..., sledeci nas susret bice na terenu.
..., sledeci nas susret bice na terenu.U kojoj ligi ?:):) Jel se nalazite u II ili u I. Nadam se da Cika nece u III naredne sezone:)
..., sledeci nas susret bice na terenu.U kojoj ligi ?:):) Jel se nalazite u II ili u I. Nadam se da Cika nece u III naredne sezone:)Izgleda da nece jer smo ga pustali da nas pobedjuje na pocetku pa je skoro prakticno obezbedio opstanak u ligi IIE sad jos samo da ga pomerimo sa ovog prvog mesta ...A sto se tice foruma i odnosa na njemu, osim mog potpisa, nemam sta da dodam ...
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )Gledaj da ti onaj boldovan bude daleeeeeeeeko jaci! ;)
Mozda bi najbolje bilo da ja ostanem jos malo ovde u "cvajti" pa da vas obojicu docekam i "poberem" vam usi za sva ova pisanija po forumu!Prema frksu cu biti blazi jer to mi je stari "ratni" drug...a i manje me je prozivao!Da, mozda bi bilo ... ako obezbedis opstanak i sledece sezoneSad cu da organizujem fuziju dva tima pa ce jedan da te pobedjuje na terenu a drugi za stolom u kafani (taman imam neke igrace koji komotno mogu da okace patike o bravu na ulaznim vratima od najblize kafane )Gledaj da ti onaj boldovan bude daleeeeeeeeko jaci! ;)Dobro, sam si trazio, nemoj posle da se zalis