e, al aj' molim te nemoj da se jos dublje zakopavas... al kad te mooooooolim. dobro, izmisli tastaturu i spejs, nema veze, ovce mogu da progutaju svasta... nego ne znam sta cemo sa "jel" i "jer"?! kontam da je tvoja tastatura neka spejsi pa su na njoj ta dva slova susedna?! i, mooooolim te, ako ne moras, nemoj da odgovaras na ovaj post - otici ces suvise duboko pa necemo moci da te pronadjemo kada bude trebalo da te krunishu. ti, kao buduci "covek od funkcije", prvi ne bi smeo da spamujes forum. a, samim tim sto se upustas u diskusiju sa mnom spustas se nisko (pitaj gm-a ako mi ne verujes :D ) :p
a jedinu krupnu promenu u svom govoru izneo je kandidat Kotoor, a ona se odnosi na farme.Mnoge reprezentacije su u tome vec poprilicno daleko od nas i ukoliko se podhitno ne prebacimo na takav sistem pravljenja igraca za repku, nasa reprezentativna buducnost u ovoj online igrici je zavrsena...mozda malo grubo zvuci, ali za par sezona to ce biti tako:(Pitanje za GM-a od "stetocine", da li je po pitanju farmi ovaj amandman pravno moguc?Hvala.
Ako imamo i ako to nije zabranjeno, onda nema potrebe da se to krije, vec da se krene u ozbiljnu realizaciju toga i da to bude javno.
Ako imamo i ako to nije zabranjeno, onda nema potrebe da se to krije, vec da se krene u ozbiljnu realizaciju toga i da to bude javno.Zabranjeno je imati vise od dva tima kojima upravljas. A ako kazes da imas farme onda je to pola puta do dokaza da vodis vise od jednog tima ... e to je vec protiv pravila
Onda se opet nekako namece utisak da je zabranjeno
naravno da nije bitna stavka. kao sto mozes da vidis sve kucam malim slovima i uglavnom onako kako se govori (a ne kako se pise), tj. kako je brze i lakse (zato prakticno nikada ne stavljam apostrofe - mislim da sam samo jednom stavio). mislim, ne pisem pismeni iz srpskog, ali neke osnovne stvari... a i da pucam na tako visoku poziciju sigurno bih se potrudio da sve moje aktivnosti, pa i pisanje na forumu, budu tip-top od a do sh.poenta moje price je bila da pokazem i dokazem onima koji misle da su bogom dani, da bas i nisu i da stoga nemaju pravo da vredjaju i omalovazavaju druge (sto, doduse, ne bi imali pravo sve i da su izaslanici onog od gorep.s. nisam znao za ovo 'aj' ... kontam da to u pravopisu ni ne postoji, tj. nigde i nikada nisam video ni "tvoju" ni "moju" varijatnui, kontam da bi trebao da nekima iz strucnog staba odrzis "cas kulture", jer da su oni napisali post koji si ti, sigurno bi ga poceli sa "*** nepismeni" ili tako nesto...nije tesko biti fin (da ne kazem covek ;)