ake narocne by bol ostat sa scoutom ? :) a mohol by som nim vobec byt ? :) .. sice od veci ale chcel by som vediet :P
Narocne z akeho hladiska? :)
Jasne, skautov vzdy privitam velmi rada. Praca sa najde vzdy. Nemam specialne kriteria na vyber, kazdemu rada vysvetlim co ma robit. A cim viac vas bude, tym menej hracov kazdy dostane a tym mu ostava na hracov viac casu venovat sa im poriadne.
Diky Razor za pekne zhrnutie :) Za par sezon sa praca veru zmenila, samozrejme k lepsiemu. Snazime sa vyhybat otrockej praci - hlavne manualneho nahadzovanie udajov do databazy. A snazime sa do toho zapracovat aj majitelov hracov - aby si hracov samy updatovali (co je vyhoda aj pre nich - hlavne pri U21), avsak zatial to nefunguje tak ako by som chcela... snad casom.
Novi skauti dostanu vsetky instrukcie ci uz k praci s databazou (nejdem to tu rozpisovat, kto ma zaujem, poslem mu to) alebo k tomu, ako spravne koordinovat trening hracom. Samozrejme, na zaciatku (alebo aj neskor :D ) v pripade nejasnosti mozte trening prekonzultovat so mnou. Nic tazke to vsak nie je, bat sa netreba :)
Na zaciatku kazdej sezony prebehne draft. Uz minulu sezonu sme to robili tak, ze hracov, ktori splnili urcite kriteria nam "vyplulo" a wendi ich nasledne nahadzala do databazy. Takze tato praca pre skautov odpadava. Trener potom prerozdeli hracov medzi skautov a skauti ich nasledne kontaktuju. A samozrejme venuju sa im celu sezonu/viac sezon. Po kazdej sezone sa robi selekcia - ti co netrenovali, tak vam ich odoberiem a dostanete novych 18-rocnych.
Cakam na vase "prihlasky" :)