BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: mimri

This Post:
00
102056.731 in reply to 102056.730
Date: 5/17/2010 4:25:44 PM
Overall Posts Rated:
3636

Bez těch zkoušek to beru a podepisuji(i když nerad):-)

This Post:
00
102056.732 in reply to 102056.724
Date: 5/17/2010 4:42:42 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Tak mě nevadí i nekonstruktivní kritika. Ale vadí mi nekonstruktivní kritika od lidí, od kterých bych čekal konstruktivní. Je jednoduché plácnout nějaké téma, ale pak je potřeba promyslet všechny jeho konsekvence a být schopen na dotazy k tomu smysluplně odpovědět. Když někomu napíšu po x-té to samé a on se tváří, jako bych to nenapsal ani jednou a stále opakuje, že jeho připomínku odmítám, pak se fakt dost těžce komunikuje.

Kritiku pod košem beru - pokud nepadnou formou na 7, budeme zatím vycházet na PF z dvojice Kubeš/Holub a na C z dvojice Hána/Kubeš jako hráči základu. Samozřejmě tréninkem se další mohou na jejich úroveň dotáhnout, jinak budou max. ve 2. pětce.

This Post:
00
102056.733 in reply to 102056.732
Date: 5/18/2010 12:53:42 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Tak jsem si dovolil menší konzultaci s Bikem, kterého doufám, jako druhou největší lamu u nás (hned po mně) aspoň trochu uznáváte. Taky si myslí, že dávám přílišný důraz na formu. Dále jsem ho požádal o názor ma podkošové hráče, protože z trhu nebo od majitelů (aniž bych mu musel poskytnout údaje hráčů třetích osob) zná skilly klíčových hráčů. Dle jeho názoru by měli hrávat v první pětce výhradně Holub, Kubeš a Hána, přičemž Hána jen v případě, že hrajeme podkošový útok a v obraně ideálně zonu. Já tohle beru spíše jako argument proti monstrům.
Na perimetru sice nezná tolik hráčů (aktuálně jen moje + historicky ty, co se objevili na trhu), ale víceméně souhlasí, že našim aktuálním problémem je perimetr. V nejbližší době (ideálně do konce této sezony, ať jsou hráči připraveni na kvalifikaci) bych se rád zaměřil na to, abychom OD našich hráčů dostali v průměru cca. o 2 levely výše, než se pohybuje nyní.

This Post:
00
102056.734 in reply to 102056.733
Date: 5/18/2010 4:06:14 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Jelikož včerejší zápas U21 dopadl tak, jak dopadl, tak NT odehraje příští týden zápas s Filipínama s kádrem, který je nyní k dispozici, nedojde k žádným změnám a budeme hrát tedy z nálady, která je nyní k dispozici.
Všechny záchranné práce tento týden provede Amare v U21.

This Post:
00
102056.735 in reply to 102056.734
Date: 5/18/2010 4:29:26 AM
Overall Posts Rated:
3636
No pac jsem byl taky jeden z tech co prosazovali monstra, tak v tom docenta nenecham samotneho.

Osobne mi v NT pod kosem chybi hrac s vybornyma doskokama (mozna Kubes?)

Jak uz jsem psal osa muzstva bych videl jako Uhrocic/Zlatohlavek/Hana je vhodne doplnit 2 hraci (do zakladni petky :) ), tak aby vynahrazovali jejich slabiny.

Na iavicce bych si na perimetru dovedl predstavit tak 2 mosntra (ted si dovolim malou vsuvku - z tvych odpovedi jsem mel vzdy pocit jako bychom navrhovali postavit cely NT tym jen z monster. Me by stacily jen dve +Uhrovic/Hana)
-proste nejake "go to guy", hrace kteri by byli schopni okamzite prinest "vykon navic" a idealne i umoznist zmenit taktiku.

Beru argument, ze nevim c os takovym hracem pokud se neobjevi dalsi farma. Na druhou stranu totu budes muset resit za sezonu i s Uhrovicem, protoze bud on bebo Nightwalker bude muset z nasi ligy.

From: bik_76

This Post:
00
102056.736 in reply to 102056.735
Date: 5/18/2010 4:43:02 AM
Overall Posts Rated:
22
co??? Ty Hánu nebereš jako monstrum???? Tak to jsme si vůbec, ale vůbec nerozuměli, jestli Ti jde o jednoskiláky, třeba jen REB=40, ID=10, IS=10 tak tohle rozhodně ne!! To by jsme byli za chvíli tam kde řekové, a to dříve než s bradavicou !

From: MVP24_Cz

This Post:
00
102056.737 in reply to 102056.736
Date: 5/18/2010 4:56:37 AM
Overall Posts Rated:
3636
Jen tri veci :)

1)z vety stacily jen 2 + Uhrovic/Hana by jsi snad mohl poznat, ze Hana povazuju taky za monstrum

2)Tento typ rekace me neuveritelne se...Kdo tu mluvi Reboundingu na 40,30.... i 20 je vzhledem k ostatnim skilum moc. Ale Hana ma doskoyk jen na čtrnácti. Z toho duvodu jsem uvazoval, ze by se nam do tymu hodil nekdo kdo to za nej ty mice posbira :).

3) Ze je puchejr metla lidstva je jasny. Jen mam strach, ze pokud lidme nesahne na cenu piva tak do ulic pujdou tezko :D.

This Post:
00
102056.738 in reply to 102056.735
Date: 5/18/2010 4:59:30 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Uhrovic není žádný problém, v jeho případě si myslím, že najdeme v případě potřeby prvoligový tým, který jej bude ochoten koupit a dále trénovat (myslím, že variant je více - Hostivař, Psioni, Frýdek, možná i Planet nebo Napálsko, v případě, že bychom chtěli z Kubeše udělat platově monstrum a změnil by tak klub, tak by mohl i ke Flumpakům a možná by se našli i další zájemci). A navíc z něj nikdy nebude klasické monstum - tzn. hráč s vysokým platem, který si ten plat nezaslouží, dovedu si z něj představit hráče platu okolo 150k, se kterým nebude mít majitel problém si ho s tímto platem hýčkat.

Já bych si představoval, že v první pětce nebudeme mít hráče se slabinama, to není zrovna cesta, kterou bych se chtěl vydat. Vytvořit 5 hráčů bez slabin by neměl být takový problém.

U Zlatohlávka uvidíme, jaké bude mít nový majtel plány, do konce této sezony chce trénovat OD (což nakonec ve světle toho, že chceme OD na perimetru dostat na vyšší úroveň není až tak špatné), co mu bude trénovat pak, ještě nemá rozmyšleno. Což znamená, že bychom na SF měli defenzivního hráče, uvidíme, jak zapracuje na ofenzivě. Z jednoho pohledu to není až tak šťastné, protože jsme často na SF přehrávali soupeře, je otázka, jestli Zlatohlávek kromě ubránění soupeře zvládně ještě i pomoci ofenzivě.

Ano, Kubeš je náš nejlepší hráč na doskoku a otevřeně říkám, že on se do osy týmu hodí mnohem více než Hána, takže jestli někdo patří pod košem do osy týmu, je to jednoznačně Kubeš a dle taktiky může být v tuto chvíli doplněn jedním z dvojice Holub, Hána, do budoucna dalšími.

A hlavně jsem teda pořád nepochopil, co považujete za monstra, které byste si v týmu dovedli představit. Hodně by pomohly příklady toho, jaké vlastnosti by na jednotlivých postech měl mít hráč, kterého považuješ za monstrum.

Last edited by rwystyrk at 5/18/2010 5:01:16 AM

This Post:
00
102056.739 in reply to 102056.735
Date: 5/18/2010 6:50:02 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12341234
Second Team:
Jirkov
Beru argument, ze nevim co s takovym hracem pokud se neobjevi dalsi farma.

Tohle je pro mne klíčová věc. Vytvořit monstrum není až tak těžké a asi by se na to nějaký manažer nechal nálakat. Ale klíčová věc je, jak se o ty monstra postaráme, až budou použitelní pro NT.

Zatím jsme měli prakticky jen 1 monstrum - Hánu. A na jednoho hráče s ním bylo problémů až nad hlavu. Nejprve špatné zacházení s formou u portugalského majitele, takže nebyl pro U21 využitelný v takové míře, jak bychom si asi přáli. Následně to samé u slovinského majitele a opakující se situace tuto sezonu v NT. Následně nadvakrát krkolomný přestup na farmu a záchrana před upálením španělským manažerem. A až zde nastal klid, dobrá forma a použitelnost pro NT.

This Post:
00
102056.740 in reply to 102056.739
Date: 5/18/2010 7:11:43 AM
Overall Posts Rated:
4040
Ta křídla je dobré tahat do multiskillů, ale co třeba PG? Bylo by s tím srandy určitě až až vzhledem k vysokému platu, ale zkusit na takovou pozici vytrénovat řekněme:

HA: 15
OD: 18
PS: 18

..by se vyplatit mohlo. Starosti s takovými hráči jsou, ale zase na druhou stranu nemůžeš říct, že si při stabilní forma Hána nezahraje.

From: Honza

This Post:
00
102056.741 in reply to 102056.740
Date: 5/18/2010 7:47:00 AM
Overall Posts Rated:
3737
Hmmm pasing 18.... toje hodně velkej luxus...tto raději dát ty prachy do jinych vlastností něž do přihrávek... a jetu stejná věc jako předtím.. kdo by živil hráče s platem přibližne 200K .... ty ??

Advertisement