Sto se tice kotura ni najmanje ne opravdavam ovakvo njegov postupak,ne zakazivanje prijateljske i ostalo, al mislim da je svima ocigledno sta je pozadina njegove odluke, jos jednom ponavljam da ne opravdavam ovakav njegov postupak, jer smatram da je neodgovorno u sred mandata napustiti kormilo repke i buzzer, mada to ne mora da ostavi posledice, ukoliko ga drugo plasirani na izborima automatski nasledoi, i napravi koncept reprezentacije za sledeceg selektora, i kvalifikacije, mnogo bi vece posledice bile po meni da smo se plasirali na zavrsni turnir...
ja ne znam shta je pozadina njegove odluke :S
ako su to problemi u RL, zbog kojih ne moze nastaviti sa igrom, podrzavam njegovu odluku da napusti BB... ali onda, daj shifru drugom da se brine oko repke ove sezone, pa na kraju sezone nek ostavi tim da prodje botifikaciju...
ako je razlog poraz u finalu prvenstva... hmm, treba onda naci pravi izraz... a da - to je
kurvinski razlog za odustajanje od vodjenja mlade reprezentacije na pola mandata (stojim iza ovog izraza, makar zaradio i ban)
naravno, ako je ovaj prvi razlog, onda ima i moju podrshku, ali nek i olaksha ljudima koji su i dalje spremni da ovde troshe vreme... i u tom sluchaju, necu moci da nadjem i jedno opravdanje ako bude podeshavao postave svog tima ili kupovao igracha (odakle mu onda vreme i za to?)
Last edited by Jabus at 7/9/2010 9:02:53 AM