Já jsem tady nadhodil normálně návrhy, abys měl aspon něco k uvažování a ty se mnou mluvíš tímto stylem? Kdo si myslíš, že jsi?!?!
A o čem tady mluvíš!
1) Napsal jsi, že na externí od jeho smazání se nikdo nepřipojil.
ad1) Já jen napsal, jestli si myslíš, že se tam za tebou pohrnou = 1. odstavec úplně mimo smysl mé reakce a jen útočný styl.
2) Ty za těch pár sezon víš, co jsou sračky? Dle půlky manažerů jsou to ty vaše věci....
3) Takhle to dělat nebudou.
4) Radikál a já? Můžeš mi říct čím? Tím, že jsem tady navrhl otevřenost vaší diskuze, že tím možná zaujmeš ostatní manažery, které můžete svými schopnostmi inspirovat a třeba se pak i zapojí?
Tím, že nesouhlasím s tím, že někdo sleduje toto forum a ještě ho dává do translatoru, aby se dozvěděl, co se tady řeší? Vy to děláte?
A v poslední řadě, že můj nápad se tady ujal a hledá se rozumné řešení, jak to udělat? To asi tak nonsense není a najednou otáčíš a budeš o tom uvažovat?
Ty jsi tady dokázal úplné hovno, jen kopíruješ Radima a štěkáš tady jako největší pán. Doufám, že se ti celá NT rozsype a lidi, se kterými někde skrytě komunikuješ, se ti na tento styl rychle vyserou. Ty vole, to jsi fakt přehnal...
Last edited by LA-Macros at 6/15/2016 2:41:37 PM