On je samo rekao da mu na osnovu plaće nije jasno otkud taj lik u reprezentaciji... Pokažeš mu skillove i mirna Bosna... A je, dobar je za SF-a... Nigdje nije napisao kako ti loše vodiš reprezentaciju, kako se ne trudiš i slično, ali ti to odmah pogrešno shvatiš...A po tvojoj logici, ja bih tebi mirne duše mogao reći da si loš manager, po onome što sam vidio dok si bio u mojoj ligi... No to kao prvo nije pristojno, a kao drugo može se smatrati vrijeđanjem... Nije vrijeđanje samo kad psuješ, nego i kad omalovažavaš...P.S. Upravo zbog bahatog ponašanja nekih starijih (po stažu) managera, noviji korisnici se odbijaju od foruma... Stoga ne smije biti važno kad je tko počeo i u kojoj smo ligi, svi moraju biti jednaki... Valjda smo od praljudi i busanja o prsa pomalo i evoluirali, pa više nije bitno samo pobijediti i hvaliti se o tome... Najbitnije je zabaviti se...
I jos samo nesto za gospon bevzila, da ne ulazim u raspravu neku, komotno sma mogao ostati u ligi, i sta s tim, to mi nije bio cilj, upravo suprotno od toga, a igrao sam skoro dvije cijele sezone sa platama od 30k, sta ces kad ne znam...