Pakistan vs. Hrvatska 72 - 116 (
(27320))
Pao i drugi protivnik...od početka smo pokazali tko je gazda na terenu, i do poluvremena smo stekli nenadoknadivu prednost...Verbić je definitivno bio igrač utakmice, u napadu je bio nezaustavljiv sa svih strana, najbolji pojedinačni doseg otkako sam ja izbornik...
Verbić (33), Krnčević (22), Selestrin (14) i Hegedušić (12) su bili najbolji strijelci danas, u skoku su dominirali Verbić (13), Hegedušić (13) i Krnčević (11), a naasistirali su se Rušin (10), Nastasić (9) i Padovan (5)...
Labuđi pjev Verbića...legenda se jednostavno neda u penziju...jest da je kvaliteta protivnika omogučila puno toga, ali svejedno, svaka čast...veseli da smo konačno vidjeli konkretnu minutažu i učinak Selestrina i Nastasića, gdje su potvrdili da im je mjesto u reprezentaciji i da se na njih može računati...Rušin je ponovno pokazao da ima nos za asistencije, a tih njegovih 10 asistencija vrijedi puno više nego da je zabio 20 koševa...Krnčević je s klupe opet odigrao fenomenalnu partiju i s 22 koša i 11 skokova je ponovno bio dominantna sila pod koševima...
Mislio sam isprobati koji vanjski napad, ali dok je Krnčević u top formi nema smisla nešto kemijati u tom segmentu...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...