my tu ligu stejně vyhrajem hej stejně vyhrajem hej stejně vyhrajem...máme za sebou 3. kolo ME a tentokrát jsem v tipovačce byl 100%, ale neúspěšný :-D netrefil jsem vítěze ani v jednom ze 4 zápasů, vezmeme to popořádku:
1. místo v tabulce: Česko 3-0, upevnili jsme si pozici v přímém souboji o první místo s týmem Litvy
(68304), kterou jsme na stejné úsilí porazili o 13 b., přičemž ve vedení jsme byli na konci každé čtvrtiny. Střelbu jsme sice měli horší, významně nám ale pomohly doskoky, kterých jsme měli daleko víc než soupeř, zejména těch útočných. Dobré utkání odehrál Petr Zbranek na pozici PF, kterému chyběla jediná asistence k dosažení triple double (14 doskoků, 9 asistencí, 12 bodů). V zápase jsme nastoupili s 11 hráči, 2 vypadli kvůli zranění, další kvůli nízkým formám, tu měl i David Kresta, kterého jsem nabral do počtu, ale do utkání nezasáhl, trenér ho nechal sedět.
2. Bulharsko 2-1, Litvu na druhém místě přeskočili Bulhaři po vítězství nad Estonskem, pomohlo jim vyšší úsilí.
3. Litva 2-14. Andorra 2-1, první porážku si připsala Andorra, která velmi jednoznačně podlehla ruSSku. Nepomohla jim netrefená příprava na taktiku Hrát ke koši, soupeř zahrál Rychlou hru, navíc na úrodnou půdu nepadla ani Trpělivá taktika Andorry, kterou si soupeř pohlídal 3-2 zónou.
5. ruSSko 1-26. Estonsko 1-27. Albánie 1-2, souboj otloukánků vyšel lépe Albánii, která porazilo Švédsko, sice netrefili přípravu, ale zahráli O všechno, vyšla jim i Trpělivá taktika hraná přes E. Demiriho, který dosáhl 54 b. Albánie si ale pokazila náladu v týmu, další zápasy budou pro jejich soupeře o to jednodušší.
8. Švédsko 0-3Zajímavosti z dalších skupin:
skupina F: 4 týmy s bilancí 3-0, 4 s bilancí 0-3, tady bude souboj o postup nejzajímavější
skupina C: poslední Moldavsko se probralo až ve 3. kole, první 2 neměli nastavenou sestavu! Kouč iVZ se sice komunitě omlouvá, ale na to bych mu zvysoka kašlal.
v žádné jiné skupině není pouze jeden tým s bilancí 3-0, jen v té naší
Ve 4. kole nás čeká tento program (opět tipovačka, nemá někdo lepší tipy?:)
Česko -
Andorra (z pověrčivosti)
Bulharsko -
Litva (věřím ve vzestup Litevců)
ruSSko - Albánie (snadná výhra díky náladě Albánie)
Švédsko - Estonsko
Last edited by NO-15 (Слава Україні!) at 3/7/2023 4:47:19 AM