BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kelias į U21 (The way to U21)

Kelias į U21 (The way to U21)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195107.73 in reply to 195107.72
Date: 9/26/2011 10:23:16 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai pritariu tau, ta ir sakau :) As tiesiog isvis duociau 0 verzimosi trenkiu jo vietoje, tiesiog neverta jo trenint. Uztektu driblinga kelt ir verzimasi taip sunku pasivyt bus, nes ir nuo pasu abiems skilams subas kyla ir nuo isorines ir metimo(verzimuisi), nuotolio(berods driblingui), tai sukils gerai tas verzimasis ir taip. Pritariu kad ta vidine kazkiek duotu, tik nepritariu verzimuisi sf/pf, geriau jau tada artimus ikalt viena trenke ir kaip sakei damustu subus artimu garantuotai nuo trenkiu vidines gynybos anksciau duotu + tai paciai vidinei suba duotu ir su isorine dar skila dasimust lengviau butu.
Pvz. Garskovo verzimasis buvo baisus, driblingas pusetinas berods. dabar abu yra gerbiami. Verzimosi daviau 2 kart trenkes per visa laika, driblingo 0 trenkiu. tai rodo kaip jie gerai kyla ir netreninant lb ju. Aisku silpnesni skila privalo pirmiausia manau keltis t.y. ta driblinga siuo atveju. As kitokia taktika pasirinkes buvau, keliau sunkiausiai keliamus skilus, nepatogius visokius, vidinius ir pan., neduodancius greit daug naudos bet ir algos nekeliancius. Dabar vat ir keliusi verzimasi, driblinga ir nuotoli. Aisku ikisau per zvaigzdziu diena ir sia dar savaite isorine kad po 1 upa isorines pakelt, toliau vel keliu ka keles. Noredamas tuos 3 skilus sukelt duodu nuotolio tik trenkes ir verzimasi, driblingo neduodu visiskai, manau, jis ir neatsiliks kazin kiek. Nuotolis ir verzimasis per si seza padarys ir metimo upa, nes abu jam duoda suba, taip pat ir bvent 1 driblinga tikrai pakels nes ir verzimasis ir nuotolis duoda jam suba, gal net koki pasa imesiu nat galo, nes norisi si seza susikelt lengviausiai keliamus skilus, kurie kyla greitai kaip mieline tesla :D:D 8 sav atrodo jau trenkiu buvo ane ? Garskovui jau 11 upu. Dar 6 sav bus, tikrai 3-4 upai minimum bus. Ir galesiu kaip daugelis cia girtis pakeles 15-16 skilu per sezona keliant lengviausiai keliamus skilus... Sunkiausia yra zmogui tai klausyti kuris kelia sunkiai keliamus skilus ar pagal ugi netinkamus bet lb reikalingus kai per seza kyla tik kokie 8 skilai...Buvo ir man taip ankstesniuose sezonuose :))) paskaitai kaip koks naujokas keldamas net su mazesnio levelio treneriu poi 15 upu pavaro pirma seza ir pavydi nuosirdziai kai paciam tiek pastangu ir lesu idedant dvigubai maziau tekyla. Nieko tikiuosi dabar per si ir kita seza ~30 skilu upu suma tureti ir malonumas trenkemis dabar neispasakytas kai kyla daznai :))

This Post:
22
195107.74 in reply to 195107.73
Date: 9/26/2011 1:30:04 PM
Overall Posts Rated:
123123
na čia ir nuo poreikių priklauso. Jei komanda paremta mažiukais, tai nekelti nuotolio būtų kvaila. Kaip ir jei reikia lošti prieš tolimas taktikas propaguojančias ekipas, tai turėti gynėjus be išorinės gynybos. Svarbu savo galvą turėti, tada nereiks burnot, kad va kažkoks treneris man patarė blogai - visų mūsų supratimas apie BB kinta nuolatos ir vis kažką atrandam. aš tai iš vis mėgstu kelti taip, kad būtų visi skilai panašūs, tada ir alga normali ir galų gale jie pasieki lubas, tai turi normalų žaidėją, o ne invalidą, kuriam bandai per prievartą perdavimus pakelt, arba invalidą su 15 perdavimais ir 10 išorine.

This Post:
00
195107.75 in reply to 195107.74
Date: 9/26/2011 1:58:36 PM
Overall Posts Rated:
561561
butent, as irgi tolygius bandau gaminti, vien del algos, nes is esmes jei monoskilini jie greiciau naudos ir daugiau duoda, bet su laiku, multiskilas pralenkia naudingumu monoskila. O kai pamastai kad algos tokiu zaideju gali skirtis ir 5 kartais drasiai, tai tikrai uz multiskilus esu. Todel ir nebenoriu forsuoti kilimo. Nes lb nesunku isparduot jaunius ir susipirkus senukus netreninant nieko tik formas kalt kitiems i kaulus, bet puse zaidimo idomumo dingsta tai treniruotes. Vien treniruoti ir pralaimyneti irgi neidomu, tai cia manau ir yra svarbiausia tas laviravimas, sugebejimas surinkti mazesnemis algomis zaidejus ir losti vienodai ar geriau bei didesnemis algomis ekipos.

From: riauba

This Post:
00
195107.76 in reply to 195107.75
Date: 9/26/2011 4:20:35 PM
Overall Posts Rated:
1414
Na aciu uz patarimus!! Be abejo reikia pasinaudoti jusu patarimais, bet reikia ir derintis prie kitu zaideju - dar turiu viena 18 metu ir viena 19 metu visu laiku geriausio potencialo, taip kad teks pamastyti kaip padaryti ir vilka sotu ir avi sveika :)

From: kulokas

This Post:
00
195107.78 in reply to 195107.77
Date: 9/28/2011 2:02:30 AM
Overall Posts Rated:
00
[Lietuva]
Liutgardas Diminas (21118323)
Lengvasis kraštas (SF)
Atlyginimas: $ 5 194
Rolė: Svarbus žaidėjas
(BuzzerBeta)

DMI: 54200
Amžius: 18
Ūgis: 6'5" / 196 cm
Potencialas: komandos lyderis
Forma: patyręs

Metimas: gerbiamas Pataikymo nuotolis: gerbiamas
Išorinė gynyba: vidutinis Driblingas: netinkamas
Veržimasis : pusėtinas Perdavimai: baisus ↑
Artimi metimai: vidutinis Vidinė gynyba: pusėtinas
Kova dėl kamuolių: gerbiamas Metimų blokavimas: gerbiamas
Ištvermė: vidutinis Baudų metimai: gerbiamas

Patirtis: niekingas

turiu toki sf ir treneris 6lvl
kazin ar jam yr sansu

This Post:
00
195107.80 in reply to 195107.79
Date: 9/28/2011 2:22:44 AM
Overall Posts Rated:
561561
O patikrinai ta jauni rinkoje kur uzvakar parsidave ir cia buvau apie ji parases? buvo skilais geresnis ir mvp. Linko negalejau mest nes nors ne mano zaidejas, bet butu buvus reklama

Message deleted
Message deleted
Advertisement