Chcesz wyliczankę? To od początku.
Posty można podzielić na negatywne, neutralne i pozytywne.
(171604.24) - post negatywny (słynne przypieprzanie się o powołania) - oczywiście nie widzisz nic złego w przypieprzaniu. Ale jak ja piszę o powołaniach Hiszpanii lub Chile to już ci nie pasuje. W powołaniach nie było nic złego i nie łamało to regulaminu. Kwestia powołań to był po prostu tylko pretekst, żeby się poprzypieprzać.
(171604.69) - kontynuacja
(171604.79) - post negatywny
(171604.82) - drążenie
(171604.85) - głupi uśmieszek wyśmiewający to, że staram równać do mistrzów świata.
(171604.90) - dalsze drążenie tego bezsensownego tematu, byleby tylko podtrzymać napinkę.
(171604.177) - kolejne insynuacje, że powoływałem zawodników dla prywaty.
(171604.183) - kontynuacja.
(171604.188) - post zaczynał się niby fajnie, ale jednak zaakcentowałeś swoje obawy. Mimo że nic nie zrobione to dalej ta sama śpiewka. I tak od początku.
Ehh, nawet nie chce mi się przez to wszystko przebijać.
Jak są jakieś posty neutralne, to jest to offtop od tematu reprezentacji.
Zrobiłeś także syf w pierwszych wątkach meczowych - że nie wystawiłem ocen zawodnikom po meczu. I choć zrobiłem sto innych rzeczy, to i tak dla ciebie cała kadencja na straty, bo nie zrobiłem ocen.
A ostatnio nie pasowało ci, że użyłem większego ptata na Litwę. Robisz syf.
Spróbuj czasem popatrzeć pozytywnie. Wyniki nie są najgorsze (w 3 tygodnie Polska NT wygrała tyle samo spotkań na ME, co przez 3 ostatnie kadencje (ponad 2 lata kalendarzowe). Są bardzo ciekawe informacje o kadrach, z których można się wiele nauczyć (o reprezentacjach oraz BB). Przeprowadzonych jest wiele projektów, które polepszają stan kadr, wiedzę o nich, wiedzę userów o BB. Kalkulatory, opracowania, baza danych, sprawozdania, eksperymenty.
Ale tobie to przeszkadza i robisz syf, bo twój wulgarny kumpel przegrał wybory. A potem narzekasz, że jest syf na forum.