"Prognoze-ja Ikstens netiks pārdots šosezon,nākamsezon viņš tiks atlaists."
Tu nopietns esi, jeb vienkaarshi humors gatavais? nu nebuus vinjam alga 500k, lai vai kaa Tev varbuut to gribeetos redzeet (katraa no mums miit mazinsh mazohists). taa ka nezinu kaadeelj gan vinsh vareetu tikt atlaists...
"Vajag vismaz 4 trenējamos uz 2 pozīcijām,lai tas atmaksātos,bet man viņi vel būtu jānopērk..."
shitais gan izklausaas ljoti sapraatiigi, nevis kaa Ikstena gadiijumaa, mezhoniiga 1 speeleetaaja treneeshana liidz absurdi lieliem (17-16-15-10) skiliem! zheel, tikai ka man ar visu laiku ir 4 treneejamie uz 2 poziicijaam, tas ka viens no vinjiem nedaudz talantiigaaks - vismaz es par to tikai priecaajos!
p.s. reku maza lieliishanaas... bet vismaz tad kad es beigshu to BB speeleet (kas notiks kkad eniivei), vareeshu vismaz atcereeties, ka taa bij taa speele, kur pieregjistreejos, tiku ar pirmo piegaajienu no 3. liigas uz virsliigu, izaudzinaaju BB labaako (algas zinjaa) chali un miers! taa, ka kkaa atziimeejies jau esmu!
un paldies tiem, kas kaut nedaudz noveertee Ikstena uztreneeshanu un uztureeshanu :)
Last edited by Ainārs Bagatskis at 5/18/2009 8:17:38 AM