BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.55 > Σεασον 15

Σεασον 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169887.74 in reply to 169887.73
Date: 2/18/2011 5:18:51 PM
Overall Posts Rated:
6868
10 αγωνιστική:
με τα παιχνίδια του πάνθεον, του τρελού, της μοβίδας και των λάικι δεν θα ασχοληθώ καθόλου καθότι ήταν αναμενόμενο να κερδίσουν με αυτές τις διαφορές.
GRE 95 ARI 116= ματς των μεγάλων ανατροπών ανά περίοδο, ξεκίνησε δυνατά η γηπεδούχος και με το σφύριγμα της πρώτης περιόδου βρέθηκε να προηγείται στο +20 αλλά οι φωνές του κόουτς των γρεβενών έπιασαν τόπο και με ένα ξέσπασμα 38-15 στην β περίοδο έστειλε την αρμάδα προηγούμενη στο ημίχρονο με τρεις πόντους διαφορά. στο γ περίοδο η αρμάδα μπήκε απαθής και ο άρης πετυχαίνοντας 45 πόντους καθάρισε το ματς. τι συνέβη στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ? μόνο οι παίκτες των δύο ομάδων μπορούν να λύσουν το μυστήριο.....
πρωταγωνιστής ο νεοαποκτηθείς K. Sasmaz της αρμάδας με 50 πόντους και 10 τρίποντα.
GRE 100 TED 84= όπως αναμενόταν τα γρεβενά πήραν την νίκη και συνεχίζουν των αγώνα τους για την είσοδο στα πλέι οφφς. το ματς παίκτηκε στην περιφέρεια και τα γρεβενά απολύτως φυσιολογικά πήραν άνετη νίκη καθώς την έχουν καλύτερη . Όπως και στο προηγούμενο ματς, το παιχνίδι καθάρισε την τρίτη περίοδο.
AVK 99 XYL 97= το ντέρμπι της αγωνιστικής που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. ο thor δοκίμασε κίνηση (δεν θυμάμαι να έχει ξαναπαιχτεί ) και δικαιώθηκε φεύγωντας από την αρένα με το ροζ φύλλο. ο T. Rahmat με 35 πόντους έκανε ότι μπορούσε για την ομάδα του αλλά δεν έφτανε.
IOL 120 AND 72= ματς το οποίο η τηλεόραση αποφάσισε να μην το δείξει και δικαιώθηκε. παρά 2 50 πόντους η νίκη του ιωνικού, αναμέναμε σχετικά εύκολη νίκη αλλά 48 παραήταν.....
ματσάρα από τον ιωνικό, χτύπησε από παντού και δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα έλεος.
κοιτώντας στα στατς η διαφορά κρίνεται φυσιολογική, με τον ιωνικό να χρησιμοποιεί την εσωτερική απομόνωση και τον αντουάν να απαντά με 2-3. αποδείχτηκε καταστροφή. πως δούλεψε το εσωτερικό σύστημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μετεξελίχθηκε σε περιφερειακό ? η απάντηση είναι προφανής: έπερνε την μπάλα ένας παίκτης και οι υπόλοιποι 4 ήταν ακροβολισμένοι στο τρίποντο. ξεκίναει , μπουκάρει, βρίσκει τείχο και την πετάει όξω, 3 points.
A. Kakavetsis 52 πόντους με 6 τρίποντα και 12 με αξιολόγηση 12.
πλέον ο ιωνικός με την διαφορά πόντων που έχει,αν τερματίσει αήττητος θα ανέβει σίγουρα.
ο αντουάν δεν μπόρεσε να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και το πλήρωσε στο πρωτάθλημα. τώρα με την απεμπλοκή του από το κύπελο σιγά σιγά θα μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. τον θεωρώ ισότιμο φαβορί με τους υπόλοιπους δύο συνδιεκδικητές.
11η αγωνιστική:
PGS -IOL= ο αντουάν +48, σήμερα κάτω από 80 θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.
ALK -GRE= εύκολα και άνετα γρεβενά θα πραγματοποιήσουν την 6η του νίκη. +40
PBC- LS= θα προφυλάξει ορισμένους παίκτες ο λεζ και θα νικήσει σχετικά εύκολα με 15 πόντους.
BLU -TRE= με ευκολία θα κάνω την 8η νίκη μου και θα παραμείνω στο κυνήγι του thor.+50
ARI -AVK= πλέον τα δύσκολα έχουν περάσει για τον thor με την απόδραση από την αρένα του ξυλόκαστρου. στο σημερινό ματς στην έδρα του θα συνεχιστούν τα επινίκια . +25
TED -ERU= είναι ματς στο οποίο θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την πορεία του ερυθρού αστέρα καθώς με ήττα θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες παραμονής. βλέπωντας τις αγωνιστικές καταστάσεις πιστεύω πως ο αστέρας δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα πάρει την νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη της παραμονής.+10
AND -GRE= η αντεπίθεση του αντουάν θα ξεκινήσει από αυτό το ματς. η καλύτερη περιφερειακή ομάδα που διαθέτει και η μέτρια αγωνιστική κατάσταση του παικταρά των γρεβενών, θα οδηγήσουν σε ένα σχετιά εύκολο απόγευμα.+20
XYL -MOV= πιστεύω πως στο σημερινό παιχνίδι η movida θα παρουσιαστεί δυνατή, ανταγωνιστική και θα το παλέψει το παιχνίδι.την πιστεύω. το Xylokastro υπερτερεί κατά πολύ στις θέσεις των ψηλών αλλά η περιφέρειακή της άμυνα και η φανατισμένη έδρα της ίσως δώσουν την νίκη που θα βάλει την αρμάδα και τα γρεβενά σε μπελάδες. οριακά movida.

Last edited by WINDASS at 2/18/2011 6:21:25 PM

From: WINDASS

This Post:
00
169887.75 in reply to 169887.74
Date: 2/19/2011 8:25:08 PM
Overall Posts Rated:
6868
λεζ πρέπει να αγχώθηκες λίγο στο χθεσινό παιχνίδι.
thor στο τελευταίο λεπτό πάντα καθαρή την βγάζεις, που θα μου πας ? δεν θα σε πιάσω ?
από ότι είδα γενικώς προτιμάς προπόνηση. ίδια προτίμηση έχω και εγώ........
στα πλέι οφφς όμως θα λογαριαστούμε μία και καλή.

This Post:
11
169887.77 in reply to 169887.76
Date: 2/21/2011 2:31:28 PM
Overall Posts Rated:
6868
IOL -PBC= έφτασε η μέρα και η στιγμή που όλοι περιμέναμε. ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ. οι δύο ομάδες συνεχίζουν απτόητες στο στόχου της ανόδου και πιθανόν της απευθείας ανόδου χωρίς το αγχος των πλέι οφφς. αύριο μία ομάδα θα συνεχίσει σε αυτό τον στόχο. ΠΟΙΑ ? Η προιστορία είναι υπέρ του λεζ με δύο νίκες επιβλητικές σε ισάριθμους αγώνες. ο ιωνικός σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά και ο λεζ πάνοπλος καθώς προφύλαξε αρκετούς παιίκτες στο τελευταίο αγώνα. το ματς διεξάγεται στο γήπεδο του λεζ και ακούγεται πως οι οργανομένοι θα τοποθετηθούν πίσω από τον πάγκο του ιωνικού και της γραμματείας. πιστέυω σε μεγάλο ματς και σε οριακή νίκη του λεζ λόγω του φανατισμού αλλά, με την προυπόθεση ο κάρκοβ να είναι έτοιμος ψυχολογικά , έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια της περασμένης εβδομάδας. καλό ματς να έχετε. συντονισμένοι στις 6:30.
MOV -ARI= η μοβίδα έκανε μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εγκλωβίζοντας το χυλόκαστρο με το 2-3. πιστεύω θα συνεχίσει τις μεγάλες εμφανίσεις και πιστεύω θα κάνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. οριακά
TRE -XYL=δύσκολο ματς για την ομάδα μου αλλά πρωτεύει η προπόνηση και το κύπελο. θα γίνει ντέρμπι και πιστεύω σε οριακή νίκη της ομάδας μου.
AVK -AND= ο thor στα τελευταία δύο κρίσημα ματς την σκαπούλαρε και κραταει με νύχια και με δόντια την πολύτιμη δεύτερη θέση. σε αυτό το ματς ενδέχεται να κατεβάσει όλο το οπλαστάσιο και προσπαθήσει να κάνει την νίκη που θα τον εδραιώσει. πιστεύω και σε αυτό το ματς η έδρα θα παίξει τον ρόλο της και ο αντουάν θα πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και θα αναπτερωθεί το ηθικό της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Last edited by WINDASS at 2/21/2011 2:32:39 PM

From: Thor

This Post:
00
169887.79 in reply to 169887.75
Date: 2/22/2011 1:37:26 AM
Overall Posts Rated:
291291
thor στο τελευταίο λεπτό πάντα καθαρή την βγάζεις, που θα μου πας ? δεν θα σε πιάσω ?
από ότι είδα γενικώς προτιμάς προπόνηση. ίδια προτίμηση έχω και εγώ........
στα πλέι οφφς όμως θα λογαριαστούμε μία και καλή.

xaxaxaxa έχεις δίκιο...αλλά δεν πανηγυρίζω γιατί μια θα στα φέρει έτσι η ζωή μια αλλιώς....

παντως φέτος ρεαλιστικά προπόνηση κάνω...έχει πάει απίστευτα η χρονιά, μια και σώθηκα σχετικά εύκολα.
δεν στοχεύω σε κάποια καλή θέση για τα play off γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν τις φτάνω με τίποτα. και αν ακόμα με ένα θαύμα ανέβαινα...θα έπεφτα σουμπιτος....
οπότε προπόνηση Can και Askitis (αν και τώρα πάνε καλά και 2 PF)...και απο του χρόνου βλέπουμε....

From: WINDASS

This Post:
00
169887.80 in reply to 169887.79
Date: 2/25/2011 4:59:21 PM
Overall Posts Rated:
6868
IOL 82 PBC 67= πέρασε σαν σίφουνας από το κλειστό Helms Deep και πλέον είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο. όπως συνηθίζει χτύπησε με εσωτερικό σύστημα και από το την δεύτερη περίοδο πήρε το προβάδισμα, στην συνέχεια έκτισε την διαφορά με την οποία τον συνόδευσε μέχρι το τέλος του αγώνα. ο λεζ χρησιμοποίησε το σπρώξιμο μήπως και χτυπήσει σε αδύναμο σημείο τον λαμιότη αλλά ατύχησε, αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι οπαδοί δεν έπραξαν τα δέοντα για να σπρώξουν την ομάδα τους σε νίκη, το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει τιμητικό για την ομάδα του. μία απορία, δυνατή βάλατε ?
MOV 72 ARI 89= η μοβίδα το πάλεψε το ματς μέχρι την τρίτη περίοδο, χρησιμοποιώντας την ζώνη 3-2 μπας και περιορίσει την περιφερειάκες ορέξεις των παικτών του άρη αλλά τα πνευμόνια των παικτών της δεν άντεξαν μέχρι το τέλος του ματς.
AVK 81 AND 116= ο αντουάν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πραγματοποίησε μία εύκολη και εμφατική νίκη απένατι στον thor. οι δύο ομάδες χτύπησαν στη δύναμή τους αλλά ο αντουάν ήταν πιο δυνατός και τελικά το καθάρισε από την δεύτερη περίοδο.
XYL -GRE= στην έδρα του τα γρεβενά δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο ξυλόκαστρο που μποτίζει. προβλέπω σε άνετη νίκη με 10 πόντους
PBC -GRE= δεν αναμένεται η ομάδα του λεζ να αντιμετωπίσει προβλήματα από ομάδα που δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, νίκη κάτω από 20 πόντους διαφοράς αποτελεί εκπληξη.
AND -MOV= άνετα πέρασε από τον thor, το ίδιο άνετα αναμένεται να περάσει και από την μοβίδα. εύκολα και απλά +30
ARI -TRE= η ομάδα μου θα κατέβει πλήρης σε αυτόν τον αγώνα και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην τέταρτη ομάδα των υπέροχων. η άνετη νίκη επί του χυλόκαστρου αύξησε το ηθικό της ομάδας και πλέον πιστεύει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Last edited by WINDASS at 2/25/2011 10:42:23 PM

This Post:
00
169887.82 in reply to 169887.80
Date: 2/25/2011 5:56:11 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
χαχαχα δυνατη βαλαμε φιλε

This Post:
00
169887.83 in reply to 169887.81
Date: 2/25/2011 10:49:33 PM
Overall Posts Rated:
6868
Στο ματς μου ενα θα πω.... ή ο θεος κοιμονταν ή τα στατς ηταν για το ανδρικο οργανο!απλα...

τα στατς προφανώς δεν λένε ακριβώς την αλήθεια. ποιος θα μου εξηγήσει πως γίνεται ο ιωνικός να έχει πάρει 14 ριμπάουντ παραπάνω και να έχετε βγάλει ακριβώς την ίδια αξιολόγηση ? κάπου μπάζει.
και στο φινάλε πιστεύω πως τα ριμπάουντ έκριναν την αναμέτρηση. ειδικά στα επιθετικά είχαμε double score.

Last edited by WINDASS at 2/25/2011 10:54:03 PM

This Post:
00
169887.84 in reply to 169887.83
Date: 2/26/2011 4:14:50 AM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Φιλε στα ριμπάουντ παίζει ρολό κ το ύψος τις ομάδας. εγώ είχα βάλει να παίξουν 5 παίχτες 48 λεπτά κ τους άλλους τους είχα ρεζέρβα σε περίπτωση τραυματισμού η σε περίπτωση 5ου φάουλ. εγώ κ την 3 περίοδο δεν έκανα κ δεν είχα σκοπό να κάνω αλλαγές μετά έγιναν η αλλαγές λόγο που η διάφορα ήταν πάνω από 25 πόντους …κοιτά τώρα να καταλάβεις, μπορεί στα ριμπάουντ μέχρι το τέλος τις 3 περιόδου να ήμουν κάπου στο φυσιολογικός κ μετά να έπεσε λόγο αλλαγών κ το ίδιο κ η άμυνα… ελπίζω να κατάλαβες

Advertisement