dugogodišnje glavno krilo reprezentacije je na TLu, u pitanju je Dženan Zika,
(36446833)ima li netko od naših managera zainteresiranih da ga uzme, sa trenerom (specijalnost produženje karijere) da mu održi skilove i narednu sezonu, te tako pomogne reprezentaciji?
mlade nade Leder i Mandić se još uvijek treniraju, a Zika još nije za otpis... ovakvo all round krilo je korisno za sve taktike...
početna cijena je bila 1k, a realna cijena je negdje do 3m... na početku sezone kad sam ga ja htio kupit, otišao je preko 4m, ali od tada su cijene na tržištu dodatno opale, i Zika je još godinu stariji...
najbolji bek reprezentacije Brlić je također na TLu,
(39618257)ove sezone mu je završen trening, i vlasnik hoće da naplati trening, sad kad najviše vrijedi... realna cijena nije daleko od ove, jer ovako kompletni igrači su jako rijetko na TLu, pogotovo u ovim godinama...
s obzirom da ne znam nikog da ima ovoliko para, mogu se samo nadat da će ga uzet neki sposoban manager...
uskoro će još nekoliko naših bekova na TL, samo moram još provjerit sa vlasnicima...
Livnjak je prvi u nizu,
(39618273) ako ima netko zainteresiran da bi ga kupio, neka mi se javi na pm ili na fb...
137 skilova trenutno, i cijela sezona viška treninga skok šuta i vanjskoj šuta, trebao bi uskoro dignuti oboje...