Καλησπερα κ απο εμενα...
Πρωτα απ'ολα μπραβο στις υποψηφιοτητες που εχουν φτασει ως εδω...
Ας πω κ εγω 2 λογακια...
Οπως ανεφερε ο Κατζαμπαρ το παιχνιδι ειναι ενα στεγνο μαθηματικο προγραμμα...
Ειναι ενδιαφερον αυτο που ανεφερε η Libertade με τους 18χρονους και 19χρονους στο ροστερ της ομαδας αλλα το μονο κερδος για την εθνικη (ειτε μεγαλη,ειτε μικρη) ειναι η πιο γρηγορη αυξηση της εμπειριας των παιχτων.
Σημερα αν ειδατε το φιλικο της ανδρων, αγωνιστκαν παιχτες οι οποιοι πριν λιγες σεζον ηταν στελεχη της νεων...
Αρα ουσιαστικα η νεων ,χωρια απο τις αγωνιστικες επιτυχιες που ειχε,αποτελεσε ταυτοχρονα και θερμοκοιτιδα για την ανδρων.
Απο τοτε που πρωτοασχοληθηκαμε με την νεων και τωρα που βρισκομαι στην ανδρων οι 2 εθνικες εχουν αμεση επαφη μεταξυ τους σε επικοινωνιακο και οργανωτικο επιπεδο...Και εγω και ο Μαμου πριν γνωριζουμε μαθαινουμε αμεσως την υπαρξη καθε αξιολογου 18χρονου ντραφτ και εχουμε λογο στην προπονηση του.
Επισης αν πουμε οτι υιοθετουμε ενα τετοιο πλανο ωστε να δινουμε κινητρο στους μανατζερ τους να συνεχισουν την προπονηση για να τους δουν καποτε στην ανδρων,πρεπει ταυτοχρονα να υπαρχει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ανοδος της ομαδας στις 2 πρωτες τουλαχιστον κατηγοριες για να συντηρησουν τον παιχτη και να ειναι βιωσιμη η ομαδα τους.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που αγωνιζονται 3η-4η κατηγορια εδω στην Ελλαδα και κρατανε παιχτη για επιπεδο εθνικης.Και το δικαιολογω...
Το θεμα γενικα δεν ειναι αν θελουμε να ειναι η νεων ανταγωνιστικη ή οχι,αλλα να γινει σωστη δουλεια με απωτερο σκοπο την ανδρων.Και μην ξεχναμε την λογικη..Ολες οι χωρες ξεκινανε απο την ιδια βαση οταν μπαινει στο παιχνιδι μια γενια ντραφτ...τον ιδιο χρονο εχουν ολες να προπονησουν παιχτες,τα ιδια σκιλς υπαρχουν.
Οι διαφορες στην δυναμικοτητα των μικρων εθνικων οφειλονται καθαρα στην διαθεση των χρηστων για προπονηση και των αριθμο των χρηστων που προπονουν.
Προσωπικα σαν μελος του απερχομενου επιτελειου της νεων, θεωρω μικρο τον αριθμο των χρηστων που προπονουν και ανταποκρινονται σε αυτα που τους λεγαμε.Και ακομα πιο μικρο τον αριθμο των χρηστων που να τους νοιαζει πραγματικα και τους καιει για το αν θα μπει ο παιχτης τους στην εθνικη.Απο καθε φουρνια ενα ποσοστο χρηστων της ταξεως του 10% με επρηζε με μνματα για τον παιχτη τους και να κανουν κουβεντα για την προπονηση του.
Το ποστ που εγραψε ο Thor ειναι η ακριβης εικονα...
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...Αυτα μπορω να πω με μια πρωτη ματια που εριξα στο νημα...
Εννοειται πως σαν προπονητης της ανδρων θα ειμαι διπλα σε οποιον βγει απο την εκλογικη διαδικασια.Αυτο που θελω εγω ειναι να υπαρχει συνοχη και συνεχεια μεταξυ των 2 εθνικων
Καλη επιτυχια!