No sam doswiadczylem tego kilka sezonow wczesniej, ze dokupili zawodnikow przed play off i lipa przegralem final o 2 lige, w sezonie co wygralem BBM(7),
no i stokersi teraz tez dokupili 90k pensji i pewnie tez przekracza tygodniowy budzet, wiec sam nie do konca jestem z tego zadowolony,ze tak to dziala, ale to tez raczej dla mnie powrot do poprzedniego tematu na ktory juz rozmawialismy, nie powinno mnie byc stac zeby kupic tych zawodnikow, bo oni sa poprostu zbyt dobrzy na ta lige i tylko dlatego jakies szanse mam mimo braku formy i przewagi parkietu,
a moge ich kupic bo maja wysoka pense, na obwod starych, pod kosz nawet mlodych bo i mlodzi maja duze pensje :D
a i dzieki temu ze mlodzi to kolejna mechanika wchodzi w gre bo 21letni C z 50k pensji jak trenowal sezon to realnie ma teraz tez umiejetnosci na 100k albo wiecej, a place mu mniej, no ale on byl drozszy przez to tez :D:D
az tak zeby cala pierwsza 5 to nie probowalem wczesniej i dalej mam watpliwosci czy sie uda bo jedyny sens ma to o ile zdobede mistrza, bo przekraczam duzo budzet a przez odsetki ktorych nie bylem swiadomy jak dzialaja do konca to znowu na granicy bankructwa skoncze, tylko pieniadze z mistrzostwa moga to usprawiedliwic, wiec jest spore ryzyko
tez bym troche pozmienial w grze, no ale jest jak jest, trzeba sobie radzic, a ze sa mozliwe takie kombinacje i podejmowanie ryzyka to wrecz wymusza to jezeli chce sie awansowac bo jak nie ja to stokersi dokupili