Mozda ovo pokrene polemiku neku i natera nekog da se ubaci u prepisku. Interesuje me vase misljenje da li je ovo normalno.
https://prnt.sc/TeBAU0lH7jT-Nas menadzer. Ima 14 igraca mladjih od 21 godine, sve domaci, od toga 9 igraca potencijali 9 ili 10. Po njegovim recima trenira samo trojicu. Mada ubedjen sam da trenira timski trening 1-1. Samim tim ako tako trenira igraci mnogo sporo napreduju. A i ako trenira samo 3 kao sto kaze, 11 propada. Em na njima zaraditi ne moze, em vajde nema od njih, al merak je upropastiti. Kaze da trenira 1-1 3 igraca, a sad doveo 5 sa drafta. Svako ima pravo da radi sta hoce sa timom, da ga boli uvo za u21 i A tim itd. Al kako ocekivati da igraca kog dovedes sa 18god za tipa 300k, prodas nakon sezone za iste pare a napredovao nije. Mozda gresim, mozda sam lud, al ne kontam takve likove. Bez zelje da omalovazavam, vredjam, izvinjavam se doticnom menadzeru ako ga uvredih na bilo koji nacin, prezivece BB Srbija bez tih 14 igraca.. Cisto da vidim misljenje BB Srbije, il bar njen deo koji ide na forum