Aki jelentkezik nevelésre, annál előbb talán nézzétek meg, hogy el fogja-e tudni tartani akár csak 21 éves korában a játékost,
Itt álljunk meg egy szóra! Kevés ideig voltál ahhoz scout, hogy átlásd a rendszer mostani működését (ezt nem bántásként írom)
Az nem úgy működik, hogy több tucatnyi hazai nevelőklub verekedne egy-egy tehetségért itt a fórumon vagy örült bidwarokkal a piacon. Sajnos néha könyörögni kell itt a fórumon vagy a tulajnál, hogy legyen kedves edzeni vagy épp megvenni. Mert ha nem teszi, akkor az eladás után jó eséllyel kerül külföldre tréderekhez.
Ez amit legkevésbé sem szeretnénk. Akkor ugyanis odavész a tehetség...
És itt jön közbe a kényszerhelyzet. Nincs mód mérlegelni: vagy a nevelőklub vagy a nevelőklub, különben elvész a tehetség!
1. A nevelőklubnak ugyan nincs akkora stadionja, hogy elbírjon majd egy 110-140-es embert. Edzi amíg bírja, majd eladná..
2. Ha viszont eladná, akkor nincs rá (vagy alig) magyar jelentkező, hogy tovább edzze! Szerintem tudod te is, hogy nincs kereslet a magyar játékosokra, pláne nem tömegesen. Hányszor linkelgetünk, hogy ezt vegyétek, meg azt. Legyen az fiatal tehetség vagy épp félkész/kész NT játékos. Nem kapkodnak a magyarokért, inkább vesznek olaszt, kínait, franciát...
Tudom, hogy drágábbak a magyarok... de a minőséget szerintem meg kell fizetni! Magyarország az U21 egyik nemzetközi nagyhatalma, nehogy már fillérekért kótyavetyéljük el a tehetségeket!
Vagy azt szeretnéd, hogy szándékosan adassuk el külföldre a tehetségeket?
Nincs olyan nagy kereslet az utánpótlásedzésre, hogy ezt megengedhessük, pláne egyes posztokon alig tudom rávenni az edzésre a csapatokat.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 3/15/2013 7:29:24 AM