canaan-t, aki szerintem őstehetség, és éppen most készült a Rockets teljesen elásni. Érdekes, hogy másodszor húz a Sixers bele a Rockets által kínált borítékos sorsjegyekbe, az első nyert feliratú Covington volt... Ez is az lehet, ha Canaan bokája egészséges, az nálam sokkal nagyobb kérdőjel, mint a tehetsége.

Összességében McGee nyilván baromság volt, de így, hogy MCW elment és Canaan jött a helyére (már ha oda szánják, remélhetőleg igen), akkor a hozzá jövő pickekkel a Sixers nagyon nagy nyertese lehet ennek. Aztán persze ki tudja, lehet, hogy Kidd keze alatt MCW-ből MVP lesz, Canaan-ból meg semmi, de nem törnék pálcát ennyire egyértelműen ezek felett trédek felett, mint ti.

Last edited by kaygee at 2/20/2015 7:33:13 AM

From: kaygee
This Post:
00
244403.729 in reply to 244403.728
Date: 2/20/2015 7:30:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
Az OKC viszont jól tette, hogy feltöltötte a padot, nagyon durván megnőttek az esélyeik. Kiket hoztak ahhoz képest, akik mentek, te jó ég.

This Post:
00
244403.730 in reply to 244403.726
Date: 2/20/2015 8:19:30 AM
Overall Posts Rated:
3232
Nem hinném, hogy jól járt, azt meg hogy nagyon, azt kizártnak tartom, de ez legyen az én bajom. Van Gundy-nak úgy sem nagy gond, ha utolsó dobásként kicsinálja a Detroitot. Még van rá 4 éve, kényelmesen belefér neki.
Innen indultunk:
http://www.nba.com/pistons/features/deadline-deal-unlikel...
Miért passzolta el a nyáron befutott Augustin? Elméletileg 3 pontosra épült a csapat, most hogy elment a bedobott 3-asok min. fele megnézem, ahogy Jackson hajigálja a téglákat. Ha hagyja elmenni az utolsó 10-est a nyáron, akár mehet is vele együtt.
Smith 14M-s fizetését is nyögjük még két évig...

From: blive

This Post:
00
244403.731 in reply to 244403.728
Date: 2/20/2015 9:39:34 AM
Overall Posts Rated:
6262
+1!

Én is úgy gondolom, hogy jó cseréket húztak. Ráadásul megkapták a Lakers pickjét! Idén top5 védett, ami miatt valszeg marad a Lakersnél, de jövőre csak top3 védett. Nem hiszem, hogy a Lakers jövőre PO-ba jut, szóval abból simán lehet egy lottery-pick.

MCW-t is hasonlóan látom. Mondjuk ő szerintem nagyon jó helyre került a Bucks-szal, ha valaki, akkor Kidd képes lehet megnevelni, hogy ne dobjon rá ennyit és csökkentse a TO-k számát. McGee meg belefért nekik, kaptak ott is picket mellé. Jelenleg nagyon nehéz lehet a Philly szurkolók élete, de a jövőjük fényes lehet :D

Én a Suns-ot nem értem. A Dragic csere még ok, azt meg kellett lépni, de a Thomas + Lakers pickes cserét nem tudom felfogni, hogy miért kellett meghúzniuk...

From: Cimi

This Post:
00
244403.732 in reply to 244403.728
Date: 2/20/2015 12:33:26 PM
Overall Posts Rated:
146146
Mudiay-t akarják draftolni ezt olvastam. Ezértvolt ez az egész a philinéln

This Post:
00
244403.733 in reply to 244403.730
Date: 2/20/2015 12:42:05 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nem tudsz olyan cserét mondani,ahol egy DJ Augustin dealbreaker lenne. Pontfosó kisemberekből tele van a liga,de még a D-league is,akármikor lehet pótolni. Jennings után éppen kifutott neki néhány meccs,oké,de nem véletlen,hogy se a Raps se a Bulls nem tartotta meg őt az elmúlt években.
Smith-t ha jól tudom Dumars hozta még Detroitba,SVG egyik legjobb döntése volt,hogy kivágta őt a ...-ba,3-19-cel kezdett vele a Pistons,meg lehet nézni hol tartanak nélküle. Ezzel a trade-del még közelebb van a PO,ami a szezon elején elég kilátástalan volt. Nem hiszem,hogy Kyle Singler meg Gigi Datome,Jonas Jerebko féle emberek pótolhatatlanok lennének.

From: Hakeem12

This Post:
00
244403.734 in reply to 244403.728
Date: 2/20/2015 12:47:38 PM
Overall Posts Rated:
2222
Többnyire egyetértek a mondandóddal,annyit hadd tegyek hozzá MCW védelmében,hogy nyáron műtötték a vállát ezért esély sem volt rá,hogy nyáron-ősszel javítsanak/dolgozzanak a dobásán. Illetve a sok dobás azért volt,mert ő lett kikiáltva go to guynak a Phillynél,neki kellett húzni a szekeret. Szerintem is a lehető legjobb helyre került,Kidd kezei alatt egy nagyon jó kis pass-first irányító lesz belőle.
20/7/8-at meg nyilván soha az életben nem fog hozni az NBA-ben egy szezon alatt(tudom hogy ezt nem te mondtad,de csak ezért nem akarok külön posztot írni.)

This Post:
00
244403.735 in reply to 244403.733
Date: 2/20/2015 2:22:44 PM
Overall Posts Rated:
3232
Pont ez a lényeg, hogy minek kellett elpasszolni? Van Gundy hozta. Pontosan tudom mit csinált Smith (vagyis mit nem), tudom, hogy Dumars hozta, de annyira sztem nem volt sz.r, hogy három éven át fizessenek a semmiért 14 milkát. Amúgy most a Houstonban megmutatja, hogy tud ő is játszani. Visszatérve Augustinre: hát azért mást is tud mint pont fosni, ami Jacksonról már nem mondható el. Amúgy én a folyó közepén nem váltanék lovat, de sebaj. Nem, nyilván nem pótolhatatlanok, nem hiszem, hogy ilyet állítottam volna, de meg sem próbálta őket pótolni. Annak örülnék legjobban, ha neked lenne igazad.

Edit: Meg lehet nézni a szavazás állását az NBA főoldalán.

Which team came out as the winner of the trade deadline?

Ugyanannyi Suns-Pistons szavazat...

Last edited by Bandi99 at 2/20/2015 2:25:25 PM

This Post:
00
244403.736 in reply to 244403.735
Date: 2/20/2015 4:11:03 PM
Overall Posts Rated:
2222
Mondjuk szerintem tök fölösleges másnap szavazni arról,hogy ki mennyit nyert a deadline-on,sokkal hosszabb távú dolgok is történtek. Konkrétan a a 2017-es miami pick top7 védett,2019-re unprotected lesz,a 2021-es pick meg alapból az. Lehet most még szarnak tűnik a Suns húzása,de két ilyen első körös elég komoly érték tud lenni. Isaiah Thomas egyértelműen rombolta a morált,el kellett cserélni,nem kaptunk érte valami sokat,leginkább capspace-t,amit jövőre felhasználhatunk valami nagyobb név megszerzésére. Brandon Knight 23 éves még csak,mármost is felmerült a neve az all-star kapcsán,simán lehet,hogy Bledsoe-val brutál jó kombót alkotnak majd.

Annyira nem volt szar? 3-19 vele,18-14 nélküle. És semmi ellenérték nem jött,egyszerűen ki lett vágva. Monroe és Drummond mellé nem egy ilyen típusú játékos kell. Houstonban a padról jön és sokkal kevesebb labdája van.

Mindegy,úgy is az idő fogja megmondani,hogy mennyire jártatok jól ezzel a cserével.

Advertisement