Ještě bych rád přidal jedno prohlášení:
Dění poslední dnů mě řádně znechutilo (jednak diskuze tady a taky diskuze s docendem dneska na chatu během zápasu) a vážně zvažuji, jestli tohle mám zapotřebí a jestli v takové atmosféře znovu po této sezoně kandidovat.
Kdyby se zde objevil někdo, kdo je ochotný kandidovat, usnadnilo by mi to rozhodování (ať již v jednom nebo druhém směru).
Chtěl bych poděkovat všem manažerům, kteří mé koncepci věřili a věnovali se rozvoji hráčů v souladu s ní.
Bohužel těch pár jedinců, kteří buď volají po výsledcích ihned nebo volají po monstrech, aniž by byli schopni říct, kde je budeme živit, co s nimi budeme dělat, až jim narostou platy a spoléhají na to, že třeba změní tvůrci hry výpočty platů, aby odstranili enormní platy apod., mě totálně otrávilo a sebralo mi chuť do pokračování.
Třeba se z toho vyspím a budu to vidět jinak, ale v tuhle chvíli to vidím takto.
Rwystyrku neblbni, nechovej se jako uražené dítě. Přeci těch pár málo jedinců (i já), kteří něco namítali tě nemůžou hned otrávit. Chcceš říct, že každý vůdce by se měl kvůli 10 procentům odpůrců zabalit a skončit????
Navíc, já tvůj odpůrce nejsem, chtěl jsem si spíš trochu rýpnout a zjistit, jestli opravdu tuto hru berete jako hru nebo jako něco víc. Trochu mě mrzí, že jako něco víc a kazí to tady tu atmosféru (můžete za to i vy). Na mě se tady sesypali všichni, přitom si myslím, že nejsem úplný idiot - možná si to myslím jen já:))) a nemíním to zabalit...proč? Protože je to hra, která mě baví a hraju ji kvůli sobě;)
To Bik: OK;)
To Amare: Aaach jo, OK;)
To nightwalker: téměř všechny, kdo mají bla bla;) - zase rýpu, ale stále jsi mě nepřesvědčil;)