I osvanuo je dan velikog finala. Sudar momaka sa Dinare i Kompozitora, sudar najbolje odbrane i najboljeg napada iz ligaskog dela takmicenja.
Glupo je govoriti o ocekivanjima pred ovakvu utakmicu-ovo je moje prvo drugoligasko finale, a oni koji znaju nacin na koji igram ovu igru, znaju da kod mene nikada nema predaje ili popustanja-uvek se ide na pobedu. Nema razloga da tako ne bude i ovaj put :D
Nakon dve velike pobede, protiv Nemca i narocito protiv Dude gde je i mene iznenadio prolaz mozda i vise nego vas, ukazala mi se sansa da se borim za trofej i plasman u visi rang takmicenja. Protivnik i vise nego opasan-neko ko ima prvoligasko iskustvo, ozbiljan tim, tim koji igra i vise nego dobro-narocito u drugom delu sezone.
Zadnji ligaski poraz je doziveo 09.12 , pre vise od mesec dana-od tada nize samo pobede-i to mnogo govori.
Kalkulacija i razmisljanja nema, imam svoje neke adute koje cu probati da upotrebim na najbolji nacin, protivnik je izanaliziran-pokusacemo takticki da ga nadmudrimo i iznenadimo, a siguran sam da nam se isto sprema. Pred punom arenom nisam do sada zabelezio niti jedan poraz ove sezone-nadam se da ce tako ostati i danas !
Na kraju mi jos samo ostaje da pozelim srecu Ninroti u predstojecim utakmicama-pa neka bolji tim pobedi!
Uz istu poruku pozeleo bi srecu Viktoru i Kosti -zaista je steta sto posle vecerasnjeg duela jedan od njih dvojice napusta ovu ligu-odlicni menadzeri i dobri timovi.
Neka finalne borbe pocnu - napred Dinara !!!
Last edited by Ogi at 1/13/2015 4:10:35 AM