Mul tõesti pole midagi selle vastu, kui ma peaksin algajale vastama sellise küsimuse peale ja nagunii oli talle juba vastatud. Seega ei ole vaja siin praegu kurjustada, et selle asemel et vastata jne. Lihtsalt kõiki imestab, kuidas nii saab ja peale sellist küsimust tekkis tõesti mõte, et äkki saigi härra Jõe katseeksitusmeetodil koondisesse.
Ma ei mäleta küll üldsegi, et algajatele oleks ebaviisakalt vastatud ja kui ongi, siis on sinna ka tõenäoliselt pandud 1 pall postitusele ja nagunii keegi ei vaevu tänu sellele seda lugema.
Mind need punktid positituste vms eest väga ei huvitagi, aga lihtsalt laused: Kuidas sa teise liigasse oled saanud??? Täiesti pekkis. ; II liiga üks liidritest ei tea selliseid asju?? Jumal, jumal, BB käib põhja ; Uskumatu, lugesin läbi jutu ja siis mõtlesin, et ju mingi V liiga uustulija, aga ei. II liiga liider. Mis toimub ma küsin, mängu põhitõed ja siuke elementaarne asi nagu treenimine võiks "nii kogenud" mängijal küll selge olla! Sellised laused võiksid olemata olla.
Ma sooviks samuti sinult ühte näidet "uskumatute sisudega BB-mailide" kohta. Mis seal siis nii uskumatut saab olla...meid kõiki huvitab see ma arvan.
Tead - ma ei hakka neid välja tooma, sest kindlasti kasutajad saavad ise ka aru ja pole minu asi avalikult mulle isiklikult tulnud kirju avaldada...Igatahes...humoorit ja käega vastu otsa ette löömist on ikka, et oh juudas, juudas.
Närvi ajas mind see ja ka postituse põhjus oli, et tuldi mulle tema poolt ütlema, et mina olen kogenematu ja tuleb välja, et mees teab ise asjast veel vähem. (Samuti rääkisin ma selles teemas siis õigust, millega olid ka kõik teised nõus, kaasaarvatud meie koondise juhendaja!).
Kui see Su mehelikkuse pihta käis, siis nojaasiiis....sööme aga mõlemad palderjani ja ehk jäävad närvid korda.
Uutele aga: Küsige julgelt, me vastame vägagi hea meelega teile, sest minu isiklik eesmärk on viia Eesti tippu ja selleks ongi vaja kasutajaid juurde, et oleks rohkem ruumi valida mehi ja treenida neid selle nimel.
Vot see on üks väärt mõte!
Ahjaa...läheme treenimise teemasse tagasi....
Last edited by Villane Sokk at 1/28/2010 10:16:59 AM