Szacun przede wszystkim dla Anwilu.Który z papy -17 grając w 7 zawodników wyciągnął na +1 w pewnym momenie.
Czy ja wiem czy Prokom jest taki świetny? Gra ,,2" zawodników Woods i Logan.Anwil w pełnym składzie z Paravnją i Modriciem by ich rozjechał jak nie w dwóch to chociaż w jedym z tych meczy.
Mr.President to nie sztuka z 12 równymi w składzie graczami wygrac mecz z ,,7" osobowym.Ale mówie szacun dla Griszczuka ,że potrafił tak ustawic zespół w rozsypce ,że w spotakniach wszystko wyjaśniało się tak na ok.5 minut do końca i to głównie przez zmęczenie i problemy z faulami graczy Anwilu.
gazeta.pl się podnieca? Czym? Tym ,że Logan trafiał wszystko do przerwy a potem jak Pluta emeryt(też szacun) go pokrył to już sobie nie pograł ;] i robił go jak chciał.
Wynik wskazuje na 2-0 ale jak nie oglądałeś meczu to nie mów :) Brawa dla Włocławka.
A patrząc na to wszystko Prokom i tak na 90% ma mistrza w kieszeni bo Anwil w ,,7" osobowym skjłądzie jak jeden mecz wygrają w hali mistrzów to bedzie git.Czarni grają żenade fuksem im sie udało z samą Kotwicą i w pierwszym meczu z Turowem.Jedynym zespołem ,który może powalczyc na serjo to Turów z tym ,że za często grają nudny basket i robią pape.Tak jak np.w pierwszy meczu z Czarnymi z prowadzenia +20 przegrac mecz ;/
Zobaczymy....ale mecze sa bardzo ciekawe.Liga chyba zrobiła postęp.