Én eladtam egy játékost, aminek bár nem volt kiírva értékbecslése levontátok majdnem a felét az átigazolási összegből...GM általi büntetés...hozzáteszem teljesen tiszta tranzakció ment végbe, eladó listán volt egy játékos és valaki kifizette az árát és megvette, pont úgy mint amikor bemegyek a botlba és veszek valamit...Nem reklamálok a pénztárnál h én csak a felét fizetem ki...
Ha konkrét esetben támadsz valakit, akkor lehetne benned annyi gerinc, hogy te is konkrét esetet írsz. Melyik játékosról van szó, mekkora volt az átigazolás összege, és annak majdnem fele a büntetés, stb. Könnyű úgy hivatkozni bármire is, hogy eladtam egy játékost...
Ezzel szemben ti Dzsevasz és Choosen előre megbeszélés alapján - és ráadásul még a forumon is közölt formában - majd kétszeres áron vesztek egymástól játékost...
Vicces lenne, ha egy olyan játékban, ahol átigazolási lista van, ne lehetne ajánlatot tenni egy játékosra. Te mindig katalógusból rendelsz mindent?
Többször kerültem már szabályos játékkal hátrányba a buzzerbeateres pályafutásom során, de azt gondoltam ezeket a MÁSOKNAK FELÁLLÍTOTT tulzottan is szigorú szbályokat nem ilyen nyíltan hágjátok át...
Már bocs, de a játék szabályai rám ugyanúgy vonatkoznak, mint bárki másra, attól függetlenül, hogy "NT" vagyok. Csak az összeesküvés elméleteket szövögető, másokat pocskondiázó, egyébként pedig játékszabályokat sértő sosem látott fórum hozzászólók szokása azt gondolni, hogy egyes kiváltságos rétegek a háttérben csak azon törik a fejüket, hogyan lehetetlenítsék el mások szórakozását. Jaj, mamám, hol élsz te...
Remélhetőleg az erre az ügyre érkező több feljelentés(közte az enyém is) megtette a hatását és nem tusoltátok el az ügyet, bár szerintem a legkorrektebb az lenne, ha mindkettőtöket letörölnének az oldalról, mert többeket sikerült már ok nélkül is...
Na, ezért a kijelentésért pedig téged kellene feljelenteni, mert ez nyílt spekuláció, és semmi más. Hogy jössz te ahhoz, hogy bárkit is azzal vádolj meg, hogy ok nélkül zár ki másokat a játékból?
Bár nincs kétségem affelől, hogy soha nem látunk többet a fórumon, ettől függetlenül be lehet fejezni az alaptalan vádaskodást.
UI: Ha vetted volna a fáradtságot arra (amit nem tettél meg), hogy tájékozódj a tényekről, akkor láthattad volna, hogy Dzsevasz pontosan ugyanannyiért adta el Aczélt, amennyiért megvette. Azóta felnevelte, és válogatott kerettag lett belőle, ráadásul még fiatal és edzhető is. Tehát semmi alapja sincs annak, amit írsz, még ha azt is hiszed magadról, hogy tudod, hogy melyik játékos mennyit ér vagy mennyit nem.