Oprosti ampak kar se mene tiče, je zame tvoja kredibilnost še vedno na nuli, ker ne znaš niti presoditi, katera ekipa je boljša. Poleg tega imaš ti veliko boljše centre od njega, on pa boljšo zunanjo linijo. Zato bi bilo logično, da igraš 3-2, ker so tvoji centri toliko dobri, da jim malo slabši skok ne bo škodoval, na račun tega pa boš okrepil svojo zunanjo obrambo. Namesto tega odigraš popolnoma nelogično 2-3 cono, s katero skoraj podariš zmago nasprotniku, katerega bi moral s pravilno taktiko razbiti za najmanj 20 pik
To sem pred kratkim objavil:
....Moja obljuba je bila ,da bom uporabil vse moje znanje ,da ne padem spet v najtežjo 2 ligo. Če bom igral predobro se o moj načrt ne bo uresničil. Vsak ima možnost ,da pride do cilja eni grejo s klini na goro drugi pa po najlažji poti na goro.
...
Ne morem imeti vsega spoštovanja nasprotnikov ter lažje lige. Raje imam nespoštovanje na forumu in štempelj SKL ,če pa ne verjameš ,da bom kmalu tam pa je tvoj problem in ne moj. Čeprav se zarečenega kruha veliko poje pa upam ,da to ne bom jaz. lp