BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231071.73 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 12:26:27 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
οχι απλα στη συμπρωτευουσα αλλα και στο ιδιο χωριο...Τριλοφος Θεσ/νικης ή αλλιως three hills.οι αλλοι δυο ο γιαννης και ο σταυρος ειναι ακριβως απο διπλα μας στο πλαγιαρι 1χλμ αποσταση...

This Post:
44
231071.74 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 1:47:24 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Ο Λαμιώτης είναι παλαιός χρήστης, ασχολείται από τη σεζόν 8, πιο παλιός και από μένα, αλλά θεωρώ πως ένας χρήστης που ασχολείται 14 σεζόν με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να έχει επιδείξει μεγαλύτερες ατομικές επιτυχίες από εκείνες που έχει πετύχει ως σήμερα, γιατί μπορεί μία Εθνική να μανατζάρεται διαφορετικά από την ατομική μας ομάδα, αλλά το τεχνικό κομμάτι παραμένει ίδιο και τεχνικά θεωρώ το συγκεκριμένο χρήστη αδύναμο για τη θέση της Εθνικής.

Φυσικα δεν θα ξερεις οτι μονος μου διαλουσα κ ξανα έφτιαχνα την ομαδα μου κ προπονουσα παιχτες για την U21 κ φυσικα δεν ξερεις οτι σε καποια φαση ειχα μονο ελληνες παιχτες για πολλες σεζον στην ομαδα μου,φυσικα πανω απ ολα δεν ξερεις το ταμειο της ομαδας μου,μαλλον πολλα δεν ξερεις η μαλλον το μονο που ξερεις ειναι οτι ειμαι ακαταλληλος.
Απλα σου ανεφερα τα παραπανω κ φυσικα η αποψη σου ειναι σεβαστη αλλα επρεπε να μαθεις 2 πραγματακια πριν την πεις.
Υ.Γ.ξερω τους κανονες κ δεν φτιαχνω 2η κ 3η ομαδα οπως μερικοι...

This Post:
00
231071.75 in reply to 231071.74
Date: 12/3/2012 2:06:23 PM
Overall Posts Rated:
10001000
@ όλους

επιτρέψτε μου να είμαι λιγάκι ενωτικός. η κάθε υποψηφιότητα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. στόχος είναι να μπορέσουμε να σταθούμε όσο μπορεί ο καθένας στο πλευρό του νέου εθνικού προπονητή και να τον βοηθήσουμε να ενισχύσει τα καλά του και να βελτιώσει τις αδυναμίες του ελπίζοντας να διασκεδάζουμε αφού ένα παιχνίδι είναι.

και όλοι έχουν και προτερήματα και αδυναμίες φυσικά.

δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για τις 5 υποψηφιότητες που συνεχίζουν γιατί δεν τις ξέρω και τις 5 για να είμαι ειλικρινής. αλλά όποια κι αν είναι η νικήτρια υποψιότητα, ευελπιστώ να της σταθούμε και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται.

καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και θα χαρούμε να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε όλα ενεργά στην κοινότητά μας.

This Post:
00
231071.76 in reply to 231071.75
Date: 12/3/2012 2:25:21 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
+ 1 μπαλακι απο εμενα μιλας σοφα γεροντα...

This Post:
00
231071.77 in reply to 231071.15
Date: 12/3/2012 2:26:45 PM
Overall Posts Rated:
9595
Καλησπερα κ απο εμενα...
Πρωτα απ'ολα μπραβο στις υποψηφιοτητες που εχουν φτασει ως εδω...

Ας πω κ εγω 2 λογακια...

Οπως ανεφερε ο Κατζαμπαρ το παιχνιδι ειναι ενα στεγνο μαθηματικο προγραμμα...
Ειναι ενδιαφερον αυτο που ανεφερε η Libertade με τους 18χρονους και 19χρονους στο ροστερ της ομαδας αλλα το μονο κερδος για την εθνικη (ειτε μεγαλη,ειτε μικρη) ειναι η πιο γρηγορη αυξηση της εμπειριας των παιχτων.

Σημερα αν ειδατε το φιλικο της ανδρων, αγωνιστκαν παιχτες οι οποιοι πριν λιγες σεζον ηταν στελεχη της νεων...
Αρα ουσιαστικα η νεων ,χωρια απο τις αγωνιστικες επιτυχιες που ειχε,αποτελεσε ταυτοχρονα και θερμοκοιτιδα για την ανδρων.
Απο τοτε που πρωτοασχοληθηκαμε με την νεων και τωρα που βρισκομαι στην ανδρων οι 2 εθνικες εχουν αμεση επαφη μεταξυ τους σε επικοινωνιακο και οργανωτικο επιπεδο...Και εγω και ο Μαμου πριν γνωριζουμε μαθαινουμε αμεσως την υπαρξη καθε αξιολογου 18χρονου ντραφτ και εχουμε λογο στην προπονηση του.

Επισης αν πουμε οτι υιοθετουμε ενα τετοιο πλανο ωστε να δινουμε κινητρο στους μανατζερ τους να συνεχισουν την προπονηση για να τους δουν καποτε στην ανδρων,πρεπει ταυτοχρονα να υπαρχει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ανοδος της ομαδας στις 2 πρωτες τουλαχιστον κατηγοριες για να συντηρησουν τον παιχτη και να ειναι βιωσιμη η ομαδα τους.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που αγωνιζονται 3η-4η κατηγορια εδω στην Ελλαδα και κρατανε παιχτη για επιπεδο εθνικης.Και το δικαιολογω...

Το θεμα γενικα δεν ειναι αν θελουμε να ειναι η νεων ανταγωνιστικη ή οχι,αλλα να γινει σωστη δουλεια με απωτερο σκοπο την ανδρων.Και μην ξεχναμε την λογικη..Ολες οι χωρες ξεκινανε απο την ιδια βαση οταν μπαινει στο παιχνιδι μια γενια ντραφτ...τον ιδιο χρονο εχουν ολες να προπονησουν παιχτες,τα ιδια σκιλς υπαρχουν.
Οι διαφορες στην δυναμικοτητα των μικρων εθνικων οφειλονται καθαρα στην διαθεση των χρηστων για προπονηση και των αριθμο των χρηστων που προπονουν.
Προσωπικα σαν μελος του απερχομενου επιτελειου της νεων, θεωρω μικρο τον αριθμο των χρηστων που προπονουν και ανταποκρινονται σε αυτα που τους λεγαμε.Και ακομα πιο μικρο τον αριθμο των χρηστων που να τους νοιαζει πραγματικα και τους καιει για το αν θα μπει ο παιχτης τους στην εθνικη.Απο καθε φουρνια ενα ποσοστο χρηστων της ταξεως του 10% με επρηζε με μνματα για τον παιχτη τους και να κανουν κουβεντα για την προπονηση του.

Το ποστ που εγραψε ο Thor ειναι η ακριβης εικονα...
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Αυτα μπορω να πω με μια πρωτη ματια που εριξα στο νημα...
Εννοειται πως σαν προπονητης της ανδρων θα ειμαι διπλα σε οποιον βγει απο την εκλογικη διαδικασια.Αυτο που θελω εγω ειναι να υπαρχει συνοχη και συνεχεια μεταξυ των 2 εθνικων

Καλη επιτυχια!

This Post:
11
231071.78 in reply to 231071.76
Date: 12/3/2012 2:32:51 PM
Overall Posts Rated:
10001000
+ 1 μπαλακι απο εμενα μιλας σοφα γεροντα...

όλο λόγια είσαι. μπαλάκι δεν μου έδωσες να ξέρεις!

χαχαχα

This Post:
00
231071.79 in reply to 231071.78
Date: 12/3/2012 2:37:11 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
xaxaxa το ξεχασα τα μετρας ολα βρε απατεωνα!!!

This Post:
00
231071.80 in reply to 231071.72
Date: 12/3/2012 4:04:11 PM
Overall Posts Rated:
186186
επανερχομαι τωρα που η νυχτα η τελευταια διανυεται
και αυριο το πρωι θα εχουμε νεο Εθν. προπονητη...

Α. Κατζα ευχαριστω για τα συγχαρικια, αν και εχουμε να τα πουμε καιρο την τελευταια φορα ειχαμε κοντραριστει , αυτο δεν σημαινει τπτ ομως ,στο ποσο πολυ αναγνωριζα και αναγνωριζω το εργο σου και τις γνωσεις σου.. εισαι κοινα αποδεκτα ενας απο τους τοπ μανατζερ της Ελλαδας!
Β. Διευκρινυση οταν ο κουμπαρος μου (Ταπουτος) μου ζητησε τη γνωμη μου να κατεβει του απαντησα οτι αν το θελει τοσο πολυ , εγω θα του σταθω διπλα του και θα τον στηριξω...αλλα του διευκρινησα οτι θελω να δω πρωτα τις υποψηφιοτητες, γιατι αν για μενα υπηρχε καποιος πραγματικα και με μεγαλη διαφορα ανωτερος ,του ειχα πει να μη κατεβει, οχι γιατι θα χασει---- αλλα για το συμφερον της εθνικης που θα ειχε πολυ καλυτερο μανατζερ
Γ. Για τον Λαμιωτη τον θυμαμαι οτι προπονουσε απο παλια, τον θυμαμαι με φουλ Ελληνες και τον θεορω πολυ δυνατο ¨αντιπαλο¨ως οτου δουμε το αποτελεσμα, και με πολυ χαρα αν εμεις γινουμε να του προσφερουμε θεση στο τιμ της Εθνικης
Δ. Τελος συμφωνω με αυτο που ειπε ο Κατζα για το σχολιο που αφορουσε το Νεκταριο και επανερχομαι με την προταση να δημιουργηθει 5λης επιτροπη απο ΤΟΠ και μονο μανατζερ ως συμβουλοι επιτηρητες των 2 εθνικων... και το τεκμηριωνω γιατι πολλοι θα θελαμε να δουμε για παραδειγμα τον Ματσα προπονητη αλλα ισως λογω υποχρεωσεων δεν προλαβενει οποτε γιατι να στερουμαστε γνωσεων του ή οποιασδηποτε αλλης συνησφορας του?

αυτα προς το παρον
Αυριο τα καινουργια με τα αποτελεσματα

This Post:
00
231071.81 in reply to 231071.80
Date: 12/3/2012 4:19:47 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
επανερχομαι τωρα που η νυχτα η τελευταια διανυεται
και αυριο το πρωι θα εχουμε νεο Εθν. προπονητη...

Α. Κατζα ευχαριστω για τα συγχαρικια, αν και εχουμε να τα πουμε καιρο την τελευταια φορα ειχαμε κοντραριστει , αυτο δεν σημαινει τπτ ομως ,στο ποσο πολυ αναγνωριζα και αναγνωριζω το εργο σου και τις γνωσεις σου.. εισαι κοινα αποδεκτα ενας απο τους τοπ μανατζερ της Ελλαδας!
Β. Διευκρινυση οταν ο κουμπαρος μου (Ταπουτος) μου ζητησε τη γνωμη μου να κατεβει του απαντησα οτι αν το θελει τοσο πολυ , εγω θα του σταθω διπλα του και θα τον στηριξω...αλλα του διευκρινησα οτι θελω να δω πρωτα τις υποψηφιοτητες, γιατι αν για μενα υπηρχε καποιος πραγματικα και με μεγαλη διαφορα ανωτερος ,του ειχα πει να μη κατεβει, οχι γιατι θα χασει---- αλλα για το συμφερον της εθνικης που θα ειχε πολυ καλυτερο μανατζερ
Γ. Για τον Λαμιωτη τον θυμαμαι οτι προπονουσε απο παλια, τον θυμαμαι με φουλ Ελληνες και τον θεορω πολυ δυνατο ¨αντιπαλο¨ως οτου δουμε το αποτελεσμα, και με πολυ χαρα αν εμεις γινουμε να του προσφερουμε θεση στο τιμ της Εθνικης
Δ. Τελος συμφωνω με αυτο που ειπε ο Κατζα για το σχολιο που αφορουσε το Νεκταριο και επανερχομαι με την προταση να δημιουργηθει 5λης επιτροπη απο ΤΟΠ και μονο μανατζερ ως συμβουλοι επιτηρητες των 2 εθνικων... και το τεκμηριωνω γιατι πολλοι θα θελαμε να δουμε για παραδειγμα τον Ματσα προπονητη αλλα ισως λογω υποχρεωσεων δεν προλαβενει οποτε γιατι να στερουμαστε γνωσεων του ή οποιασδηποτε αλλης συνησφορας του?

αυτα προς το παρον
Αυριο τα καινουργια με τα αποτελεσματα

Πραγματικα χαίρομαι που σε περίπτωση ηττας μου προσφέρεις θεση στο τιμ κ φυσικα θα δεχτω με μεγαλη μου χαρα για να κανουμε την ομαδα μας πιο δυνατη,κ επισης χαίρομαι που θυμασαι οτι προπονουσα παιχτες κ επαιζα με ελληνες παιχτες,εχω κ κατι ετοιμο που ισως παιξει κ φετος στην εθνικη,βεβαια σε περιπτωση νικης μου κ να εκανε δεν θα τον εβαζα στην καμια περίπτωση..

This Post:
00
231071.82 in reply to 231071.74
Date: 12/3/2012 4:23:47 PM
Overall Posts Rated:
231231
Λυπάμαι αν εξέλαβες την άποψη μου σαν λεκτική επίθεση στην οποία αισθάνθηκες πως έπρεπε να αμυνθείς.

Αν όμως άρπαξες την ευκαιρία και μοιράστηκες μαζί μας την μέχρι σήμερα ενασχόλησή σου με τη Νέων που πρωτύτερα δεν είχες αναφέρει., τότε δεν ισχύει η πρώτη μου πρόταση του παρόντος μηνύματός μου και θα πρέπει να σε συγχαρώ για εξαιρετική διαχείρηση της αρνητικής διαφήμισης. +1 πόντο στο διπλωματικό σου skill, απαραίτητο για υποψήφιο προπονητή Εθνικής ομάδος.

Προσωπικά ελπίζω να ισχύει η δεύτερη και όχι η πρώτη περίπτωση.

Βέβαια το ότι δεν γνωρίζω κάποιο προπονήσιμο δικό σου παίκτη δεν είναι καλό, μιας και από τη σεζόν 11 και μέχρι την εποχή του Λύγκα, όλα τα πρότζεκτ της Νέων που θα μπορούσαν να πιάσουν επίπεδα ανδρών περνούσαν από τα δικά μου excelόφυλλα και το πρόγραμμα προπόνησής τους δινόταν στον προπονητή της Νέων για να αποσταλεί στους μάνατζερ.

Δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν δικό σου, τώρα που τα ξανακοίταξα μετά την απάντησή σου.

Δεν βρήκα καν του Θανάση του Κοσμάκη που φαίνεται να είναι η καλύτερη δουλειά σου.

Φαντάζομαι θα ήταν μεταγενέστερα project, γιατί πράγματι έχουν περάσει πολύ γηγενείς παίκτες από το ρόστερ σου.

Βέβαια με την απάντησή σου αποδεικνύεις πως προπόνηση και πρωταθλητισμός δεν πάνε μαζί και έχουν ταβάνι την ΙΙΙ, μιας και χρησιμοποίησες την προπόνηση παικτών σαν την αιτία για την αγωνιστική στασιμότητα της ομάδος σου.

Από ότι είδα δεν έχεις αυτή τη στιγμή κάποιο πρότζεκτ για Εθνική, οπότε μπορέις να αφοσιωθείς με την αγωνιστική πρόοδο της ομάδος σου. Ελπίζω να μην ασχοληθείς πολύ με τον Παπαναστασάτο, λόγω της προοπτικής του, μιας κι εκείνα τα 2 ασσάκια στα περιμετρικά του κόβουν κάθε πιθανότητα να προλάβει.

Σου εύχομαι λοιπόν γρήγορα να με διαψέυσεις και να ζήσεις και συ την εμπειρία της ελληνικής Α1.

Έξυπνο και το υστερόγραφο. Old time classic. Δεν ξέρω αν θα σου δώσει ψήφους, αλλά μπαλάκια θα σου δώσει.
Πάντα θα βρίσκεις παληκάρια που θα γουστάρουν όποιον μου τη λέει!

Το κακό είναι πως ανεξάρτητα από την προσωπική ηθική, συμπάθεια ή αντιπάθεια του κοινού που μας διαβάζει, όλοι γνωρίζουμε πως οι Εθνικές μας θα ήταν πιο δυνατές σήμερα αν αφήναν τους μερικούς να συνέχιζαν το έργο τους.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το καταλάβεις απο το να εκλεγείς προπονητής.

Γιατί τότε θα γνωρίσεις το μέγεθος της γύμνιας μας και την ανάγκη της δουλειάς των μερικών.

This Post:
00
231071.83 in reply to 231071.80
Date: 12/3/2012 4:31:52 PM
Overall Posts Rated:
231231
Μα γνωρίζω πως η κόντρα μας δεν είχε να κάνει με μένα καθ'αυτό αλλά με το ότι βοήθησα συγκεκριμένους χρήστες, μπλέκοντας άθελά μου σε δικές σου διαμάχες.

Μεταξύ μας πάντως λατρεύω τις λεκτικές αψιμαχίες και που και που τις αναζητώ κιόλας...

Ανεξάρτητα πάντως με αυτό, πράγματι από τους υπάρχοντες υποψήφιους η δική σας είναι η πιο δυνατή στο σύνολό της για τους λόγους που προανέφερα και το καλό της Εθνικής παραμένει για μένα στην πράξη αληθινό, άσχετα να έχω απομακρυνθεί επίτηδες από το προσκήνιο.

Ακόμα κι αν είχα κάτι να χωρίσω με οποιονδήποτε από τους υποψήφιους, αυτό μπορέι να με απέτρεπε από το να συνεργαστώ μαζί του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τον υπονόμευα, να είσαι σίγουρος για αυτό.

Advertisement