BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274195.726 in reply to 274195.725
Date: 6/15/2016 6:02:28 AM
Koho to jen připomíná.............

From: Pepan55
This Post:
11
274195.727 in reply to 274195.726
Date: 6/15/2016 7:32:19 AM
Overall Posts Rated:
3939
Já chápu macrosovu poznámku k tomu aby mělo víc lidí přehled o rozhodování v NT. Ale varianta, že by se vše řešilo tady na fóru (myslím tím taktiku a sestavu) mi nepřijde úplně ideální. Nemůže se vše hodit jen tak do světa a doufat, že si to nikdo ze soupeřů nepřečte a nevyužije v zápase proti nám. Dalo by se tu jistě něco řešit ale návrhy sestavy a taktiky od trenéra NT určitě ne. To bude muset být vždy někde skryté. Alespoň z mého pohledu. Mohlo by se zkusit, že by zde na výzvu NT trenéra proběhla určitá diskuze, do které by mohli přispět všichni co nechtějí chodit na externí fóra a pod. a nemají až takový zájem se podílet přímo na chodu NT. Mohlo by to být formou, že zde napíší své názory a trenér NT si je přečte a na jejich základě může ovlivnit své rozhodování.
Dál bych také neřekl, že vajns nějak prohlubuje propast mezi manažery, co se o NT starají a mezi ostatními manažery. Tím ale také neříkám, že tam ta propast není. Tedy přiznávám, z pozice manažera, který se o chod NT nějakým způsobem stará, že na tomto bychom měli zapracovat. Zkusím se nad tím zamyslet a s něčím konstruktivním přijít. Je to všechno o dialogu. Ze strany NT je potřeba přesně vyjádřit, co od manažerů z komunity očekává a co by NT nejvíce pomohlo, na druhou stranu od ostatních manažerů bychom také potřebovali slyšet nějaké ohlasy a připomínky. Pak je také důležité udržet nějakou demokratickou hladinu diskuze, aby se to zase nezvrhlo jenom k nějakému napadání manažerů mezi sebou.
V tomto případě vyjádření macrose a Hafana, že by přivítali komunikaci ohledně taktiky a sestavy zde na fóru mi tedy přijde jako dobrý příklad pro další dotazy a připomínky. Nyní je tedy prostor pro hledání kompromisu, který by byl prospěšný pro obě strany.

From: Aleš33

This Post:
11
274195.728 in reply to 274195.715
Date: 6/15/2016 8:00:52 AM
Overall Posts Rated:
66
Ahoj.ja teda zareaguju na tvoje vypocty.Moc nechapu par veci.Treba proc je u vsech hracu potreba PA 15? proc ma SG vyssi IS nez PF a C a to celkem odost?
Proc nevyzkousite neco noveho?Kdysi se tady resilo estli nezkusit "utocna monstra". Mysleno tim bylo vyhnat primarni skill prakticky na max.
Proste me zajima otazka proc se nezkusi neco noveho?hral jsem BB myslim kolem 20 sezony a ted jsem zacal znovu a kolem NT se toho prakticky moc nezměnilo.vsichni hraci se trenujou stale na stejnou uroven.

This Post:
33
274195.729 in reply to 274195.727
Date: 6/15/2016 8:05:38 AM
BK Slavia Praha
První liga
Overall Posts Rated:
4646
A co začít psát třeba do fóra od IV.12.(příklad)? A tam udělat vlákno pro NT a U21 a řešit to tam. Myslím, že by Němci, Španělé či Estonci nešli prozkoumávat každou ligu, jestli se tam neřeší NT/U21. Není to ani externí fórum a ani se nepíše sem, kde jsme pod ''drobnohledem'' ostatních reprezentací.

From: vajns

This Post:
00
274195.730 in reply to 274195.728
Date: 6/15/2016 8:42:39 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Když pominu obě obrany, tak jde v mých očích o jeden z nejdůležitějších skillů. Podle mě když budou mít všichni hráči vysoko PA, budeme moci mnohem víc variovat v taktikách a budeme na útočné polovině mnohem nebezpečnější. Z druhé strany jde o skill, který když se trénuje do 15, tak příliš neleze do potenciálu, takže jde krásně trénovat i hráčům PF/C, kde bychom o jeho prostěšnosti mohlli dlouze polemizovat...

Zase trénink IS pro rozehrávače také skoro vůbec neleze do potenciálu, proto jsem ho hnal vysoko. Navíc jde opravdu o nový koncept tréninku hráče na SG. Doteď jsme stírali rozdíl mezi PG a SG, takže na SG hráli stejní hráči. IS u SG vysoko, protože chci mít na téhle pozici vyloženě střelce. Samozřejmě ne každému hráči se povede vytáhnout IS tak vysoko, aby měl i ostatní NT parametry. Ale moje představa IS u SG je aspoň 15.

Dala by se na vrhnout spousta dalších variant, třeba vytáhnout víc OD u podkošových hráčů a víc ID u rozehrávačů. Nebo víc bloky u všech. V podstatě fantazii se meze nekladou jenom když řeknu, že někdě přidám, musím taky vymyslet kde uberu.

Ano v podstatě se trénuje multiskillově, trénovat monoskill je podle mě přežitek, ale třeba se mýlím. Ti multiskilloví hráči jsou pořád hodně kvalitní na svém postu a potom ty monoskilly přehrají tam kde mají slabinu. Takový je můj názor.

This Post:
00
274195.731 in reply to 274195.729
Date: 6/15/2016 9:46:11 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Zajímavý nápad, budu nad ním uvažovat.

This Post:
11
274195.732 in reply to 274195.729
Date: 6/15/2016 9:53:49 AM
Overall Posts Rated:
3939
Připojuji se k vajnsovi. Tento nápad nezní špatně.
Takhle bych si představoval diskuzi na NT vlákně!!! Konstruktivní nápad, který nás posune z místa.

From: Aleš33

This Post:
00
274195.733 in reply to 274195.730
Date: 6/15/2016 10:36:34 AM
Overall Posts Rated:
66
Samozrejme tim nemyslim ze by tak mel vypadat kazdy hrac,mel jsem na mysli jednoho hrace na perimetr a treba jednoho podkosoveho,ale na druhou stranu jak rikas jde o zvolene taktiky.

From: LA-Macros

This Post:
11
274195.734 in reply to 274195.725
Date: 6/15/2016 2:38:11 PM
Overall Posts Rated:
913913
Já jsem tady nadhodil normálně návrhy, abys měl aspon něco k uvažování a ty se mnou mluvíš tímto stylem? Kdo si myslíš, že jsi?!?!

A o čem tady mluvíš!
1) Napsal jsi, že na externí od jeho smazání se nikdo nepřipojil.
ad1) Já jen napsal, jestli si myslíš, že se tam za tebou pohrnou = 1. odstavec úplně mimo smysl mé reakce a jen útočný styl.

2) Ty za těch pár sezon víš, co jsou sračky? Dle půlky manažerů jsou to ty vaše věci....

3) Takhle to dělat nebudou.

4) Radikál a já? Můžeš mi říct čím? Tím, že jsem tady navrhl otevřenost vaší diskuze, že tím možná zaujmeš ostatní manažery, které můžete svými schopnostmi inspirovat a třeba se pak i zapojí?
Tím, že nesouhlasím s tím, že někdo sleduje toto forum a ještě ho dává do translatoru, aby se dozvěděl, co se tady řeší? Vy to děláte?
A v poslední řadě, že můj nápad se tady ujal a hledá se rozumné řešení, jak to udělat? To asi tak nonsense není a najednou otáčíš a budeš o tom uvažovat?

Ty jsi tady dokázal úplné hovno, jen kopíruješ Radima a štěkáš tady jako největší pán. Doufám, že se ti celá NT rozsype a lidi, se kterými někde skrytě komunikuješ, se ti na tento styl rychle vyserou. Ty vole, to jsi fakt přehnal...

Last edited by LA-Macros at 6/15/2016 2:41:37 PM

This Post:
00
274195.735 in reply to 274195.734
Date: 6/15/2016 4:21:26 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
No vidíš, teď jsi se ukázal jaký jsi kádr! Tvoje úroveň, k tomu můžu říct jenom jedno, gratulace :)

From: Honza

This Post:
00
274195.736 in reply to 274195.734
Date: 6/15/2016 6:21:13 PM
Overall Posts Rated:
3737
Dovolím se reagovat na část 4. bodu . Když jsem jedno období dělal trenéra U21, tak jsem opravdu ty fora procházel a házel to do překladače.... Možná to bereš jako blbost ale tenkrát jsem zkoušel sehnat jakoukoli informaci, která by mě mohla pomoci.

Advertisement