Geçen sezon ve bu sezon al-sat stratejisini terk edip draft odaklı hareket eden bir kardeşiniz olarak tavsiye edeceğim tek şey draftın allah belasını versin. 2 sezon daha al-sat yapsam şu an para içinde yüzüyordum. Draft işi ölümüne şans ve fuzuli para harcamaktır. Geçmişte neler yazılıp çizilmiş diyerek geziyordum da denk geldiğim bir yazıyı alıntı yapayım ve kalsın burada, arada bir bakarım güzel bir yazı olmuş tebrik eder başarılarınızın devamını dilerimGeçtiğimiz sezon 40-50 arası bir draft puanı harcayıp elimiz boş dönmüştük 250 bin civarı bir para yapıyor, bu sezon da geçtiğimiz sezon olduğu gibi puanları harcayıp elimiz boş dönmeyi hedefliyoruz, draft için Hong Konga mı gitsek ne yapsak?
Geçen sezon ve bu sezon al-sat stratejisini terk edip draft odaklı hareket eden bir kardeşiniz olarak tavsiye edeceğim tek şey draftın allah belasını versin. 2 sezon daha al-sat yapsam şu an para içinde yüzüyordum. Draft işi ölümüne şans ve fuzuli para harcamaktır.
Geçmişte neler yazılıp çizilmiş diyerek geziyordum da denk geldiğim bir yazıyı alıntı yapayım ve kalsın burada, arada bir bakarım güzel bir yazı olmuş tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim