Ja sam rekao sta je meni cilj.
Evo ponovicu jos jednom i probacu da budem jasan maksimalno.
Cilj mi je da promenimo nacin treniranja nasih sadasnjih i potencijalnih reprezentativaca jer sam misljenja da trenutno nemamo bekove koji su optimalno istrenirani, kao ni krila....a o centarskim pozicijama da i ne pricam.
Ukoliko napravimo adekvatne igrace, moci cemo da odgovorimo zadatku u dogledno vreme, a ukoliko ne uspemo ostacemo ono sto smo sada, a to je solidan prosek.
Moj plan:
Plej: SS 16+, SD 13+, SO 20, TE, PR 19+, DO 18+, SI, UO 10+, SK 7+, BL 7+.
Bek: SS 18+, SD 15+, SO 20, TE, PR 17+, DO 14+, SI, UO 10+, SK 7+, BL 7+.
Krilo: SS 18+, SD 10+, SO 17+, TE, PR 14+, DO 8+, SI 15+, UO 12+, SK 11+, BL 7+.
Krilni centar: SS 14+, SD 8+, SO 10+, TE 7+, PR 14+, DO 7+, SI 20, UO 16+, SK 16+, BL 7+.
Centar: SS 8+, TE 7+, PR 14+, DO 7+, SI 20, UO 17+, SK 16+, BL 7+.
Krilo je diskutabilna pozicija i tu moze da postoji vise varijacija u zavisnosti od taktike koja zeli da se igra, ali ja sam naveo kako bi izgledalo univerzalno krilo koje moze odgovoriti zahtevima u svakom mecu.
Znam da ovo sve nije lako istrenirati, ali takodje znam da ako ne budemo imali ovakve igrace, necemo nikada napraviti vrhunske rezultate.
Brate, mene si odusevio sa ovim sto sam boldovao. Mislio sam da neces da budes skroman i da ces da stavis sve da bude 19+ ali ti si ustvari jedan dobar decko koji poznaje realnost BB-a.
Mislio sam da nisi strucnjak, kad ono ispade da sam u pravu.
Pa da li ti znas koliko je vremena potrebno za ovo??? I koliko treba igraca sa MVP potencijalom i vecim da bi ovo postigao??? Mislis da to sve odradis za ovaj jedan mandat??? Ili si ubedjen da ces da ddobijes narednih 14 izbora??? I to sve mislis da napravis sa 1.000 korisnika????
Ako mi pokazes businness case kako si ovo planirao da odradis i ako to ima smisla pojescu ovaj moj post.
Pa Sirko se ovim bavi jos od svog prvog mandata. I ti sad izmisljas toplu vodu. Ali bitno je da si to rekao, da zamazes oci onima koji ne znaju da se to radi.
Na tvom mestu bi pozvao predsednika Nikolica i izneo mu plan da prosecna plata u Srbiji bude 1.500 EUR. To je plan, ako ne uspemo u tome zivecemo u bedi.
Znam da ovo nije lako ostvariti, ali takodje znam da ako ne budemo imali ovakve plate, nikada necemo dobro ziveti.
E moj Likchina, valjaj ti svoje igrace u filijalu u Luksemburg i mani se Srbije.