Χαίρεται,αν και καθυστερημένα ηρθε η ώρα για τον σχολιασμό της περασμένης αγωνιστικής.
Στον κόκκινο όμιλο :
paros εν. 2pac 132-117(46138961) :Άνοιξαν οι άμυνες και μίλησαν οι επιθέσεις.Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι 38 ασσιστ της παρου έναντι των 12 του 2πακ..
teoramones εν. Lazy Mamas B.C 64-91(46138962) :Αναμενόμενο αποτέλεσμα,η 3-2 των Lazy ήταν πολύ αποτελεσματική λόγω της αδυναμίας των τεο στην ρακέτα,κατάφερε μάλιστα να μειώσει την αποτελεσματικότητα τους,με τους τεο να εχουν 15 ασσιστ και τους Lazy να έχουν 22.
iraklis bc εν. Minoan Bulls 78-90(46138959) :Μια από τις ματσάρες της αγωνιστικής,τα 22 επιθετικά ριμπάουντ δν βοήθησαν τον ηρακλη στο τέλος με τον μίνοαν να εξαπολύει μια τρομακτική 3-2,η οποία μαζί με το διαπρεπης έξω σουτ εξασφάλισε την νίκη.Το μόνο κακό....παίζω και έγω με τον Μήτσο μετά :p
Rationalistas εν. paokia 86-74(46138960) :Εδώ δν έχω να σχολιάσω πολλά,ήταν ένα καλό ματς,μικρή η διαφορά.Τα παόκια είχαν καλές άμυνες και αρκετά καλύτερα ριμπάουντ,απ'ότι φαίνεται δν βοήθησαν και πολύ..
Στους μπλε τώρα :
TRIKALA WHITE SOX εν. King Viper 109-90(46138957) :Παρόλο που είχε ο κινγκ την έδρα και την διάθεση,πιστεύω ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα,τα τρίκαλα είναι φανερά καλύτερη ομάδα,και με 7 παίχτες δν νομίζω να μπορουσε ο κινγκ να το γυρίσει..Άσε που έπαιξε και εξωτερική απομόνωση,το οποίο είναι ακόμα άγνωστο σύστημα,ο μόνος που ξέρω που μπορεί να το χρησιμοποιήσει σωστά είναι ο Thrylos...
Troglodytes εν. Axilleas 83-68(46138956) :Η 2-3 εναντίον μιας ομάδας με καλούς περιφερειακούς σουτέρ είναι κακή επιλογη,όπως αποδείχθηκε από τον σμολ και γκαρντ των τρογλοδύτων, 7-16 και 7-13 είναι καλά ποσοστα για περιφερειακούς.Πιστεύω η κακή επιλογή στην άμυνα,καθώς και η εξωτερική απομονωση(την οποία δν χωνεύω) μαζί με την έλλειψη αδυναμιών των τρογλοδύτων κόστισαν στον Αχιλλέα την νίκη...
Yellow submarines εν. S.O.N. 66-124(46138955) :Και εδώ δν έχω να πω πολλά,οι yellow το έδωσαν το ματς,προφανώς για να κυνηγήσουν το κύπελλο.Έκαναν όμως και μεγάλη ζημιά στον σον,ο οποίος έχασε ενθουσιασμό με την δυνατή που δν χρειάστηκε τελικά...
akatanikitoi εν. Βυζαντινοί 114-127(46138958) :Μετά απο μια εντυπωσιακή πορεία,νικώντας φαβορί όπως τους τρογλοδύτες και τον σον,ήρθε η ήττα τελικά από τους βυζαντινούς.Πιστεύω το αποτέλεσμα δν είναι τόσο παράλογο αν σκεφτούμε ότι οι βυζαντινοι έπαιξαν με διάθεση,έδρα και ένα αποτελεσματικό πρεσσαρισμα που φαίνεται απ'τα 25 λάθη της αντίπαλης ομάδας..