BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija!

Reprezentacija! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
49145.736 in reply to 49145.721
Date: 4/11/2010 3:15:04 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Ovako. Ja nikoga ne omalovazavam vec govorim cinjenice, ne shvatam tvoju recenicu, na forumu svi moraju biti jednaki? Ako mozes samo malo da mi to pojasnis, ako je neko plitak i ja to moram biti? Ja sam nekoga uvrijedio sto sam rekao da nije dobar manager :S Zar je bitno ovdje sto sam ja izbornik? Ovdje je jedino bitno sto dodje neki lik o kom sam vec rekao svoje misljenje i soli mi pamet i poka+a mi se u sav moj trud i rad i odvojene sate za reprezentaciju, fino sam rekao kad nadje nekog boljeg SFa naseg od ovoga uzecemo ga i to je to. A ovo je jedini SF kog imamo trenutno :S I da naravno ja imam pas puno koristi sto je on u reprezentaciji, nakav Talijan ga trenira i to je meni bas ono od koristi pa ga samo zato drzim LOL
A to sto on prica o nakom nivou (a vjerovatno ne zna ni sta to znaci) to moze nekom drugom prosipati, ako je moje vrijedjanje sto kazem da neko niej dobar manager onda je ovo jos i gore, lafo njegov nivo se ne moze dostici, pa nivo djece je davno predjen...

Toma Rnjak (6904980)

Weekly salary: $ 29 460

DMI: 118300
Height: 6'4" / 193 cm
Potential: MVP
Game Shape: strong

Jump Shot: sensational Jump Range: mediocre
Outside Def.: prolific Handling: strong
Driving: strong Passing: mediocre ↑
Inside Shot: prolific Inside Def.: prolific
Rebounding: strong Shot Blocking: inept
Stamina: mediocre Free Throw: average

Experience: awful

This is where we hold them!
This Post:
00
49145.737 in reply to 49145.736
Date: 4/11/2010 3:19:59 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
Evo da se ne bi svadjali, ja imam igraca koji je mozda bolji od ovoga, ima bolji skok sut za tri lvl a ima i bolju odbranu, slabi mu je vanjsi sut i dodavanje, jest da se vise ne treira ali eto ako ti moze pomoci vidi, bio je clan U21 dvije sezone pa eto

(6906902) - Dragan Tolic

Sedmična plata: $ 41 851

DMI: 102200
Godine: 23
Visina: 6'2" / 188 cm
Potencijal zvijezda kluba
Forma: dobar

Skok šut: čudesan Vanjski šut: jak
Vanjska odb.: senzacionalan Vođenje: majstorski
Dribling : nevjerovatan Dodavanje: jak
Unutrašnji šut: kloc Unutrašnja odb.: dobar
Skok: prosjek Blokade: nesposoban
Stamina: kloc Slobodna: prosjek

Iskustvo: prolazan

Last edited by Gule at 4/11/2010 3:22:04 PM

This Post:
00
49145.738 in reply to 49145.737
Date: 4/11/2010 3:22:12 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Thx al mu slab potencijal i jos ak os ene trenira nista, vidjecu jos sa garavcima, imaju odlicne igrace koj ice sigurno biti nosioci repke u iducoj sezoni, vjerovatno ce ti igraci upast nakon utjesnog turnira....

This Post:
00
49145.739 in reply to 49145.736
Date: 4/11/2010 6:47:06 PM
Overall Posts Rated:
7474
On je samo rekao da mu na osnovu plaće nije jasno otkud taj lik u reprezentaciji... Pokažeš mu skillove i mirna Bosna... A je, dobar je za SF-a... Nigdje nije napisao kako ti loše vodiš reprezentaciju, kako se ne trudiš i slično, ali ti to odmah pogrešno shvatiš...

A po tvojoj logici, ja bih tebi mirne duše mogao reći da si loš manager, po onome što sam vidio dok si bio u mojoj ligi... No to kao prvo nije pristojno, a kao drugo može se smatrati vrijeđanjem... Nije vrijeđanje samo kad psuješ, nego i kad omalovažavaš...

P.S. Upravo zbog bahatog ponašanja nekih starijih (po stažu) managera, noviji korisnici se odbijaju od foruma... Stoga ne smije biti važno kad je tko počeo i u kojoj smo ligi, svi moraju biti jednaki... Valjda smo od praljudi i busanja o prsa pomalo i evoluirali, pa više nije bitno samo pobijediti i hvaliti se o tome... Najbitnije je zabaviti se...

Last edited by Bevzil at 4/11/2010 6:50:31 PM

From: Gule

This Post:
00
49145.740 in reply to 49145.739
Date: 4/11/2010 7:50:15 PM
Bosnian Tigers
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
597597
Second Team:
Bosnian Tigers Junior Team
On je samo rekao da mu na osnovu plaće nije jasno otkud taj lik u reprezentaciji... Pokažeš mu skillove i mirna Bosna... A je, dobar je za SF-a... Nigdje nije napisao kako ti loše vodiš reprezentaciju, kako se ne trudiš i slično, ali ti to odmah pogrešno shvatiš...

A po tvojoj logici, ja bih tebi mirne duše mogao reći da si loš manager, po onome što sam vidio dok si bio u mojoj ligi... No to kao prvo nije pristojno, a kao drugo može se smatrati vrijeđanjem... Nije vrijeđanje samo kad psuješ, nego i kad omalovažavaš...

P.S. Upravo zbog bahatog ponašanja nekih starijih (po stažu) managera, noviji korisnici se odbijaju od foruma... Stoga ne smije biti važno kad je tko počeo i u kojoj smo ligi, svi moraju biti jednaki... Valjda smo od praljudi i busanja o prsa pomalo i evoluirali, pa više nije bitno samo pobijediti i hvaliti se o tome... Najbitnije je zabaviti se...

U potpunosti se slazem pogotovo sa onim djelom gdje neki sa duzim stazom pokusavaju biti pametni i sole pamet novim igracima, koji mozda znaju i vise od njih koji su mozda na nekim slcnim igrama u vrhu ili nesto slicno(manje vazno ali eto da navedem)-

Ili koji jednostavno zele da se zabave malo i da ubiju vrijeme dodju na forum i onda (ne odnosi se na kinga) neki pametnjakovic iz prvih 5 liga i( 1. liga i cetiri 2. lige) se nadje pametan da kaze neku glupost.

Isto kao sto sam vidio traze momci pomoc oko taktika i ostalog registrovali se tek (pocetnici) i umjesto da iskuniji igraci se jave na taj dio foruma napisu komentar oni nsita. Oni se ustvari jave i kazu mu kako nije procito pravila kako je glup jer nije skonto iz tog procitanog sta je protiv cega najbolje, sta treba prvo raditi da li kupvati igrace odmah, ili dizati dvoranu, kako trenirati igrace i slicne stvari.

Dok to bude tako slabo ce nama napredovati zajednica

Last edited by Gule at 4/11/2010 7:52:06 PM

From: alisani
This Post:
00
49145.741 in reply to 49145.740
Date: 4/12/2010 3:31:10 AM
Overall Posts Rated:
55
do sada sam postao vise puta, pa evo i zadnji put....

Jump Shot: sensational Jump Range: inept
Outside Def.: prominent Handling: strong
Driving: average Passing: respectable
Inside Shot: tremendous Inside Def.: tremendous
Rebounding: proficient Shot Blocking: mediocre
Stamina: mediocre Free Throw: mediocre

From: ...

This Post:
00
49145.742 in reply to 49145.741
Date: 4/12/2010 3:35:19 AM
Overall Posts Rated:
104104
Samo da skrenem malo sa teme u prošloj uakmici igrao sam stav normala i ent. 6 a za narednu utakmicu ent. mi smanjem na 5?

From: alisani

This Post:
00
49145.745 in reply to 49145.743
Date: 4/12/2010 4:27:24 AM
Overall Posts Rated:
55
nije duplo, ali je bolji.

postao sam ga barem 2-3 puta, ali na zalost nije pilo vode :)

This Post:
00
49145.746 in reply to 49145.745
Date: 4/12/2010 4:48:56 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Pa rekao sam vam da cu ubaciti neke igrace poslije utjesnog turnira da nam ne opada entuzijazam. Tvoj igrac je zabiljezen kao i igraci garavaca koji se konstantno treniraju.

I jos samo nesto za gospon bevzila, da ne ulazim u raspravu neku, komotno sma mogao ostati u ligi, i sta s tim, to mi nije bio cilj, upravo suprotno od toga, a igrao sam skoro dvije cijele sezone sa platama od 30k, sta ces kad ne znam...

Ako jos neko ima kakvih pitanja vezano za reprezentaciju tu sam, ostalo me ne zanima.

Advertisement