Sa vecinom ovoga se slazem,ali
DAKLE DA SE NE LAZEMO ~~~~~> NIKO OVDE NIJE TATA MATA I STVARNO JE GLUPO OMALOVAZAVATI DRUGE I SMATRATI SVOJE ZNANJE ZA HYPER-MEGA-URNEBESNO!
S obzirom da si ovaj post namenio svima, zelim odmah da se ogradim od ovoga. Nikad nisam imao nameru da nekom dokazujem da sam HYPER-MEGA-URNEBESNO bolji od bilo koga. Igram ovu igricu zato sto volim menadzere i volim basket i nba, a uzgred oduzimati vremena onoliko koliko ti zelis.
I takodje ne mislim da sam ja bolji od nekog, ali isto tako niko nije bolji ni od mene (od ovih 15-20ak). A zasto bas ja mislim da treba da budem selektor MLADE reprezentacije ~~~~~> PA ZATO STO SAM SE NAJVISE POTRUDIO OKO TOGA! Pogledajte samo moju izjavu za kandidaturu, a pogledajte ove druge! Pogledajte moju aktivnost ovde, a pogledajte druge!!!!
Eto to je jedini razlog kojim sebe stavljam ispred ostalih....da ne kazem ispred jednakih :)
Da si aktivan jesi, da si se potrudio jesi, ali si se najvise potrudio i najaktivniji si u pljuvanju sa Bilom.
Ovo je deo iz tvog kandidatskog govora
Trenutno ne znam tacno sa kakvim igrackim kadrovima raspolazemo, niti koji ce igraci biti dostupni U21 reprezentaciji (to bi trebalo da se dogovorim sa selektorom A-tima), ali A-reprezentacija i njen uspeh su primarni kao i uvek :)
Sad bih bas voleo da napises kako planiras da sklopis dogovor sa selektorom A repke posle svakojakih postova koji ste razmenili. I ukoliko pobedis bas bih voleo da znam kako planirate da saradjujete
Igranje BB-a meni pretstavlja zadovoljstvo, a posto ne volim da mi bilo ko kvari to zadovoljstvo, povucicu svoju kandidaturu. I ne samo to nego me vise ne interesuje ni mlada ni seniorska repka, od mene ni jedan selektor nikad vise nece dobiti bilo kakvu pomoc a kamoli igraca.
A da, dobices glas od mene, jer jedva cekam da vidim kako ti i Bil saradjujete.