No nem azért, hogy Domit védjem, de már megint félreértitek a dolgot és egyre kevésbé hiszem, hogy véletlenül. Bocs a feltételezésért, de egy ismerősömtől, akivel sokat pm-ezek, szinte teljesen hasonló ellenvetést kaptam pm-ben, úgyhogy már szinte összeesküvés szaga van a dolognak. Még egyszer: nem védem Domit, amikor nem értettem vele egyet, azt is leírtam.
Tehát: hol írta, hogy 196 centis bedobónak kéri? Vagy hogy minden bd-nek? Vagy csak nekem volt világos a "taktikától függően" kifejezés? Ha bent támadunk, berak egy ecs-t és máris megvan a kívánt 12-es pattanó, Galambos tökéletes példa volt, le lett írva, hogy neki pont annyi volt a pattanója és mellé tudott támadni és védekezni is, legalábbis bent. Tekintve, hogy nem védekeztünk és nem is támadtunk soha kint, megfelelő volt.
Amúgy nem lehetetlen a kívánt szint, én most pl edzem Czédlit, ha neki nem lesz meg 21,5 évesen minimum a 16-15-15, akkor le is lövöm magam. Pedig még tempója is van, az egyetlen hibája, hogy nem tud passzolni (de azt nem is fogok neki edzeni). Ha érdekel, szívesen elküldöm pm-ben, hogy hogy áll most, 19 éves kora közepén-végén.
Don't feed the troll