BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59081.73 in reply to 59081.72
Date: 11/20/2008 6:12:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
אמרתי שרצוי שהוא יענה על השאלות שלך .. הזכרתי רק שיש נושא של הבחירות הקודמות שהיו לפני חודשיים בערך, לא הרבה זמן .. שם יש לא מעט שאלות ותשובות שלי ושל קני ושל עוד כמה מועמדים שהיו בזמנו אז מי שירצה להיעזר בזה מוזמן..
ואל תשכח גם שיש לא מעט חדשים שלא נכחו בתקופה ההיא ויוכלו להבין מזה כל מיני דברים..
בכל מקרה, נכון שיש דברים שמשתנים אבל קצת פחות כשמדובר בהשקפה כללית של אנשים ככה אני אישית חושב, ללא קשר לקני כמובן או בכללי לבחירות .

Last edited by Warrior at 11/20/2008 6:13:53 AM

From: Warrior

This Post:
00
59081.74 in reply to 59081.70
Date: 11/20/2008 6:14:12 AM
Overall Posts Rated:
1010
שאלה טובה עומר.. אני תמיד דגלתי בהקשבה מלאה לכל ההצעות והרעיונות שמתקבלים לפני כל משחק מסויים ואני גם אומר את זה כל פעם שנפתח אשכול חדש לקראת משחק..
הרבה אנשים עוזרים ונותנים רעיונות שאולי לא חשבת עליהם לפני כן.. אני אישית מקשיב לכל הדעות ובסופו של דבר רואה איך ומה באמת יכול לעזור לי ..
כמובן שאפשר לראות לפי התגובות מי ביסס את הרעיון שלו על סקאוט קצת יותר מועמק או שסתם בחפיף מראיה כללית ככה על היריבה.. אני חושב שלרוב גם מי שמגיב כותב האם הוא השקיע יותר או פחות בסקאוט..
סך הכל, אני בוחן כל יריבה לפרטי פרטים באשר היא ולא משנה הרמה שלה.. הסקאוט והמחקר מבוסס על ימים שלמים של בחינת היריבה והשחקנים .. וכן הרוב גם בניסיון להיכנס לראשו של המאמן היריב.. לראות מתי הוא עלה ככה ומתי הוא עלה ככה ובאיזה נסיבות .. אם יש לנו מפגשי עבר עם הנבחרת הזאת אז לראות מה היה בזמנו ומה יכול להשתנות ובקיצור, הרוב זה פסיכולוגיה בניסיון לקרוא את האנשים ..

ככה שבכללי, 99% מהפרטים על היריבה אני יודע.. ואם יש סקאוט שגוי כלשהו של מישהו אז גם את זה אני אזהה ואדע למי להתייחס ברצינות יותר ולמי פחות למרות שלא תמיד זה בכוונה אבל הרעיונות שניתנות כאן בנושאים מאוד עוזרות .. כמובן שבסופו של דבר ההחלטה נלקחת על ידי המאמן אבל דברים יכולים להשתנות.. בנושא בחירת השחקנים והסקאוט אני מאמין שאני אעזר בדרור כמובן מאמן הצעירה שאנחנו עובדים בשיתוף מלא ומעבירים אחד לשני שחקנים וכו.. כמו כן אהוד עוזר המון, גל .. וסליחה אם יש עוד אנשים ששכחתי אבל אני מאמין שהרבה ירתמו לעזרה כי עכשיו אנחנו לקראת טורנירים רשמיים ולא כמו שהיה עד עכשיו לפחות..

וזהו אני חושב שכבר אמרתי שהעבודה תהיה בשיתוף פעולה עם לא מעט אנשים כמו שהיה עד עכשיו .. כמובן במידת האפשר והעזרה שאנשים יכולים להציע .. מה שנשאר ורוב הדברים זה המחויבות שלי כמאמן נבחרת לדאוג להם וזה מה שאני אעשה .

From: LA-Nir
This Post:
00
59081.75 in reply to 59081.74
Date: 11/20/2008 6:42:17 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני סוטה מהנושא המרכזי ממש בקצת כדי לנצל הזדמנות זו לפרסם את רחת האופציות הפחות מוערכות בבאזר ישראל וזה חבר רוב האנשים לא מכירים את הקהילות\פדרציות שקימות בגלל שמהדף עצמו זה לא הכי מובן מה הולך שם אז מעיקרון זה מעיין פורומים בשליטה פרטית של משתמשים אפשר ליצור קהילה על כל דבר הכל מ מי היה שחקן הטוב ביותר בכל הזמנים וכלה במידת הנעלים של שקיל אוניל למה אני זורק את זה פו? או התשובה פשוטה היום סוים להתרגם הדף הנ"ל ואני חושב שיש לו פוטנציאל לא מנוצל ואני חושב שהבחירות האלה הם ההזדמנות הטובה ביותר לדחוף אותו למה? כי אפשר ליצור שם קהילות שמטרטם היא דיונים שוטפים על הבחירות בין המחנות השונים דיונים אסטרטגים בנוגע למהלך הבא ואיך להתכונן לעימות עם המועמד השני

אז אם אתם רוצים לפתוח קהילת תומכי יהודה\עופר\קני\מתן? זה המקום

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
59081.76 in reply to 59081.70
Date: 11/20/2008 8:05:46 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
עומר שאלה מצויינת.
קודם כל בנאום נאמרו דברים על כך.

אני חושב שכל הותיקים הספיקו להכיר חלק מההתנהלות שלי בכל מה שקשור לנבחרת.
בכל שבוע נפתח נושא ספציפי על המשחק הבא. שישה ימים לפני משחק הכל כבר עמד לרשותכם.
אם אני יבנה צוות אני יעדכן על כך.
אני רק יכול להגיד שבתקופה הקודמת התייעצתי עם מספר אנשים כגון:אהוד דרור גם עם עופר בחלק מהמשחקים.
הכל כמובן נמצא על אש קטנה.
לפני משחק אני לוקח לעצמי מספר ימים לבדוק ולבחון מספר דברים.
הסקאוטינג על היריב מתבצע בקפידה רבה. למידת טקטיקות,למידת שחנים והקבוצות שלהם ובקיצורהכל מהכל.

בגדול ההשקפה שלי מתבססת על איך אני משיג יתרון מסויים על פני כל יריב ואיך אני ממזער את הנזקים.
כמו שכבר כתבתי ואני לא מתבייש בכך..בתקופה שלי לא הפסדנו טקטית בשום משחק וזה בעיקר מעבודה קשה ועזרה שלכם.

זה לא בושה להקשיב לאחרים.
יש כאן מספיק אנשים רציניים שמוכיחים את עצמם בתור מאמנים ומקדמים בצורה מצויינת את הקבוצה שלהם. אפשר ללמוד מכולם.
כבר הזכרתי את העניין של הרצינות. מאמן שיפרט את ההסבר שלו ויציג הכל בצורה ברורה ורצינית ויוכיח לי שהאופציה שלו ראויה אני לא אתבייש לשנות את הטקטיקה שבחרתי.
הנבחרת היא של כולם וקיימת האפשרות להשפיע על החלטות המאמן.

אני רוצה להזכיר גם שכמעט בכל שבוע התנדב מישהו מהקהילה להעלות סקאוט ברמה גבוהה על היריב.
שזה לדעתי עוד דבר חיובי ומוסיף צבע לקהילה שלנו ובכלל לכל הפורום והעניין הזה שנקרא נבחרת.
אהוד שמח להעלות סקאוטינג
דרור שמח להעלות סקאוטינג
כנ"ל למוד תמיד וגם לאיתי שמאמן את קבוצת דאנקס.
בלי שום קשר לסקאוט שאני ערכתי גם הם עשו זאת וזה תרם להתפתחות הדיון.
עוד אנשים מעורבים בנבחרת וזה שידרוג חיובי.

כל אלה מוכיחים על שיתוף!

This Post:
00
59081.77 in reply to 59081.76
Date: 11/20/2008 8:33:21 AM
Overall Posts Rated:
274274
לעופר וליהודה בלבד

אני יודע שאם מאמן אחר יבחר כולם יעזרו לו - לפחות זה מה שאני רוצה להאמין.

אבל במידה ואחד ממכם יזכה בבחירות. מה מידת המוערבות שאנחנו ניראה מהשני?

הרי שניכם ידועים כמאמנים בכירים ופעילים - חבל לאבד את העזרה של כל אחד ממכם בנושא הנבחרת.

אפילו אפשר להגיד שיש חשש ממגמה שלילית כמו שראינו כשעופר התחיל את הקדנציה שלו - כמו מאמנים שביקשו להוציא את השחקנים שלהם מהסגל ואיימו שיפסיקו לאמן אם לא ימלאו את מבוקשם.

הפעולות האלו בזמנו לא זכו לגינוי ראוי.
וכמו כן היו תגובות לא נעימות בפורם מספר פעמים.

קיצר האם אתם יכולים כבר עכשיו להתחייב על שיתוף פעולה - חיובי ומלא ברצון כעזרה למתמודד השני?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: GM-ksachs

To: Ehud
This Post:
00
59081.78 in reply to 59081.77
Date: 11/20/2008 9:11:08 AM
Overall Posts Rated:
11
אהלן חבר'ה אני מתנצל על העיכוב אבל אני חושב שמה שכמה מהאנשים פה כבר אמרו, לגבי הלכלוכים זה בדיוק משקף מה שאני חושב. בבחירות קודמות היה דיון מעניין על כדורסל והנבחרת נטו וכרגע זה הטחת האשמות אחד בשני ולא בא לי כל כך להכנס לזה.
וגם עכשיו אני לא מתכוון להתלכלך פה כי זה מאבד טעם. הגעתם למיליון דפים כבר שרק אתם קוראים ומתווכחים עליהם אין כמעט אף אחד שיקרא הכל ולדעתי צריך אולי לעשות נושא חדש שלא מתווכחים בו שיהיה דיון על כדורסל.
אני לא מתכוון להרגיש כמו איזה פוליטיקאי פה..

אני חושב שכולם כבר די מכירים אותי ואת ההשקפה שלי אבל בגדול אני יכול להגיד שהכי חשוב לי קודם כל שזו תהיה נבחרת של יותר אנשים ושיותר אנשים ייהנו ממנה, בשני מובנים- אחד זה שיוכלו יותר להזדהות ושהנבחרת תצליח כמו שכולנו רוצים ושתיים זה להעלות קצת את הרייטינג והעניין מסביבה כדי שאנשים ייהנו יותר מהנבחרת וכך לדעתי גם מהמשחק עצמו כי זה יוסיף עוד משהו בימים שאין הרבה עניין.
אני לא מכיר כמעט אף אחד שייכנס במיוחד לראות מה קורה במשחק של הנבחרת, אבל כולם מתחברים למשחקים שלהם ושל היריבים שלהם בליגה הפרטית.
אני יודע שאפשר לשנות את זה ולהנות מהמשחק הרבה יותר
מי שרוצה להצביע לי השם משתמש זה ksachs

בהצלחה לכולם בעונה החדשה ולנבחרת בכל מקרה

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
59081.79 in reply to 59081.77
Date: 11/20/2008 9:20:10 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אני לא חושב שאני ועופר נעבוד כצוות.

לא בטוח גם שנזכה.ישנם עוד מועמדים.

במידה ואני אזכה עופר לא יהיה העוזר שלי או משהו בסיגנון.
אני אשמח לעזרה ואני אשמע לפני כל משחק את מה שיש לו להגיד.
מעבר לזה אני לא יכול להתחייב.

דבר שני...אם עופר אזכה אני כרגיל אתנהג לנבחרת באותה צורה.
יעזור בכל מה שנדרש.
אשלח לו רשימת מועמדים כמו שעשיתי לא מזמן בפרטי והוא יעיד על כך.
אני אתן את כל מה שצריך על מנת לסייע ולהבטיח את הצלחתה של הנבחרת.

בקיצור אם כל מועמד אחר יבחר לא יקרה מצב שאני אפסיק להתייחס לנבחרת.
לא תהיה שום בעיה אהוד.

מה שקרה עם עניין הבקשות הוא בהחלט עניין קיצוני.
כנראה שיש סיבה לכך שאותם אנשים ביקשו.
העניין כבר טופל.
אני בטוח שזה לא יקרה שוב .
באותה תקופה קרו הרבה דברים ועכשיו חזרנו לסדר רגיל וחיובי יותר.

חשש למגמה שלילית זה הגדרה שאתה יצרת.
אני לא מסכים עם אמירה שכזאת.
מהצד שלי אני יכול להבטיח שאם אזכה מקרים שכאלה לא יחזרו על עצמם.

This Post:
00
59081.80 in reply to 59081.79
Date: 11/20/2008 9:26:32 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מקבל את התשובה שלך.

לגבי מגמה שלילית - הגדרה שאני יצרתי.

אין פה האשמה מצידי - העובדות היו שנהיית אווירה רעה סביב התגובות בפורמים בנושא הנבחרת - דבר שחבל שיהיה - הכוונה בשאלה - חוץ מהחלק שענית - היה האם את תפעל - במידה ולא תבחר ועופר יבחר שנושאי הפורמים סביב הנבחרת יהיו באווירה חיובית בלבד?

This Post:
00
59081.81 in reply to 59081.80
Date: 11/20/2008 9:39:14 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
הכל באוירה חיובית

From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
59081.82 in reply to 59081.77
Date: 11/20/2008 9:40:26 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני חושב שנושא המאמנים שעשו סוג של מרד נפטר די מהר.. זה היה מאמן יותר נכון והיום אנחנו ביחסים מעולים ואני שמח על כך .. סך הכל כולם יודעים שכולנו רוצים בטובת הנבחרת ומאמן כזה או אחר זה לא משנה העיקר שהנבחרת תצליח ושתעמיד את הסגל הטוב ביותר שאפשר .

במידה ואני אבחר אני אשמח אם יהודה יסייע וייתן מהידע שלו כמה שהוא ירצה כמובן אי אפשר להכריח אותו אבל מבחינתי זה בסדר וטובת הנבחרת היא מעל לכל .. וכמובן שהכל יהיה חיובי במטרה להצלחת הנבחרת, אין מקום לשליליות !

From: Ehud

This Post:
00
59081.83 in reply to 59081.82
Date: 11/20/2008 9:57:02 AM
Overall Posts Rated:
274274
הסבר לשניכם - המרד של המאמן היחיד הזה היה רק דוג' למגמה שהיית.

השאלה היית מה יהיה במידה והשני יבחר - איך תתנהגו.

עופר את לא ענית מה יקרה אם יהודה יבחר.

יהודה - אתה ענית מה יקרה עם עופר יבחר ואמרת שאתה לא תהיה איש צוות אבל תעזור אם יבקשו ממך - חוץ מזה רשמת שהכל באווריה חיובית - לא כל כך הבנתי למה התכוונת - אני מניח שזה אומר שאתה מתכוון שהאווירה בפורם סביב הנבחרת תהיה חיובית.
אם הבנתי נכון, אז מבחינתי סבבה...

Advertisement