És ne hallgass senkire sem
Ezzel nem tudok egyetérteni! Az u21
csapatmunka, így vastagon kiemelve csapatmeló.
Szét kell osztani a feladatokat és scoutokra rábízni a felelősséget a neveltetésben. A kapitány dolga meg, hogy összehangolja a scout team munkáját illetve a 21 éveseket figyelje fokozottan.
Az utóbbi időben számos hibapont vagy lyuk keletkezett a gépezetben:
1) Nincsen normális passer ir játékosunk, ami részben már Domi és scout csapatának felelőssége illetve a nevelők "trehánysága" is. A scoutok dolga, hogy jobb híján "kiverjék" a nevelőből az edzést.. Nálunk régen nem volt ilyen eset, mint most.. jöttek maguktól a nevelők, ha 3 hétig nem tudtam jelentkezni náluk. Jó kapcsolatot kell kiépíteni velük és állandó felügyeletet tartani a játékosuk felett. Sok esetben még éves egy ízben sem kontrollálták domiék a játékost. Pl van olyan játékos, aki úgy u21 esélyes, hogy hogy rá se néztek a scoutok. Ez óriási hiba.
Régen folyamatosan figyelve volt a 19-20 éves brigád is és azonnal közbeléptünk, ha hiba lépett fel. Voltunk régen is kisebb-nagyobb szarban, de azt át tudtuk hidalni ha mással nem is, de alternatív megoldásokkal.
2) Miért nem lehetett a kritikus játékosok formáját normális játékidővel kipofozni a héten. Rájuk írni, akár napi szinten is, hogy ne játsszon csak 75-80 percet a héten.. Tudom,hogy sokszor a random elront ja a formát. DE azért 7-esből 5-re lerontani, azt túljátszatással lehet. Hiba ez is, hogy bizonytalan tulajdonos játékosa behívásra került.
Nézd meg mit csinál cimi! Ő nem tette be a Fónagy/Ferling centerpárt, mert a tulaj kiszámíthatatlan volt és dafke túljátszatta őket. Nálam is voltak esetek, hogy nem hívtam be a játékost, mert előre felmértem, hogy heti 96-120 percet fog kapni és a tulaj nem kommunikál. Nem lett behívva hiába fért volna el a csapatban.
3) A grúz meccs 2-3 vs mnf bakiját 1000-szer túltárgyaltuk. Kár érte, elkerülhető vereség volt.
Én elmondom most is a problémákat, ha úgy gondoljátok, akkor legyetek önfejű, makacs emberek, DE a vegyétek tudomásul, abból semmi jó nem fog születni.
Minden véleményre adni kell , DE az a minimum, hogy meghallgatjátok és meghalljátok. (Ezt most az összes kritikát megfogalmazó nevében is mondom, mint dzsevasz vagy ww)
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/9/2014 2:58:31 PM